Alpina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Na pierwszą Nelson! Ty tak batrdzo potrzebujesz pomocy..:-( Quote
Alpina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Teraz to okres wakacyjny tzn okres na wywalanie psów...:shake: Ale przecież wszyscy nie jadą na wczasy więc Nelson ma jakąś szansę na domek.... Quote
Alpina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nooo...Wdrapuj się na górę i trzymaj mocno pazurkami... Quote
Seaside Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Kiepsko z adopcjami ostatnio faktycznie :( Alpina dotarło już tygrysie oko?? Quote
Alpina Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Seaside - wisiorek jeszcze nie dotarł... Mam nadzieję, że mój TZ zrobił wpłatę (przekaz pocztowy) Dzisiaj wieczorem ma przyjechać, to zapytam się kiedy wpłacił, bo nie chcę wprowadzać Cię w błąd a z chłopami to różnie bywa...Kiedyś już tak nosił druk ze dwa tygodnie, zanim sobie przypomniał, żeby wpłacić..:roll:Już ja go znam..;) Nelsonik w górę:multi: Quote
Alpina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nelson do góry... TZ coś mętnie gadał ale obiecał pokazać druk z pieczątką to będę pewna na 100%:evil_lol: Quote
Alpina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pieniążki za tygrysie oko wpłacone na pewno...Uff.. No i doszło do mnie dzisiaj...DZIĘKUJĘ...:multi: Podnosimy słodziaka naszego... Quote
Seaside Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Alina, zaksięgowane zostały już 28 czerwca :loveu::loveu: Quote
Alpina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Łojj..To dobrze a ja tak "molestowałam" TZ-ta, że się w końcu pogubił...:evil_lol: Biedny ten mój chłopina...;) Nelson do góry, po domek! Quote
Recommended Posts