Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']a może razem by poszły do hotelu? np. do jednego kojca. koszt będzie mniejszy niż jakby osobno.
ale my myślałyśmy nad domowym hotelikiem:roll:
banerek kto zrobi? wydarzenie na FB, tytul zmienić ..[/QUOTE]

no dokładnie - albo zamieszka w domku,albo ...Kluska zostaje w schronisku,gdzie ma naprawdę dobrze! nie będziemy wyciągać jej z kojca i pakować do drugiego,jeszcze za to płacić :p

Posted

[quote name='kinga_kinga7']no dokładnie - albo zamieszka w domku,albo ...Kluska zostaje w schronisku,gdzie ma naprawdę dobrze! nie będziemy wyciągać jej z kojca i pakować do drugiego,jeszcze za to płacić :p[/QUOTE]

ja juz wczesniej pisalam ze nie ma sensu ją wyciagac do kolejnego kojca bo w schronisku nie ma tak źle . . :)

edit: Maćku, banerek no może dopisać ze szuka deklaracji . . .

Posted

Jestem i ja ;)
Dziękuję Kinga za zaproszenie,finansowo pomóc nie mogę ale proponuję zwrócić się do Skarpety Talcott myślę że nie będzie obiekcji by Kluseczce pomóc ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika[/url]

Posted

Aaaa,Klusia jest w typie ON więc Skarpeta Owczarkowa może też wspomoże
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w/page113[/url]

Posted

Ja też nie wpłacam niestety,jeśli uzyskacie pomoc jesteście zobowiązani do 6 tyg od uzyskania pomocy zwrócić jakiś % od kwoty którą psina dostanie.Ja obecnie dostałam 120 zł na Tolka i muszę oddać 30 zł.Uczciwa pomoc wydaje mi się ;)

Posted

[quote name='wiewoira']Ja też nie wpłacam niestety,jeśli uzyskacie pomoc jesteście zobowiązani do 6 tyg od uzyskania pomocy zwrócić jakiś % od kwoty którą psina dostanie.Ja obecnie dostałam 120 zł na Tolka i muszę oddać 30 zł.Uczciwa pomoc wydaje mi się ;)[/QUOTE]
jasne:):) dziękujemy za podpowiedź!:calus: