AlaRottweiler Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) [FONT=arial black] [/FONT] [TABLE="class: uiGrid _51mz mvm"] [TR="class: _51mx"] [TD="class: _51m- vTop _51mw"][FONT=arial black] Pino to wesoły i przyjazny psiak. Do schroniska trafił po śmierci właściciela. Niestety nie wiadomo ile dokładnie ma lat, ale patrząc na stan ząbków myślę, że coś około 4 . Bardzo lgnie do ludzi, szczegółnie mężczyzn. Z psami dogaduje się różnie, z jednymi chce się bawić a od innych chce się trzymać jak najdalej. Jest bardzo zazdrosny o jedzenie. Zna komendę siad i przychodzi na zawołanie. To pies typowy na kolanka :) JUŻ W DOMU ![/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] Edited February 2, 2014 by AlaRottweiler Quote
Jota67 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Raczej mordce daleko do pekinka, ale i tak jest cudny! Oby mu się powiodło... Będę przynajmniej kibicować. Quote
madzia.uje93 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Zakochałam się w Pino po niedzielnej akcji w Ikea:loveu: Nie wiem co on jeszcze robi w schronie... Quote
Recommended Posts