danusiadanusia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 poprosiłam dzisiaj Anię o zważenie dziewczynek:) :), bo jak twierdzi Pandusia czyści wszystkie miski:) :) oczywiście Ania pilnuje, żeby Klusia też zjadła:) ostatnio jak weszła do pokoju mówi, że wszystkie stały przy jednej misce! Klusia, Pandusia i kot!!! :) i dostałam odpowiedź :) KLUSIA waży 13,5 a Pandusia 12,5 kg :) ciekawa jestem czy były ważone na tej samej wadze jak przyjechały! jeśli tak, to przyrost wagi świadczy, że musimy je pilnować!, bo w takim tempie to będą musiały być noszone:):) Quote
danusiadanusia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 w rozliczeniu naniosłam aktualne dochody i rozchody :) serdecznie dziękuję wszystkim wszystkim za wpłaty:):) Quote
Maciek777 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 i dostałam odpowiedź :) KLUSIA waży 13,5 a Pandusia 12,5 kg :) ciekawa jestem czy były ważone na tej samej wadze jak przyjechały! jeśli tak, to przyrost wagi świadczy, że musimy je pilnować!, bo w takim tempie to będą musiały być noszone:) :) Ale się cieszę, że Kluska tak przybrała :) Ma teraz dobrą wagę czy jak to wygląda? W sensie z wyczuciem żeber. Można prosić o jakieś fotki? :) Quote
danusiadanusia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ale się cieszę, że Kluska tak przybrała :) Ma teraz dobrą wagę czy jak to wygląda? W sensie z wyczuciem żeber. Można prosić o jakieś fotki? :) Nie wiem, bo na odległość trudno mi powiedzieć:):) również się cieszę z wagi Kluski:):) bardzo chcę fotki:) tylko wiecie ja nawet nie umiem teraz zdjęć wstawiać:( kiedyś lepiej radziłam sobie z dogomanią !, wszyscy chyba chcemy zdjęcia:):):) Quote
Maciek777 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Nie wiem, bo na odległość trudno mi powiedzieć :):) również się cieszę z wagi Kluski:) :) bardzo chcę fotki:) tylko wiecie ja nawet nie umiem teraz zdjęć wstawiać :( kiedyś lepiej radziłam sobie z dogomanią !, wszyscy chyba chcemy zdjęcia:) :):) Jakbyś mi przesłała na maila to mogę wstawić :) Tylko nie 100 szt. ;) Quote
ania75 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 tak, tak chcemy zdjęcia :) może być 100 szt. ;) Quote
danusiadanusia Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 tak, tak chcemy zdjęcia :) może być 100 szt. ;) bardzo chcemy:) rozmawiałam wczoraj z Anią :) twierdzi, że zadek Klusce się nie powiększył, ale w klacie widać, że przybyło! :) wczoraj Klusia była wyczesywana, strasznie dużo Jej Ania wyczesała:) :) po Pandusi widać lepiej:):) Quote
Maciek777 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 bardzo chcemy:) rozmawiałam wczoraj z Anią :) twierdzi, że zadek Klusce się nie powiększył, ale w klacie widać, że przybyło! :) wczoraj Klusia była wyczesywana, strasznie dużo Jej Ania wyczesała:) :) po Pandusi widać lepiej:) :) Po takich zmianach tym bardziej o zdjęcia prosimy :) Quote
danusiadanusia Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 poproszę Anię o zdjęcia, ale teraz jest chora:):) ale bardzo poproszę:):) Quote
danusiadanusia Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ania próbuje się zarejestrować na dogo:) u dziewczyn wszystko OK! Quote
danusiadanusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 właśnie rozmawiałam z Anią, Ania ma zapalenie płuc:) ale nasze dziewczyny są zdrowe! zdjęcia ma zrobione, nawet takie jak Pandusia śpi z kotem, :) bardzo przeprasza i prosi o cierpliwość jak dojdzie do siebie, Pandusia leżakuje z nią w łóźku a Klusia obok łóżka:) Uwielbiają być czesane i są bardzo grzeczne:) Quote
Maciek777 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 I ja! Mam nadzieję, że w miarę szybko się tu pojawią :) Quote
danusiadanusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 I ja! Mam nadzieję, że w miarę szybko się tu pojawią :) zależy jak szybko Ania dojdzie do zdrowia, a rzeczywiście nie ma siły nawet mówić:( życzymy Ani dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy:):) Quote
beataczl Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 właśnie rozmawiałam z Anią, Ania ma zapalenie płuc:) ale nasze dziewczyny są zdrowe! zdjęcia ma zrobione, nawet takie jak Pandusia śpi z kotem, :) bardzo przeprasza i prosi o cierpliwość jak dojdzie do siebie, Pandusia leżakuje z nią w łóźku a Klusia obok łóżka:) Uwielbiają być czesane i są bardzo grzeczne:) oj,zapalenie pluc to nie wesoło :( szybkiego powrotu do zdrawia zycze p.Ani , niech o siebie dba. Pandusia robi postępy! :) Quote
danusiadanusia Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 oj,zapalenie pluc to nie wesoło :( szybkiego powrotu do zdrawia zycze p.Ani , niech o siebie dba. Pandusia robi postępy! :) stwierdziła, że Pandusia bardziej się rozbrykała niż Klusia:) zresztą zrobiła się psem kanapowym:):) śpi razem z Anią w łóżku:) i strasznie chrapie!!! a kot to Jej przyjaciel:) Ania ma zdjęcia jak Pandusia śpi obok kota:):) Quote
danusiadanusia Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 mam zdjęcia, ale nie mogę wstawić:( poproszę Maćka, bo oferował pomoc:) zaraz mu wyślę! Quote
kinga_kinga7 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 mam zdjęcia, ale nie mogę wstawić :( poproszę Maćka, bo oferował pomoc:) zaraz mu wyślę! czekamy!!!!!!! Quote
Maciek777 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 No to wklejam:) Część fotek była zrobiona po to by pokazać ich sylwetki. Quote
kinga_kinga7 Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Przecudne dziewczyny! Z Kluski robi się pomału prawdziwa Kluska :) :) Quote
Recommended Posts