Jump to content
Dogomania

Fionka - nasz kochany aniołek biega za Tęczowym Mostem W naszej pamięci na Zawsze!<*>

Recommended Posts

Posted

Ja będę w godzinach popołudniowych u suni. Kto z dogomaniaków chętny-[B]ZAPRASZAM na odwiedziny[/B] około 18.00-20.00.
FIONKA POTRZEBUJE WASZEGO WSPARCIA.
mój nr tel. 505078763 Beata

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Witokret']To my na początek 50 zł dla Fionki :loveu:
Sunieczko kochana trzymamy cały czas za Ciebie kciuki !!!!!!

PS już dawno mnie psica nie poruszyła tak jak Ty :shake:
Wybieram się do Ciebie w odwiedziny - strasznie chciałabym poznać to biedactwo i chociaz troszkę pomóc...[/quote]

jejku wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:ale to licytacja wiec czekamy na wiecej:)

Posted

Kto z okolic Ursynowa ,Mokotowa moze na godzine 17.30 podjechac do Fionki.Potrzebna pomoc przy trzymaniu suni do zdjecia RTG-wskiego.
Ja przyjade ale nie wiem czy sama dam rade.Dr.Monika jest w ciązy wiec nie moze sie meczyc a poza tym ma robic badanie.
Kto chetny???

Posted

Gamoniu, a nie możma przjść wcześniej do tego badania? Ja będę z córą ale wolałabym wcześniej, tak, 15-16. Jutro wyjeżdżam i mam kupę spraw jeszcze do pozałatwiania. A Ty byś przyszła ok. 18 i posiedziała z nią, Chyba, że dr Moniki nie będzie o "mojej" porze.

Posted

[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/7153/pict6340sn3.jpg[/IMG]

Asiu dr.Monika do mnie dzwoniła i prosiła o pomoc własnie na[B] 17.30.[/B]Pewno wtedy wpadnie zrobic badanie i juz skończy prace.
Wetka dzis nie ma dyzuru przychodzi tylko zrobic RTG.

[B][SIZE=4][COLOR=red]PROSIMY O WSZELKĄ POMOC DLA SUNI FIONKI[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

to my byśmy przyjechały ....
jesteśmy z Mokotowa to mamy raczej niedaleko - tylko musimy sprawdzić gdzie jest ta lecznica "w stosunku" do lecznicy na Belgradzkej żebyśmy trafiły ... ;)

Posted

[quote name='agnieszkal2']Witam!Mam szelki samochodowe dla pieska.Chcialabym je dac na bazarek dla Fionki.Jest to mozliwe?Pozdrawiam:)[/quote]

Oczywiscie albo sama na podobny wzór zrób bazarek albo popros jakiegos dogomaniaka o pomoc.;)
Dziekujemy wszystkim za okazane serce dla Fionki.
Ucałuje ja dzisiaj od Was wszystkich i szepne do uszka ze jest kochana.

Posted

[quote name='BasiaD']Ja wczoraj wpłaciłam na AFN 100,00 dla Fionki! Trzymam bardzo mocno kciuki za sunieczkę![/quote]

Dziękujemy Basiu ! :calus:

Posted

witam,
dziś siedziałyśmy u Fionki i Oskara bardzo długo. Narobiłyśmy się przy sprzątaniu ale to bardzo przyjemna robota :)

Sunia była jak zwykle smutna. Leżała w mokrym posłaniu, więc jej zmieniłyśmy na nowe, wyszłyśmy na spacer i oczywiście posiedziałyśmy przy suni.
Sunieczka w nocy wyciągneła sobie sonde z nosa, ale jak dr. Monika przyjdzie na badanie to założy nową.

Jak byłyśmy na spacerze z Fioną moja mama znalazła CZTEROLISTNĄ KONICZYNKĘ. Oczywiście zrobiłyśmy z niej miniaturkowy obrazeczek - prowizorkę (z materiałów dostępnych w lecznicy) i ozdobiłyśmy klatkę Fiony - na szczęście!!!

Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Posted

Sunia nadal bardzo apatyczna. Nie wiem, czy to efekt pogody ale z nami nie chciała chodzić. Postała, gdzie się ją postawiło, pomachała ogonem, zrobiła trochę kroków w kierunku śmietnika i to wszystko. Bardzo martwię się o nią, ma takie puste oczy. Trzeba koniecznie zrobić jakieś specjalistyczne badania, zaczynam przypuszczać, że naprawdę jest bardzo chora :shake:

Posted

zdjęcia z rana::-(

[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5082/pict6364ai6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4161/pict6366kr3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img63.imageshack.us/img63/9803/pict6367by2.jpg[/IMG]

Posted

Zdjęcia będa później. Gamoń jak wróci to wszystko napisze...

Fionka ma robiony kontrast (kontrast 24 godzinny), prześwietlenia sa robione o określonych godzinach - ja prześwietlalam się z Fionką dwa razy (o 17.30 i 18.00), Gamoń prześwietlała się o 20.00. W nocy będzie miała robione jeszcze dwa zdjęcia. Ja jadę na kolejne zdjęcie na 8.00 rano.

I TERAZ UWAGA !!!

Kto może być jutro na 12.30 ???