Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poprosiłam dzisiaj Anię o zważenie dziewczynek:) :), bo jak twierdzi Pandusia czyści wszystkie miski:) :) oczywiście Ania pilnuje, żeby Klusia też zjadła:) ostatnio jak weszła do pokoju mówi, że wszystkie stały przy jednej misce! Klusia, Pandusia i kot!!! :)

i dostałam odpowiedź :) KLUSIA  waży 13,5 a Pandusia 12,5 kg :) ciekawa jestem czy były ważone na tej samej wadze jak przyjechały! jeśli tak, to przyrost wagi  świadczy, że musimy je pilnować!, bo w takim tempie to będą musiały być noszone:):) 

Posted

i dostałam odpowiedź :) KLUSIA  waży 13,5 a Pandusia 12,5 kg :) ciekawa jestem czy były ważone na tej samej wadze jak przyjechały! jeśli tak, to przyrost wagi  świadczy, że musimy je pilnować!, bo w takim tempie to będą musiały być noszone:) :)

Ale się cieszę, że Kluska tak przybrała :) Ma teraz dobrą wagę czy jak to wygląda? W sensie z wyczuciem żeber. Można prosić o jakieś fotki? :)

Posted

Ale się cieszę, że Kluska tak przybrała :) Ma teraz dobrą wagę czy jak to wygląda? W sensie z wyczuciem żeber. Można prosić o jakieś fotki? :)

Nie wiem, bo na odległość trudno mi powiedzieć:):) również się cieszę z wagi Kluski:):) bardzo chcę fotki:) tylko wiecie ja nawet nie umiem teraz zdjęć wstawiać:( kiedyś lepiej radziłam sobie z dogomanią !, wszyscy chyba chcemy zdjęcia:):):)

Posted

Nie wiem, bo na odległość trudno mi powiedzieć :):) również się cieszę z wagi Kluski:) :) bardzo chcę fotki:) tylko wiecie ja nawet nie umiem teraz zdjęć wstawiać :( kiedyś lepiej radziłam sobie z dogomanią !, wszyscy chyba chcemy zdjęcia:) :):)

Jakbyś mi przesłała na maila to mogę wstawić :) Tylko nie 100 szt. ;)

Posted

tak, tak chcemy zdjęcia :) może być 100 szt. ;)

bardzo chcemy:) rozmawiałam wczoraj z Anią :) twierdzi, że zadek Klusce się nie powiększył, ale w klacie widać, że przybyło! :) wczoraj Klusia była wyczesywana, strasznie dużo Jej Ania wyczesała:) :) po Pandusi widać lepiej:):)

Posted

bardzo chcemy:) rozmawiałam wczoraj z Anią :) twierdzi, że zadek Klusce się nie powiększył, ale w klacie widać, że przybyło! :) wczoraj Klusia była wyczesywana, strasznie dużo Jej Ania wyczesała:) :) po Pandusi widać lepiej:) :)

Po takich zmianach tym bardziej o zdjęcia prosimy :)

Posted

właśnie rozmawiałam z Anią, Ania ma zapalenie płuc:) ale nasze dziewczyny są zdrowe! zdjęcia ma zrobione, nawet takie jak Pandusia śpi z kotem, :) bardzo przeprasza i prosi o cierpliwość jak dojdzie do siebie, Pandusia leżakuje z nią w łóźku a Klusia obok łóżka:) Uwielbiają być czesane i są bardzo grzeczne:)

Posted

właśnie rozmawiałam z Anią, Ania ma zapalenie płuc:) ale nasze dziewczyny są zdrowe! zdjęcia ma zrobione, nawet takie jak Pandusia śpi z kotem, :) bardzo przeprasza i prosi o cierpliwość jak dojdzie do siebie, Pandusia leżakuje z nią w łóźku a Klusia obok łóżka:) Uwielbiają być czesane i są bardzo grzeczne:)

oj,zapalenie pluc to nie wesoło :(

szybkiego powrotu do zdrawia zycze p.Ani , niech o siebie dba.

Pandusia robi postępy! :)

Posted

oj,zapalenie pluc to nie wesoło :(

szybkiego powrotu do zdrawia zycze p.Ani , niech o siebie dba.

Pandusia robi postępy! :)

stwierdziła, że Pandusia bardziej się rozbrykała niż Klusia:) zresztą zrobiła się psem kanapowym:):) śpi razem z Anią w łóżku:) i strasznie chrapie!!! a kot to Jej przyjaciel:) Ania ma zdjęcia jak Pandusia śpi obok kota:):)