Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczna ta mała Agamika:loveu::loveu::loveu: a próbowałaś przez dziewczyny od bulli, może one mają jakieś namiary-tak się udało jedną pannicę z jeleniej wyciągnąc, też była biała w łatki:razz:
Nelson siedzi cały czas w schronie, zaraz będę dzwonić do lilith, bo mamy chętnego na jednego z psiaków i miała sprawdzić czy jeszcze siedzi:roll:
szkoda, że Nelson cały czas czeka:-(:-(:-(

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie! a przeciez jakis czas temu ktos pisal, ze pies ma charakter i jest raczej dominujacy a tu taka przykra niespodzianka:( najwidoczniej przed wieksza iloscia psow nie mial szans na obrone:( jakie to przykre:( mial dopiero 6 lat:( mogl jeszcze zyc, znalezc dom... brak slow:(

Posted

Naprawdę ręce opadają...
Czy stan jego był aż tak beznadziejny, że aż musieli go usypiać...
Najpierw pchają psy, które się kompletnie nie nadają do bycia razem, do jedego boksu a potem tragedia...
Ja wiem, ktoś mi kiedyś powiedział, że schronisko, to nie senatorium ale ja się nie mogę pogodzić z takim stanem rzeczy...

Żegnaj piesku....:-(:-(:-(

Posted

Już zmieniam tytuł :(
NIestety w Jeleniej się nie "patyczkują" ....... :(
A ilość psów teraz jest zatrważająca, więc tym bardziej pewnie nie ma skrupułów :angryy:

Żegnaj Nelsonku ['][']['] :placz::placz:

Posted

nie patyczkuja sie, jest tak jak bylo, nic sie nie zmienilo i pewnie nie szybko sie zmieni! :angryy:
przeszkadzal juz...

ogromny, ogromny zal i zlosc na te cala sytuacje i ... i bezsilnosc

Nelson, dla Ciebie [']
do zobaczenia

• 4 months later...
Posted

magda z. napisał(a):
Nelson został uśpiony po pogryzieniu przez inne psy:-(:-(:-( wiadomość pewna od karci.

To stale wytlumaczenie schroniska.... po niemal 90 % przypadkow usypiania psow :angryy: ! ! !

• 2 years later...
  • 1 year later...