Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

A ja zapraszam na ÓSMY regał - połowa utargu dla Wierci ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251923-%C3%93SMY-rega%C5%82-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-Wier%C4%99-do-29-03-godz-21?p=21994977#post21994977[/url]

Posted

[quote name='konfirm13']Wszyscy ciepło i....intencjonalnie myślimy o Wierce i kejciu :).[/QUOTE]

Dziękujemy :)
W weekend mam plan aby urozmaicić tekst Wierki i ruszyć na ostro z Ziutką :) z ogłaszaniem - w końcu pierwszy wolniejszy weekend się szykuje

Posted

[quote name='Nutusia']Na ostro z Ziutką, ho, ho! ;) :)[/QUOTE]

[quote name='malagos']Z Ziutką zawsze trzeba ruszyć na ostro, inaczej nie da rady :)[/QUOTE]
Żebyście wiedziały jak My na ostro poszłysmy w środę trzydzieści minut po północy :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Żebyście wiedziały jak My na ostro poszłysmy w środę trzydzieści minut po północy :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

a żebyś Ty wiedziala jak to zabrzmiało!!!!

Posted

[quote name='kejciu']Tak podpowiem tylko że o tej porze leci DLACZEGO JA i TRUDNE SPRAWY :):):)polecamy :):):)[/QUOTE]
Dzisiaj chyba nie dotrwamy.... ;)

Posted

[quote name='kejciu']Tak podpowiem tylko że o tej porze leci DLACZEGO JA i TRUDNE SPRAWY :):):)polecamy :):):)[/QUOTE]

A dlaczego TE programy Was inspirują?? :diabloti:
A "Pamiętniki z wakacji" już nie?

Wierci życzę dużego zainteresowania po takim ataku ogłoszeniowym!

Posted

Kurczę, a ja znowu niedoinformowana telewizyjnie. Ja oglądam wyłącznie TVN 24, chociaz ostatnio to mi bardzo szkodzi . I....co to są te "Pamiętniki z wakacji?"
Wczoraj byliśmy w Pułtusku, na menopauzy szale - tak, tak :). Grażyna Zielińska(Zosia) - jak zwykle - fenomenalna, a Dorota Nowakowska(Pamela), wynagrodziła mi nieobecność "matki założycielki" :)

Posted

Dodam że napad głupawki był całkiem na trzeźwo :)
Krysiu przysięgam nic nie tracisz :)
z Ziutką jesteśmy pod wrażeniem że wogóle takie PROGRAMY są kręcone :)

Posted

[B][SIZE=5]Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 50% dla Wiery

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-Bazarek-Og%C5%81osZenIowY!!!-Dla-KoKo-i-WieRy-do-30-04-GRATISY-przy-zakupie-5-pakiet%C3%B3w-!!!?p=22017233#post22017233[/URL][/SIZE][/B]

Posted

Tak!! Dzisiaj doszła do nas karma sucha oraz puszeczki :) Wierka bardzo zadowolona. Gratisowo do karmy była też piłka gumowa na sznurku i coś czuję ,że najwięcej Koko z niej skorzysta :)

[IMG][IMG]http://i57.tinypic.com/5ehh08.jpg[/IMG][/IMG]