Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
To ja jeszcze z obserwacji wlasnych ..... ze dwa psiaki sa jeszcze mniej absorbujace, niz jeden ....;) :lol: ...

Ja mam teraz taki atak alergi, że nie wiem, czy na następnego psiaka po Bismarcku miałabym chęć. On chce sie głaskać, bawić, a ja kicham, mam wysypkę i kaszel. Nic mi już nie pomaga:shake: Zakręcona przez to jestem jak już nie wiem co, więc jakby ktoś mógł wystawić allegro byłoby miło, ja na razie nie myślę racjonalnie i tylko odnawiam te aukcje, które sie kończą:roll:

Posted

Treść ogłozenia:
Nelson przywróć mu wiarę w człowieka...
To ok. 6 letni owczarek niemiecki ... niestety ma chore oczko-katarakta! Choroba zmniejsza jego szanse na nowe lepsze życie u boku ukochanej osoby!
Nelson powoli traci nadzieję że kiedykolwiek wyjdzie za bramę schroniska, bardzo źle znosi pobyt w ty miejscu. Pomimo tego czego doświadczył od poprzedniego “właściciela” KOCHA LUDZI CAŁYM SWYM OLBRZYMIM SERCEM! Jeżeli jesteś w stanie dać mu poczucie bezpieczeństwa i miłość skontaktuj się z wolontariuszką:
Karolina-604698148
Może być czy coś pomnieniać??