Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo wszystko Tośka i tak grzecznie zachowywała się przy Lenie, bo jak ta podbiegała i prowokowała to Tośka tylko ją straszyła, a nie łapała zębami jak niektórzy :D
Poza tym zapomniałaś wspomnieć jak bała się patyka... :roll:

Posted

[quote name='maciaszek']Dzisiaj schronisko podało mi numer Tosi jako wyadoptowany :).[/QUOTE]

Taak, Ania już mnie informowała o tym, że Tośka wczoraj poszła do domu, niestety nie było p. Ani więc nic nie wiem, może w czwartek mimo remontu uda mi się numer zdobyć:)

Posted

Dzwoniłam już do Tośki i mogę odetchnąć z ulgą:) Tośka nazywana teraz Misią zamieszkała w Lędzinach w domku z ogrodem. Jest jedynym psiakiem w domu, wczoraj była już u weta, została odrobaczona, podobno jest lekko przeziębiona, ale tak to wszystko jest ok. W pierwszy dzień jak została sama to porozrzucała jakieś serwetki, ale jak Pani przyszła do domu i powiedziała Jej że tak nie wolno, to później było już bez problemów:D Ogólnie to Tośka jest bardzo grzeczna i są z niej bardzo zadowoleni. Poprosiłam Panią żeby w przyszłości wysłała jakieś zdjęcia Tośki, więc może za jakiś czas będę miała co wstawić:)

Posted

Bardzo się cieszę, że u niej dobrze :). Ciekawe czy ludzie wypatrzyli Tosie na stronie schroniska? Lędziny nie są znowu aż tak blisko. Mówili jak to się stało, że wybór padł na pannice?

Posted

Nie pytałam, ale na pewno nie z ogłoszeń bo Pani nie wiedziała, że Tośka nazywa się Tośka, myślę też, że w schronisku jej nie wypatrzyli bo ona podobno uciekała na wybieg zawsze, więc zostaje strona schroniska, szkoda tylko że Państwo najpierw do mnie nie zadzwonili...

• 2 weeks later...
Posted

Mam kolejne info od Tośki/Misi:D A więc sunia jest bardzo grzeczna, nie ma z nią żadnych problemów, ostatnio jak Pani chciała odkurzyć w domu to Tośka mając inne plany atakowała odkurzacz i szczekała:evil_lol: Ma kupione śliczne szeleczki (co widać na zdjęciach z jednego z porannych spacerków), ale obroże jeszcze chyba schroniskową nawet:)