magda z. Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 śliczna ta mała Agamika:loveu::loveu::loveu: a próbowałaś przez dziewczyny od bulli, może one mają jakieś namiary-tak się udało jedną pannicę z jeleniej wyciągnąc, też była biała w łatki:razz: Nelson siedzi cały czas w schronie, zaraz będę dzwonić do lilith, bo mamy chętnego na jednego z psiaków i miała sprawdzić czy jeszcze siedzi:roll: szkoda, że Nelson cały czas czeka:-(:-(:-( Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Nelson został uśpiony po pogryzieniu przez inne psy:-(:-(:-( wiadomość pewna od karci. Quote
magda z. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Niestety, oprócz niego jeszcze 2 psy z dogo nam wypadną z Jeleniej, też już za TM:placz::placz::placz: ['][']['] Quote
agamika Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 :-( Nelson ['] :placz: ta bezsilnośc jest dobijająca :-( Quote
desdemona Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 no nie! a przeciez jakis czas temu ktos pisal, ze pies ma charakter i jest raczej dominujacy a tu taka przykra niespodzianka:( najwidoczniej przed wieksza iloscia psow nie mial szans na obrone:( jakie to przykre:( mial dopiero 6 lat:( mogl jeszcze zyc, znalezc dom... brak slow:( Quote
maggiejan Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Biedny Nelson....Piesku, nie zasłużyłeś na taki okrutny los.... Quote
Alpina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Naprawdę ręce opadają... Czy stan jego był aż tak beznadziejny, że aż musieli go usypiać... Najpierw pchają psy, które się kompletnie nie nadają do bycia razem, do jedego boksu a potem tragedia... Ja wiem, ktoś mi kiedyś powiedział, że schronisko, to nie senatorium ale ja się nie mogę pogodzić z takim stanem rzeczy... Żegnaj piesku....:-(:-(:-( Quote
Seaside Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Już zmieniam tytuł :( NIestety w Jeleniej się nie "patyczkują" ....... :( A ilość psów teraz jest zatrważająca, więc tym bardziej pewnie nie ma skrupułów :angryy: Żegnaj Nelsonku ['][']['] :placz::placz: Quote
Jola_K Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nie patyczkuja sie, jest tak jak bylo, nic sie nie zmienilo i pewnie nie szybko sie zmieni! :angryy: przeszkadzal juz... ogromny, ogromny zal i zlosc na te cala sytuacje i ... i bezsilnosc Nelson, dla Ciebie ['] do zobaczenia Quote
haker11 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Biedny Nelson, pozostaje tylko myśl że teraz wreszcie jest szczęśliwy i nic go już nie boli , nie tęskini... Bądź szczęśliwy piesku [*] [*] [*] Quote
zuziaM Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 magda z. napisał(a):Nelson został uśpiony po pogryzieniu przez inne psy:-(:-(:-( wiadomość pewna od karci. To stale wytlumaczenie schroniska.... po niemal 90 % przypadkow usypiania psow :angryy: ! ! ! Quote
Recommended Posts