Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może sadyści? Przed chwilą czytałam o młodych gnojach pod Warszawą co w Sylwestra psu oko wydłubali - ale u nas jak widać kar nie ma nawet za zabicie człowieka...

• Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko... Lekarstwa na głupotę i bezmyślność nie ma, kary też nie ma... pora umierać :(
Johanna - mam dla Ciebie budzik i coś jeszcze ;)
Olena - pamiętaj o pieniążkach od Kuby - może przy okazji odbioru książek bazarkowych? :)

Posted

[quote name='Nutusia']O matko... Lekarstwa na głupotę i bezmyślność nie ma, kary też nie ma... pora umierać :(
Johanna - mam dla Ciebie budzik i coś jeszcze ;)
Olena - pamiętaj o pieniążkach od Kuby - może przy okazji odbioru książek bazarkowych? :)[/QUOTE]

Właśnie tak myślę, że może w weekend bym podjechała, dam znać kiedy, bo pewnie sama jechać nie będę.
Dziękuje

Posted

Nie ma sprawy - czekam cierpliwie :) Tylko jutro muszę do Wwy na rehabilitację jechać i nie będzie mnie od 12 do późnego popołudnia... Ale Małż w razie czego jest ;)

Posted

Witam Tineczkę i jej sympatyków!:)
Zapraszam serdecznie na bazarek dla takich samych imienników :cool3:, dla Tineczki i Tina!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250187-CIACHA-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-MI%C3%93D-orzechy-perfumy-i-moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Tina-i-Tinki-do-18-01[/url]

Posted

[quote name='WiosnaA']Witam Tineczkę i jej sympatyków!:)
Zapraszam serdecznie na bazarek dla takich samych imienników :cool3:, dla Tineczki i Tina!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250187-CIACHA-wątróbkowe-MIÓD-orzechy-perfumy-i-moc-różności-dla-Tina-i-Tinki-do-18-01[/URL][/QUOTE]

Dziękuje ciociuniu!
Moje rzeczy na bazarek czekają za Warszawą, pogoda mnie dzis zatrzymała w domu.

Posted

U Tinki wszystko ok, dzis miała małą sprzeczkę, ale oba psiaki przeżyły;). Jest grzeczniutka, ani razu nie nabrudziła w klatce.
Dif opowiadała, że u niej jest kominek i miejsce na drewno, taka mała skrytka i Tinka jak się przestraszy to wskakuje do dziurki i widać tylko łepek, a tam na dodatek leży pontonik innego psiaka i tylko ta główka wystaje;).
A tak poza tym Dif wpadła do zamarzniętego stawu :evil_lol: i zamiast lecieć do domu i ściągać ciuchy dalej waliła grabiami w lód i pół godziny rozmowy słyszałam pociąganie nosem :shake: