Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojego bazarku dla Tineczki poleciało równiutko 500zł.
Proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250187-CIACHA-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-MI%C3%93D-orzechy-perfumy-i-moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Tina-i-Tinki-do-18-01[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']I co, i co?...[/QUOTE]

Ale z czym;)? Wizyta w sobotę dopiero.

[quote name='WiosnaA']Z mojego bazarku dla Tineczki poleciało równiutko 500zł.
Proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250187-CIACHA-wątróbkowe-MIÓD-orzechy-perfumy-i-moc-różności-dla-Tina-i-Tinki-do-18-01[/URL][/QUOTE]

O rany :placz:, jestem wzruszona, Tinusia na razie bezpieczna dzieki cioteczkom!

Posted

Właśnie widziałam, ze Tinusia stoi bezpiecznie finansowo (chociaz brak odnotowanej płatnosci za hotelik w styczniu) a to najważniejsze. Domku mozna szukac na spokojnie a nie na "hura". Będzie dobrze!

Posted

[quote name='ania0112']Właśnie widziałam, ze Tinusia stoi bezpiecznie finansowo (chociaz brak odnotowanej płatnosci za hotelik w styczniu) a to najważniejsze. Domku mozna szukac na spokojnie a nie na "hura". Będzie dobrze![/QUOTE]

Już odnotowuje!

Posted (edited)

Ojojjjj.... na wszelki wypadek poszukaj może... Zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!!

A przy okazji, zachęcam do zajrzenia na nasz regał z książkami ;) (wejście przez banerek w podpisie)

Edited by Nutusia
Posted

Niestety do wizyty nie doszło, bo to domek nie dla Tinki:(,
pani od mopsa ma być u Dif w przyszłym tygodniu, powiedziała, że jest zdecydowana, ale nie wie jeszcze czy na Tinkę czy wpadnie jej w oko inny psiak.

[B][I]A dziś mija 6 lat jak na dogo jestem[/I][/B] :multi:.

Bazarek przygotowany, ale jak sie wykuruje to usiade na pare godzin, bo troche tego;)

Posted

[B]Zapraszam serdecznie na bazarek książkowy dla Tiny:
[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250963-Ksiazkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-romanse-przygody-poradniki-do-25-02-14r-na-Tink%C4%99?p=21875413#post21875413[/url]

z książeczkami od kochanych cioteczek :loveu:.

[I]Gdyby ktoś chciał pomóc z zaproszeniami :oops: to proszę poczekać do wieczora, bo wtedy wystawie też mega "harlekinowy " a to łatwiej wysyłać zaproszenia od razu na dwa;)[/I]

Posted

[B]ZAPRASZAM NA MEGA HARLEQUINOWY BAZAREK - 164 ksiązki! - dla Tinki[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250994-MEGA-Harlequinowy-164-ksi%C4%85zki!-do-25-02-dla-Tinki[/url]

Posted

[quote name='Olena84']
A ja jestem tak mega przeziębiona, że nie wiem czy szukać kogoś do tej wizyty czy sama podołam;/.[/QUOTE]

oooo to chorujemy w tym samy czasie..też mnie wtedy zmogło...

[quote name='Olena84']Niestety do wizyty nie doszło, bo to domek nie dla Tinki:(,
pani od mopsa ma być u Dif w przyszłym tygodniu, powiedziała, że jest zdecydowana, ale nie wie jeszcze czy na Tinkę czy wpadnie jej w oko inny psiak.

[B][I]A dziś mija 6 lat jak na dogo jestem[/I][/B] :multi:.
[/QUOTE]

no i rocznice dogową tez w podobnym czasie mamy..mi wczoraj roczek stuknął..:evil_lol: cos nas jednak łaczy ;)

A Tinka znajdzie swego człeka, nic na siłę... produkcja bazarkowa robi wrazenie a tymczasem (dzis wolno ;) )

:iloveyou::iloveyou::iloveyou: - :eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia']Co to za smuty?!!?! Nie ona Tinkę, tylko Tinka ją, to po pierwsze! Na Tinkę trzeba sobie zasłużyć, ot co! ;)[/QUOTE]
O wlaśnie nie smutamy się:mad:, nie chorujemy :angryy:no,no no! - żyjemy!!!