Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma około 6 lat...... chore oczko (katarakta) zmniejsza jego szanse na adopcje...... :placz: :placz: :placz:
Jest przybity i smutny. Źle znosi pobyt w schronisku
Spokojny i łagodny. Garnie się do człowieka, na odgłos smyczy od razu szczęśliwy wyskakuje z budy. Mądry pies.

Czy do końca będzie musiał zostać w schronisku?? Ludzie przychodzą i wybierają tylko zdrowe psiaki :placz: :placz: :placz:
tel Karci - wolontariuszki: 604698148

http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja4138-3.html

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Seaside']podnosimy szybko!! :placz:

Aj, rece mi opadly ..... moj znajomy, ktory psiakiem byl zainteresowany ... wyjezdza w podroz poslubna ( spozniona ) do Wloch, wiec .... i tu cytat : " ... sama rozumiesz, ze teraz jest to niemozliwe ... odezwe sie za jakis czas ... ) - to uslyszalam :-(

Posted

Kochany i prepiękny Nelson już na forum owczarkarzy! Jeżeli były by potrzebne ogłoszenia to ja mogę je po umieszczać tylko ktoś by muiał jakiś tekst napisać nie za długi ale łapiący za serducho!

Posted

Spacerek na pierwszą.

Ja się złapałam z Bismarckiem chyba na tekst Seaside? Nawet mi juz jego wielkość nie przeszkadzała, chociaż w moim wyobrażeniu miał być mniejszy;)

Posted

haker11 napisał(a):
Kochany i prepiękny Nelson już na forum owczarkarzy! Jeżeli były by potrzebne ogłoszenia to ja mogę je po umieszczać tylko ktoś by muiał jakiś tekst napisać nie za długi ale łapiący za serducho!

Cholera ja jestem kiepska w te klocki :oops: :oops: :oops: Kto pomoże??? Plisss....

Ogłoszenia bardzo by się przydały :(

Posted

magda z. napisał(a):

Ja się złapałam z Bismarckiem chyba na tekst Seaside? Nawet mi juz jego wielkość nie przeszkadzała, chociaż w moim wyobrażeniu miał być mniejszy;)

.... na reklamacje za pozno :evil_lol: :eviltong: .... i ...." widzialy galy, co braly "...:evil_lol:

Posted

zuziaM napisał(a):
.... na reklamacje za pozno :evil_lol: :eviltong: .... i ...." widzialy galy, co braly "...:evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak się wtedy zdziwiły jak wstał, a moja mama miała ich więcej jak pierwszy raz wszedł do mieszkania, weterynarz też była zdziwiona, że po jamniku taki duży, bo przeważnie już sie innych nie bierze niż jamniole potem. ale nie żałuję:lol: duży pies czasami jest mniej absorbujący niż mały i hałaśliwy:)

Posted

magda z. napisał(a):

duży pies czasami jest mniej absorbujący niż mały i hałaśliwy:)

To ja jeszcze z obserwacji wlasnych ..... ze dwa psiaki sa jeszcze mniej absorbujace, niz jeden ....;) :lol: ...