Seaside Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ma około 6 lat...... chore oczko (katarakta) zmniejsza jego szanse na adopcje...... :placz: :placz: :placz: Jest przybity i smutny. Źle znosi pobyt w schronisku Spokojny i łagodny. Garnie się do człowieka, na odgłos smyczy od razu szczęśliwy wyskakuje z budy. Mądry pies. Czy do końca będzie musiał zostać w schronisku?? Ludzie przychodzą i wybierają tylko zdrowe psiaki :placz: :placz: :placz: tel Karci - wolontariuszki: 604698148 http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja4138-3.html Quote
haker11 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Biedna ślicznotka! Oby i do niego los się uśmiechną! Quote
magda z. Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Może go trzeba Seaside na owczarkach umieścić-ja nie znam adresu:shake: Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 A może ktoś nam śliczny banerek zrobi :cool3: :loveu: :loveu: Quote
haker11 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jeżeli jeszcze nie ma psiaka na forum owcarkarzy to ja moge go tam umieścici nie ma problemu! Quote
Justysia i Grześ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 haker11 byłoby cudownie :multi: A co do banerka - może być taki :cool3: Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dziękuję wam wszystkim kochani :) On taki biedak jest :loveu: Quote
BasiaD Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 To taki piękny i dostojny piesio! I tak bardzo zasługuje na dobry, kochający domek! Podnoszę do góry na 1 stronkę. Domku znakdź się pliss.... Quote
zuziaM Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Seaside']podnosimy szybko!! :placz: Aj, rece mi opadly ..... moj znajomy, ktory psiakiem byl zainteresowany ... wyjezdza w podroz poslubna ( spozniona ) do Wloch, wiec .... i tu cytat : " ... sama rozumiesz, ze teraz jest to niemozliwe ... odezwe sie za jakis czas ... ) - to uslyszalam :-( Quote
haker11 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kochany i prepiękny Nelson już na forum owczarkarzy! Jeżeli były by potrzebne ogłoszenia to ja mogę je po umieszczać tylko ktoś by muiał jakiś tekst napisać nie za długi ale łapiący za serducho! Quote
magda z. Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Spacerek na pierwszą. Ja się złapałam z Bismarckiem chyba na tekst Seaside? Nawet mi juz jego wielkość nie przeszkadzała, chociaż w moim wyobrażeniu miał być mniejszy;) Quote
Seaside Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 haker11 napisał(a):Kochany i prepiękny Nelson już na forum owczarkarzy! Jeżeli były by potrzebne ogłoszenia to ja mogę je po umieszczać tylko ktoś by muiał jakiś tekst napisać nie za długi ale łapiący za serducho! Cholera ja jestem kiepska w te klocki :oops: :oops: :oops: Kto pomoże??? Plisss.... Ogłoszenia bardzo by się przydały :( Quote
Seaside Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 dziękuję wam wszystkim - werzę że razem damy radę :loveu: Quote
zuziaM Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 magda z. napisał(a): Ja się złapałam z Bismarckiem chyba na tekst Seaside? Nawet mi juz jego wielkość nie przeszkadzała, chociaż w moim wyobrażeniu miał być mniejszy;) .... na reklamacje za pozno :evil_lol: :eviltong: .... i ...." widzialy galy, co braly "...:evil_lol: Quote
magda z. Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 zuziaM napisał(a):.... na reklamacje za pozno :evil_lol: :eviltong: .... i ...." widzialy galy, co braly "...:evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak się wtedy zdziwiły jak wstał, a moja mama miała ich więcej jak pierwszy raz wszedł do mieszkania, weterynarz też była zdziwiona, że po jamniku taki duży, bo przeważnie już sie innych nie bierze niż jamniole potem. ale nie żałuję:lol: duży pies czasami jest mniej absorbujący niż mały i hałaśliwy:) Quote
zuziaM Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 magda z. napisał(a): duży pies czasami jest mniej absorbujący niż mały i hałaśliwy:) To ja jeszcze z obserwacji wlasnych ..... ze dwa psiaki sa jeszcze mniej absorbujace, niz jeden ....;) :lol: ... Quote
Recommended Posts