amelka0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Po prostu,kompletnie się załamałam po przeczytaniu tego wątku Życie jest takie okrutnie i niesprawiedliwe!!!! Nie dość że Fioneczka tyle wycierpiała,odrzucenie ,schron to jeszcze białaczka w tak młodym wieku!!!! To strasznie niesprawiedliwe!!!! Ale wiecie,tak sobie tylko pomyślałam.... mam znajomego,który kiedyś chorował ciężko i pomógł mu lek,a raczej specyfik med.naturalnej,chyba z Ameryki południowej,pewna bioterapeutka i naturopeutka mu poradziła,facet wyzdrowiał,a potem wyleczył też też tym sunię,która miała guzki sutków.Może....jeśli medycyna książkowa nie potrafi pomóc,warto by spróbować..... Quote
kasia_r Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wróciłam właśnie od Fiony i mam ogromną prośbę: [B][SIZE=4][COLOR=red]Potrzebuje na jutro osobę dyspozycyjną w godzinach 14:00 - 17:00!!! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]Mamy wizytę z Fioną na sggw, będziemy robić usg.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B]Osoba ta musi mi pomóc w transporcie niuni na sggw[/B] (samochodem oczywiście) Quote
Monia70 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gdybym tylko była bliżej :shake: Kto pojedzie z Kasią?????????? Quote
kasia_r Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [SIZE=4]Sprawa Bardzo ważna, kto może mi pomóc jutro?[/SIZE] Quote
Monia70 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [SIZE=3][COLOR=yellowgreen]Kto może jechać?????[/COLOR][/SIZE] Ja wiem, że tyle wysiłku wkładacie w opieke nad Fioneczką, ale jest ciągła potrzeba być dla NIEJ . Kto pomoże Fionusi i Kasi?????? Quote
ata Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [B][SIZE=4]POTRZEBNA POMOC DLA KASI I FIONKI-TRANSPORT DO WETA miedzy 14-17[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]NA JUTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] Quote
kasia_r Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]Lekarz przyjmuje między 14:00 a 17:00, więc wizyta na usg może być w różnych porach. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Potrzebuje osoby, która mogłaby mi pomóc w transporcie suni (mam samochód).[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Jutro rano będzie wiadomo na którą godzinę mamy badanie, dlatego potrzebuje kogoś dyspozycyjnego.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Proszę o pomoc[/COLOR][/SIZE] Quote
ARKA Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Moze trzeba mape dogo sprawdzic i napisac na pw do osob, ktore ewentulnie deklarowaly pomoc.Lekarz do mnie nie oddzwonil. Postaram sie jutro znow jakos go odszukac, moze wlasnie na SggW:shake: Quote
pucka69 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 to takie godziny, że ja jestem w pracy i nie mogę się zwolnić. Może spytajcie Pidzej? Ona chyba ma być u Oskara koło 10 - może mogłaby pomóc? Quote
Aasiaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Czesc, Moglabym pomoc ale dopiero od okolo 15:10. Tez mam samochod. Quote
samoglow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 faxem calosc badan Fiony i zanioslam je do swojego zaufanego weta (mieszkam w Gdyni). Niestety:-( , nie byl w stanie podwazyc diagnozy z SGGW:placz: Quote
kasia_r Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [SIZE=5][COLOR=red]potrzebny ktoś na 14:00[/COLOR][/SIZE] Quote
Aasiaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='erka']Czy znalazł się już ktoś do pomocy?[/quote] Dwa posty wczesniej pisalam ze moge pomoc ale dopiero od 15 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No proszę jak trzeba pomóc to chętnych brak ale do innych celów to zawsze mnóstwo . Arka, doktor nazywa sie Micuń i nie dzwoń juz do niego bo Fiona nie ma tyle czasu. Widziałam sie z nim wczoraj i skonsultowałam to co miałam skonsultować. Kasia jezeli nikt sie nie znajdzie daj znać telefonicznie to cos wymyslimy . Wyslij mi proszę smsa jak sie skonczy badanie . Nie ma mnie dzis na dogo. Quote
kasia_r Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wyslij mi proszę smsa jak sie skonczy badanie . Nie ma mnie dzis na dogo.[/quote] Oczywiście! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 I taką współpracę lubie :) Trzymam kciuki ! Quote
BeataSabra Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Beata_Dorobczyńska']No proszę jak trzeba pomóc to chętnych brak ale do innych celów to zawsze mnóstwo . Arka, doktor nazywa sie Micuń i nie dzwoń juz do niego bo Fiona nie ma tyle czasu. Widziałam sie z nim wczoraj i skonsultowałam to co miałam skonsultować. Kasia jezeli nikt sie nie znajdzie daj znać telefonicznie to cos wymyslimy . Wyslij mi proszę smsa jak sie skonczy badanie . Nie ma mnie dzis na dogo.[/quote] Niestety mieszkam w Krakowie...... Nie dam rady pomóc. Fionka trzymam za Ciebie Quote
paros Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='kasia_r*'][SIZE=4][COLOR=red]Lekarz przyjmuje między 14:00 a 17:00, więc wizyta na usg może być w różnych porach. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Potrzebuje osoby, która mogłaby mi pomóc w transporcie suni (mam samochód).[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Jutro rano będzie wiadomo na którą godzinę mamy badanie, dlatego potrzebuje kogoś dyspozycyjnego.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Proszę o pomoc[/COLOR][/SIZE][/quote] Ja jestem w pracy :cool3: ale [B]napiszcie w tytule, to szybciej ktoś zajrzy tu :roll: [/B] [B]Fionka, walcz suniu....[/B] Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Beata , dotyczy to osób z W-wy i okolic , szczegolnie tych , którzy maja czas bo nie sa skazani na siedzenie w biurze bez możliwości wyjscia i zawsze maja wiele do powiedzenia jacy to inni sa beznadziejni i nic nie robią. EOT Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 mocno trzymam kciuki,to nie powinno się tak skończyć :thumbs: Quote
Recommended Posts