kinga_kinga7 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Doda_']a może razem by poszły do hotelu? np. do jednego kojca. koszt będzie mniejszy niż jakby osobno. ale my myślałyśmy nad domowym hotelikiem:roll: banerek kto zrobi? wydarzenie na FB, tytul zmienić ..[/QUOTE] no dokładnie - albo zamieszka w domku,albo ...Kluska zostaje w schronisku,gdzie ma naprawdę dobrze! nie będziemy wyciągać jej z kojca i pakować do drugiego,jeszcze za to płacić :p Quote
Doda_ Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='kinga_kinga7']no dokładnie - albo zamieszka w domku,albo ...Kluska zostaje w schronisku,gdzie ma naprawdę dobrze! nie będziemy wyciągać jej z kojca i pakować do drugiego,jeszcze za to płacić :p[/QUOTE] ja juz wczesniej pisalam ze nie ma sensu ją wyciagac do kolejnego kojca bo w schronisku nie ma tak źle . . :) edit: Maćku, banerek no może dopisać ze szuka deklaracji . . . Quote
kinga_kinga7 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Olaaabp']Ten piesek w ich kojcu to Lulu[/QUOTE] taki terierkowaty troszkę chyba :cool3: Quote
danusiadanusia Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Olaaabp']Ten piesek w ich kojcu to Lulu[/QUOTE] aaa!!! jak byłam w schronisku po Nowym Roku to tam nie było!, ale nasza dziewczynka jest bardzo towarzyska:):) Quote
kinga_kinga7 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='danusiadanusia']aaa!!! jak byłam w schronisku po Nowym Roku to tam nie było!, ale nasza dziewczynka jest bardzo towarzyska:):)[/QUOTE] rzeczywiście jego nie było,tylko Pandorka :) Quote
danusiadanusia Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [COLOR=#ff0000]kto [B]pokocha KLUSECZKĘ????? ona wciąż czeka!!![/B][/COLOR] Quote
Doda_ Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 tytuł trzeba zmienić, jeśli zaczynamy zbierać deklaracje . .. przy okazji podniosę , dlaczego nikt nie chce fajną kluseczkę, wałkowatą? Quote
Doda_ Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 ja na poczatek deklaruje 5 zl miesiecznie, jak pojedzie do hoteliku. kto pomoze?? Quote
kinga_kinga7 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Doda_']ja na poczatek deklaruje 5 zl miesiecznie, jak pojedzie do hoteliku. kto pomoze??[/QUOTE] super,dziękujemy:) kto następny? Quote
kinga_kinga7 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 halo?? cioteczki gdzie jesteście,Kluska zaprasza do odwiedzin :p Quote
jotpeg Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='kinga_kinga7']halo?? cioteczki gdzie jesteście,Kluska zaprasza do odwiedzin :p[/QUOTE] jestem, jestem!!! Quote
kinga_kinga7 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='jotpeg']jestem, jestem!!![/QUOTE] jedna cioteczka zagląda do naszych wszystkich psiaków :multi: Quote
wiewoira Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Jestem i ja ;) Dziękuję Kinga za zaproszenie,finansowo pomóc nie mogę ale proponuję zwrócić się do Skarpety Talcott myślę że nie będzie obiekcji by Kluseczce pomóc ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika[/url] Quote
wiewoira Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Aaaa,Klusia jest w typie ON więc Skarpeta Owczarkowa może też wspomoże [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w/page113[/url] Quote
kinga_kinga7 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 dzięki wiewoira! będę pisać,może coś wspomogą Kluskę :): ) Quote
kinga_kinga7 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='kinga_kinga7']dzięki wiewoira! będę pisać,może coś wspomogą Kluskę :): )[/QUOTE] tylko my nie wpłacamy do tej skarpet Talcott i nie śmiemy prosić o pomoc :( Quote
wiewoira Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ja też nie wpłacam niestety,jeśli uzyskacie pomoc jesteście zobowiązani do 6 tyg od uzyskania pomocy zwrócić jakiś % od kwoty którą psina dostanie.Ja obecnie dostałam 120 zł na Tolka i muszę oddać 30 zł.Uczciwa pomoc wydaje mi się ;) Quote
danusiadanusia Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='wiewoira']Ja też nie wpłacam niestety,jeśli uzyskacie pomoc jesteście zobowiązani do 6 tyg od uzyskania pomocy zwrócić jakiś % od kwoty którą psina dostanie.Ja obecnie dostałam 120 zł na Tolka i muszę oddać 30 zł.Uczciwa pomoc wydaje mi się ;)[/QUOTE] jasne:):) dziękujemy za podpowiedź!:calus: Quote
wiewoira Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='danusiadanusia']jasne:):) dziękujemy za podpowiedź!:calus:[/QUOTE] Cieszę się że choć tak mogę pomóc :) Quote
danusiadanusia Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='wiewoira']Cieszę się że choć tak mogę pomóc :)[/QUOTE] bardzo, bardzo dziękujemy:):) Quote
Recommended Posts