AgusiaP Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Panna Marple']Już jestem, Kochane Dziewczynki:loveu:. Lucky bardzo podobny do mojego Romanka (jest z nami już pół roku), tylko umaszczenie bardziej u Romanka brązowe. No i Romuś starszy-około10 latek chyba ma, ale wielkość, wygląd, sierść, uszka i pysio bardzo, bardzo podobne. Puściłam na konto Gabuli stówencję:lol:[/QUOTE] Jejku Anuś dzięki:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
bela51 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Zapisuje watek malucha, ale na razie jestem spłukana. Przed chwilą zadeklarowałam pomoc dla Dogo07 i to chyba na razie moja ostatnia deklaracja. Zajrzyjcie, tam jest jakas tragedia i psa i człowieka :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246643-olkuskie-NIUSIA-i-GRACJA-prosza-o-og%C5%82oszenia-!!!/page17[/url] Quote
ania91sc Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 jestem na zaproszenie - będę zaglądać :) Quote
Mysza2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='bela51']Zapisuje watek malucha, ale na razie jestem spłukana. Przed chwilą zadeklarowałam pomoc dla Dogo07 i to chyba na razie moja ostatnia deklaracja. Zajrzyjcie, tam jest jakas tragedia i psa i człowieka :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246643-olkuskie-NIUSIA-i-GRACJA-prosza-o-ogłoszenia-!!!/page17[/URL][/QUOTE] Jesteśmy tam Izuś Quote
AgusiaP Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='ania91sc']jestem na zaproszenie - będę zaglądać :)[/QUOTE] Dzięki Anuś :) Quote
AgusiaP Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='ajw']Jestem i ja :) będę pamiętać o psiaku.[/QUOTE] Trzymamy Cię za słowo :) dzięki :) Quote
cisowianka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Oczywiście jestem ale już spłukana, jeśli coś znajdę wrócę. Quote
Mysza2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='cisowianka']Oczywiście jestem ale już spłukana, jeśli coś znajdę wrócę.[/QUOTE] Witaj. sama wiesz że nawet obecność na wątku to bardzo dużo:) Quote
AgusiaP Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='cisowianka']Oczywiście jestem ale już spłukana, jeśli coś znajdę wrócę.[/QUOTE] To szukaj kochana :diabloti: super, że jesteś :) Quote
mdk8 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 przybiegam na zaproszenie ale oprócz jednorazowej wpłaty nie mam jak pomóc :shake: Quote
AgusiaP Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='mdk8']przybiegam na zaproszenie ale oprócz jednorazowej wpłaty nie mam jak pomóc :shake:[/QUOTE] Dzięki każda złotóweczka się liczy:loveu: Quote
madziakato Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 A macie już konto? Jeśli tak, poproszę. Quote
Gabi79 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [COLOR=#ff0000][B]Przyłączam się do podziękowań Agusi i Myszki za obecność na wątku oraz wszelką pomoc!!!!!!!!!! [/B][/COLOR][COLOR=#000000]Zaraz spiszę oferty pomocy w 2 # Kajtuś nadal przerażony maksymalnie, a Lucky się rozkręcił. Znowu nie chciał wyjść na spacerek, ale jak już go wyniosłam szedł chętnie. Ładnie załatwił potrzeby fizjologiczne, wąchał, rozglądał się. Gdy w oddali zobaczył jakąś panią zaczął na mnie skakać. Jest mega słodki!!!!![/COLOR] Quote
rovaniemi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ja też na zaproszenie, będę zaglądać do Luckiego :) Quote
Mysza2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='madziakato']A macie już konto? Jeśli tak, poproszę.[/QUOTE] Dziękujemy Madziu, Gabi jest księgową:) [quote name='rovaniemi']Ja też na zaproszenie, będę zaglądać do Luckiego :)[/QUOTE] Witaj u Luckiego:) Quote
Gabi79 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Zaraz wyślę zainteresowanym nr konta, bardzo dziękuję w imieniu Luckiego zwanego też Krecikiem Quote
Ada-Vebby Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='bela51']Zapisuje watek malucha, ale na razie jestem spłukana. Przed chwilą zadeklarowałam pomoc dla Dogo07 i to chyba na razie moja ostatnia deklaracja. Zajrzyjcie, tam jest jakas tragedia i psa i człowieka :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246643-olkuskie-NIUSIA-i-GRACJA-prosza-o-ogłoszenia-!!!/page17[/URL][/QUOTE] ..i tam zajrzałam :(o Luckim będę pamiętała ,na pewno wrócę ;) Quote
Mysza2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Ada-Vebby']..i tam zajrzałam ,o Luckim będę pamiętała ,na pewno wrócę :)[/QUOTE] Witaj Wanduś:):) Quote
Mysza2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Ada-Vebby']...fajnie "Krecik" :)[/QUOTE] Fajnie:) Nie mogłaś to Gabi zaraz mówić to byłby Krecikiem. Pierwotnie był Sarą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gabi79 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Mysza2']Fajnie:) Nie mogłaś to Gabi zaraz mówić to byłby Krecikiem. Pierwotnie był Sarą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Lucky też ładnie, a Krecik przyszło mi do głowy jak już był Luckym:lol: Quote
madziakato Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Mysza2']Fajnie:) Nie mogłaś to Gabi zaraz mówić to byłby Krecikiem. Pierwotnie był Sarą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Ha! Jeszcze spekulowałyśmy dzisiaj o jego domniemanej ciąży:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Mysza2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='madziakato']Ha! Jeszcze spekulowałyśmy dzisiaj o jego domniemanej ciąży:diabloti::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Milcz Waść, wstydu oszczędź :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts