Alpina Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wiesz Seaside ja już nie mam na to wszystko siły... Nawet jak był zdrowy to nie było chętnych z Dogomani ani na Allegro..:shake: A teraz musi mieć dietę - białe mięso i ryż z marchewką...Musi być dobrze żywiony bo schudł ponad dziesięć kilo!I wogóle organizm jest wycieńczony... On ma 8lat a zużycie jego organizmu oceniono na dużo więcej... Powiedż tak szczerze jakie on ma szanse na adpocję?:-(:-(:-( Jak już pisałam do mnie na dniach przyjeżdża stara shicka 12letnia, kaszląca bo jej Pani jest ciężko chora w szpitalu...Natychmiast muszę rozpocząc jej leczenie bo nie wiadomo co to za kaszel..Pewnie już u mnie zostanie bo ja już ludziom nie wierzę, że będą dbali i leczyli starego psa... Do tego swoich pięć...I rozpoczęta sprawa na Dogo którą muszę doholować... Ja naprawdę nie mogę się zająć Barym...:placz::placz::placz: Nie chcę skończyć jak Villaska... Nelsonik w górę... Quote
Seaside Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Ej!! Pewnie że nie!!! W moim zamyśle absolutnie nie było to, żeby cię napastować!!!! Każdy z nas wie ile i jak może pomóc, nie przeskoczymy niestety pewnych spraw :shake: :-( A 6 psiaków?? - dziewczyno - złote serce masz!!! :loveu: Quote
MaxSta Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Kto przygarnie do siebie Nelsonika ??? Człowieku twój Pies na ciebie czeka!!! Quote
magda z. Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 podrzucamn jeszcze niuniusia-może ktoś Cię wypatrzy Quote
Alpina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Do góry Niuniusiu... Jesteś śliczny....Do góry mały... Quote
Seaside Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Alpina napisał(a):Do góry...Tylko żebyś biedaku nie trafił na ludzkie potwory - jak onek Bary.... teraz jest wygłodzony, chory a nowy pan szykuje mu strzał w głowę w lesie...:-(:-(:-( I widzisz - jednak dobrze się skończyło :loveu::loveu::loveu::loveu: Zosia4 to czarodziejka :loveu::loveu: Nelsoniku tobie też znajdziemy taką Panią :loveu: Quote
Alpina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tak Seaside... To prawdziwe czary...:loveu: Życzę takiej Pani Nelsonowi z całego serca... Quote
Seaside Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Kurcze.... coraz mniej tu nas :( - raptem 3 osoby :placz: Quote
Alpina Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie martw się cioteczko - jak będziemy podnosić to może go ktoś wypatrzy... Quote
Alpina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Nelson do góry- biedaku, może ktoś się nad Tobą zlituje i pokocha...Jesteś taki piękny... Quote
Recommended Posts