MagdaB Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='choba']A kto by się nie denerwował, jakby był na smyczy, kiedy inny pies ma wolność? ;)[/QUOTE] Dokładnie :) Quote
Patrycja* Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ja też się dziś nieźle namęczyłam przy zakładaniu Mańkowi szelek, ale on chociaż mniejszy od Tośki. Quote
ania91sc Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Mimo wszystko Tośka i tak grzecznie zachowywała się przy Lenie, bo jak ta podbiegała i prowokowała to Tośka tylko ją straszyła, a nie łapała zębami jak niektórzy :D Poza tym zapomniałaś wspomnieć jak bała się patyka... :roll: Quote
madzia.uje93 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Racja, jak tylko Lena wymachiwała patykiem obok Tośki to ta mrużyła oczy i wycofywała się żeby przypadkiem nie oberwać:evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Dzisiaj schronisko podało mi numer Tosi jako wyadoptowany :). Quote
madzia.uje93 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='maciaszek']Dzisiaj schronisko podało mi numer Tosi jako wyadoptowany :).[/QUOTE] Taak, Ania już mnie informowała o tym, że Tośka wczoraj poszła do domu, niestety nie było p. Ani więc nic nie wiem, może w czwartek mimo remontu uda mi się numer zdobyć:) Quote
ania91sc Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Powodzenia Tośka - oby był to wymarzony domek!!! :) Quote
marra Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Kochani zapraszam serdecznie na wyjątkowy kalendarzowy bazarek, może ktoś się skusi na kalendarz który zdobią mordki naszych podopiecznych ;-) http://www.dogomania.pl/forum/thread...3#post21650443 Quote
Romina_74 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Trochę późno ale POWODZENIA Tosia :) Udało się zdobyć numer? ;) Quote
Patrycja* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Również życze powodzenia i czekam na dalsze wieści ;) Quote
madzia.uje93 Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='Romina_74'] Udało się zdobyć numer? ;)[/QUOTE] Udało się udało, na szczęście, jutro jak znajdę trochę czasu to będę dzwonić:D Quote
madzia.uje93 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Dzwoniłam już do Tośki i mogę odetchnąć z ulgą:) Tośka nazywana teraz Misią zamieszkała w Lędzinach w domku z ogrodem. Jest jedynym psiakiem w domu, wczoraj była już u weta, została odrobaczona, podobno jest lekko przeziębiona, ale tak to wszystko jest ok. W pierwszy dzień jak została sama to porozrzucała jakieś serwetki, ale jak Pani przyszła do domu i powiedziała Jej że tak nie wolno, to później było już bez problemów:D Ogólnie to Tośka jest bardzo grzeczna i są z niej bardzo zadowoleni. Poprosiłam Panią żeby w przyszłości wysłała jakieś zdjęcia Tośki, więc może za jakiś czas będę miała co wstawić:) Quote
MagdaB Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Bardzo się cieszę, że u niej dobrze :). Ciekawe czy ludzie wypatrzyli Tosie na stronie schroniska? Lędziny nie są znowu aż tak blisko. Mówili jak to się stało, że wybór padł na pannice? Quote
madzia.uje93 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Nie pytałam, ale na pewno nie z ogłoszeń bo Pani nie wiedziała, że Tośka nazywa się Tośka, myślę też, że w schronisku jej nie wypatrzyli bo ona podobno uciekała na wybieg zawsze, więc zostaje strona schroniska, szkoda tylko że Państwo najpierw do mnie nie zadzwonili... Quote
ania91sc Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='choba']Zapowiada się na fajny domek :)[/QUOTE] Też tak myślę :) Powodzenia Tosiu :) Quote
Romina_74 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Będzie dobrze :) Trzymaj sie Tośka i zdrowiej szybko! Quote
pralinka94 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Tośka pewnie już zdrowa :D ale tak czy siak powodzenia psiaku! Quote
madzia.uje93 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Mam kolejne info od Tośki/Misi:D A więc sunia jest bardzo grzeczna, nie ma z nią żadnych problemów, ostatnio jak Pani chciała odkurzyć w domu to Tośka mając inne plany atakowała odkurzacz i szczekała:evil_lol: Ma kupione śliczne szeleczki (co widać na zdjęciach z jednego z porannych spacerków), ale obroże jeszcze chyba schroniskową nawet:) Quote
saphira18 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 mój też się bawił z odkurzaczem;) fajnie że święta spędziła z nową rodzinką Quote
MagdaB Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Moj nienawidzi odkurzacza. Jak tylko pojawia się na horyzoncie to Drako zaczyna wariować. Quote
madzia.uje93 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 [quote name='MagdaB']Moj nienawidzi odkurzacza. Jak tylko pojawia się na horyzoncie to Drako zaczyna wariować.[/QUOTE] Ma taką reakcję jak większość psów;) Quote
ania91sc Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Fajnie, że Państwo przysłali zdjęcia :) Quote
Recommended Posts