Seaside Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 nie :oops: :oops: Ja tego nie umiem robić :placz: :oops: :oops: Quote
magda z. Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 zuziaM napisał(a):To ja jeszcze z obserwacji wlasnych ..... ze dwa psiaki sa jeszcze mniej absorbujace, niz jeden ....;) :lol: ... Ja mam teraz taki atak alergi, że nie wiem, czy na następnego psiaka po Bismarcku miałabym chęć. On chce sie głaskać, bawić, a ja kicham, mam wysypkę i kaszel. Nic mi już nie pomaga:shake: Zakręcona przez to jestem jak już nie wiem co, więc jakby ktoś mógł wystawić allegro byłoby miło, ja na razie nie myślę racjonalnie i tylko odnawiam te aukcje, które sie kończą:roll: Quote
Seaside Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Poprosiłam Mortishię - kochana babka - sama się zaoferowała z pomocą naszym psiaczkom :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Zmykaj na nocny spacerek ... Może ktoś akurat nie może spać i czeka tam na Ciebie.... Quote
Justysia i Grześ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Byliśmy w nocy to idziemy i rano :painting: Quote
haker11 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Może mu allegro założyć?? Potrzebe są namioary na kogoś, żeby je podawać w ogłoszeniach! Quote
Seaside Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dzięki wielkie :loveu: Ale Mortishia podesłała mi dziś link na Nelsona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=202930825 Quote
haker11 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy w ogłoszeniach mogę podawać ten nr tel: tel Karci - wolontariuszki: 604698148 Quote
Seaside Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Myślę, że tak :) - ona jedyna jest na miejscu :) A - i lepiej brzmi Karolina w ogłoszeniu ;) Quote
haker11 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Treść ogłozenia: Nelson przywróć mu wiarę w człowieka... To ok. 6 letni owczarek niemiecki ... niestety ma chore oczko-katarakta! Choroba zmniejsza jego szanse na nowe lepsze życie u boku ukochanej osoby! Nelson powoli traci nadzieję że kiedykolwiek wyjdzie za bramę schroniska, bardzo źle znosi pobyt w ty miejscu. Pomimo tego czego doświadczył od poprzedniego “właściciela” KOCHA LUDZI CAŁYM SWYM OLBRZYMIM SERCEM! Jeżeli jesteś w stanie dać mu poczucie bezpieczeństwa i miłość skontaktuj się z wolontariuszką: Karolina-604698148 Może być czy coś pomnieniać?? Quote
Recommended Posts