Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie obie Panie są ok! przynajmniej takie sprawiają wrażenie:) w bloku - 3 piętro domek jest we Wrocławiu , a z podwórkiem pod Lublinem:) i ja szczerze powiem, że ta 2 opcja jest bardziej realna, bo jest bliżej i można zawsze dojechać do dziewczynki:) sprawdzić, jutro jeszcze będziemy rozmawiać z Panią i dopytamy o szczegóły....

Posted

kingo prosze popraw moj nick na pierwszej stronie, jest doda ale ja to doda_ :oops:
prosze o to dlatego ze juz nieraz cioteczki wyslaly do dody, zamiast do mnie . .

Posted

[quote name='Doda_']kingo prosze popraw moj nick na pierwszej stronie, jest doda ale ja to doda_ :oops:
prosze o to dlatego ze juz nieraz cioteczki wyslaly do dody, zamiast do mnie . .[/QUOTE]

już poprawiam!

Posted

troche wybiegam w przod,ale czy mamy druga sunie dla domku ktory odpadnie...moze ta Balbinka by sie domek zainteresowal/co miAlA DEKL I JEJ NA DT NIE WYDALI......
[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249420-BALBINKA-nie-zna-miłości-człowieka-od-lat-zna-tylko-schroniskowy-betonowy-box-("]BALBINKA nie zna miłości człowieka, od lat zna tylko schroniskowy, betonowy box. :([/URL][/B]

Posted

[quote name='danusiadanusia']wiecie obie Panie są ok! przynajmniej takie sprawiają wrażenie:) w bloku - 3 piętro domek jest we Wrocławiu , a z podwórkiem pod Lublinem:) i ja szczerze powiem, że ta 2 opcja jest bardziej realna, bo jest bliżej i można zawsze dojechać do dziewczynki:) sprawdzić, jutro jeszcze będziemy rozmawiać z Panią i dopytamy o szczegóły....[/QUOTE]
Czekam i się niecierpliwię:)

Posted

[quote name='Maciek777']Czekam i się niecierpliwię:)[/QUOT
czekam dalej na tel. ze schroniska:( sama się denerwuję, ale wychodzę z założenia, że .. jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy.. w następny czwartek - piątek jadę do Lublina i spróbuję umówić się z panią:) oczywiście jeśli się nie rozmyśli!!!, ale wydała się być bardzo odpowiedzialną osobą i bardzo wrażliwą na los zwierząt, wywnioskowałam, że wszystkie jej zwierzęta to przygarnięte bezdomniaki

Posted

w następny czwartek - piątek jadę do Lublina i spróbuję umówić się z panią:) oczywiście jeśli się nie rozmyśli!!!, ale wydała się być bardzo odpowiedzialną osobą i bardzo wrażliwą na los zwierząt, wywnioskowałam, że wszystkie jej zwierzęta to przygarnięte bezdomniaki[/QUOTE]
Zapowiada się dobrze:)

Posted

[quote name='Doda_']kingo prosze popraw moj nick na pierwszej stronie, jest doda ale ja to doda_ :oops:
prosze o to dlatego ze juz nieraz cioteczki wyslaly do dody, zamiast do mnie . .[/QUOTE]

No, ale krolowa przeciez jest tylko jedna! :evil_lol:

Posted

i tak jak wspomniałam wcześniej:) jadę do Lublina, umówię się z Panią :) wyraziła zgodę na wizytę p/a i ze względów rodzinnych tej Pani, gdyby wszystko wypadło ok! i dziewczyna wetrze się w towarzystwo już obecne w marcu Pani jest gotowa:loveu::loveu::loveu:, ale nie zapeszamy!! czekamy cierpliwie, chyba, że ktoś jest z Lublina i chce przeprowadzi tą wizytę p/a wcześniej... ciekawe jak zareaguje KLUSKA!!!!!!!:):) myślę, że nie narobi nam bałaganu....................

Posted

[quote name='karolkamadry']dawno mnie nie było na dogo ale dzieki Paulinie jestem znowu:) trzymam kciuki za Kluseczke:)[/QUOTE]
witaj Karolina:):) fajnie, że znowu jesteś z nami:) życzymy Ci dużo zdrowia i proszę zaglądaj do naszych psiaków:), bo przecież dzięki Tobie Nuka z tego samego schroniska co Kluseczka zamieszkała w Szczecinie , poznała smak domowego życia i odeszła:( kochana przez swoją rodzinę.... dziękujemy Ci za to:calus::calus:

Posted

prosze o pomoc [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251126-SOSNOWIEC!-B%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-pies-prosimy-o-pomoc-!!?p=21894098#post21894098[/url]

Posted

[quote name='Doda_']sabina02 no cóż, nie mam nic do powiedzenia.:evil_lol:

danusia, trzymam przeogromnie kciukasy! a daleko ma Klusia do tego domku ?[/QUOTE]

od nas do Lublina jest 70 km a do schroniska jest 50 km czyli razem mamy 120 km w jedną stronę:) rzut beretem