Doda_ Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 kolejny bazarek ksiazkowy dla Argo !!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252061-KSI%C4%84%C5%BBKI-KUPUJESZ-ZA-ILE-CHCESZ!!!-dla-Argo-Nikusa-z-problemem!-Do-12-04?p=22014301#post22014301[/url] DONka, bardzo prosze napisz mi na pw na ktore konto maja byc przelewy z mojego poprzedniego bazarku. Musze porozsylac pw z danymi do wplat. Quote
DONnka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='Doda_']kolejny bazarek ksiazkowy dla Argo !!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252061-KSIĄŻKI-KUPUJESZ-ZA-ILE-CHCESZ!!!-dla-Argo-Nikusa-z-problemem!-Do-12-04?p=22014301#post22014301[/URL] DONka, bardzo prosze napisz mi na pw na ktore konto maja byc przelewy z mojego poprzedniego bazarku. Musze porozsylac pw z danymi do wplat.[/QUOTE] [B]Doda_[/B], dzięki wielkie :loveu: Zaraz ślę PW :) Quote
Doda_ Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 ok, porozsylam kupujacym :) prosze bys mi na pw lub na bazarku (poprzednim) pisala czyje wplaty doszly, to powysylam. Quote
DONnka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='Doda_']ok, porozsylam kupujacym :) prosze bys mi na pw lub na bazarku (poprzednim) pisala czyje wplaty doszly, to powysylam.[/QUOTE] Dobrze, będę potwierdzać :) [SIZE=3][B]A póki co potwierdzam wpłatę 135 zł od andzia69 - wielkie dzięki[/B][/SIZE] :loveu: [B]Zaraz opłacę fakturkę za badania i kastrację Na hotel ciągle zbieramy ...[/B] Quote
Doda_ Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 dziekuje :) zajrzyjcie prosze tez na bazarek ciuchowy i nowe poszewki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252058-Ciuchy-poszewki-!!-Dla-staruszka-KAJKA-!!-do-12-04[/url] Quote
egradska Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Mamy 114 zl z tego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251800-Rozliczamy%21dla-owczarkow-Dziewczynkowo[/url] W zalozeniu polowa miala byc dla Nikusia, ale skoro jego potrzeby sa spore, to moze calosc przeznaczymy dla niego. Decyzje zostawiam DONnce;) Quote
bela51 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Czy sa jakies wiesci z hotelu ? Co u naszego podopiecznego? Quote
Doda_ Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='bela51']Czy sa jakies wiesci z hotelu ? Co u naszego podopiecznego?[/QUOTE] tez sie pytam - co u psiaka ? :) Quote
egradska Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 DONnka w straszliwym niedoczasie z powodow prywatnych, przekazala mi, ze Argus juz ustabilizowany na tyle, ze moze zaczac treningi przed ewentualna powtorna adopcja do Bytomia. Dzis rozmawialam z jednym z panow, maja ustalic termin takich zajec w przyszlym tygodniu. Trzymajmy kciuki, zeby wszystko poszlo dobrze. Quote
madziakato Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='egradska']DONnka w straszliwym niedoczasie z powodow prywatnych, przekazala mi, ze Argus juz ustabilizowany na tyle, ze moze zaczac treningi przed ewentualna powtorna adopcja do Bytomia. Dzis rozmawialam z jednym z panow, maja ustalic termin takich zajec w przyszlym tygodniu. Trzymajmy kciuki, zeby wszystko poszlo dobrze.[/QUOTE]Ewa! To są świetne wieści:-) Quote
PaSja Hera Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Aż drżę na samą myśl.Czyli przed Argo spotkanie z panami z Bytomia...trzymam kciuki!!! Quote
anett Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Dziewczyny nie chcę robić zamieszania ale czy decyzja o powrocie do Bytomia jest dobrym rozwiązaniem dla Argo? Dla psa po tylu przejściach najważniejsza jest stabilizacja, spokój, jeden właściciel, jasne zasady wszystko to co buduje poczucie bezpieczeństwa i stabilność emocjonalną a tam Argo ma opiekunów na zmiany, zaburzony rytm dnia, być może rotację pracowników, nie mówiąc o podstawowych zastrzeżeniach co do takich adopcji - co w przypadku gdy zmieni się sytuacja firmy? co gdy pan, który podpisuje umowę zostanie zwolniony? Quote
DONnka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='anett'][B]Dziewczyny nie chcę robić zamieszania, ale czy decyzja o powrocie do Bytomia jest dobrym rozwiązaniem dla Argo?[/B] Dla psa po tylu przejściach najważniejsza jest stabilizacja, spokój, jeden właściciel, jasne zasady wszystko to co buduje poczucie bezpieczeństwa i stabilność emocjonalną a tam Argo ma opiekunów na zmiany, zaburzony rytm dnia, być może rotację pracowników, nie mówiąc o podstawowych zastrzeżeniach co do takich adopcji - co w przypadku gdy zmieni się sytuacja firmy? co gdy pan, który podpisuje umowę zostanie zwolniony?[/QUOTE] Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm: Wiem, że taki układ nie jest idealny dla psa z tego typu problemami, ale liczą się również ludzie, a Ci z Bytomia są w porządku Trudno będzie znaleźć Argusiowi inny dom, zwłaszcza taki, w którym będzie mógł przebywać przy człowieku Jakby na to nie patrzeć, dwukrotnie już ugryzł ... Pobyt w kojcu z kolei to dla niego źródło frustracji i kara ... Na razie to tylko "przymiarka" Zobaczymy, jak się sprawy potoczą Jeszcze nic nie jest przesądzone Quote
wolf122 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [QUOTE]Dziewczyny nie chcę robić zamieszania ale czy decyzja o powrocie do Bytomia jest dobrym rozwiązaniem dla Argo? Dla psa po tylu przejściach najważniejsza jest stabilizacja, spokój, jeden właściciel, jasne zasady wszystko to co buduje poczucie bezpieczeństwa i stabilność emocjonalną a tam Argo ma opiekunów na zmiany, zaburzony rytm dnia, być może rotację pracowników, nie mówiąc o podstawowych zastrzeżeniach co do takich adopcji - co w przypadku gdy zmieni się sytuacja firmy? co gdy pan, który podpisuje umowę zostanie zwolniony? [/QUOTE] Mam takie same obawy ale [QUOTE]Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm: Wiem, że taki układ nie jest idealny dla psa z tego typu problemami, ale liczą się również ludzie, a Ci z Bytomia są w porządku Trudno będzie znaleźć Argusiowi inny dom, zwłaszcza taki, w którym będzie mógł przebywać przy człowieku Jakby na to nie patrzeć, dwukrotnie już ugryzł ... Pobyt w kojcu z kolei to dla niego źródło frustracji i kara ... Na razie to tylko "przymiarka" Zobaczymy, jak się sprawy potoczą Jeszcze nic nie jest przesądzone [/QUOTE] na bezrybiu i rak ryba,choć mam obawy,by nie bylo powtorki z "rozrywki".Ta rotacja dla psiaka niestabilnego jest najgorsza ... Quote
andzia69 Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 a moze...spróbować mu porobić nowe ogłoszenia? że do doświadczonego domu, bez dzieci, bez zwierząt?...sprobować przecież można Quote
PaSja Hera Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ja mogę ogłaszać gdzie się da. Dajcie tylko znać i będę tworzyć. Quote
Perełka1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='DONnka']Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm: Wiem, że taki układ nie jest idealny dla psa z tego typu problemami, ale liczą się również ludzie, a Ci z Bytomia są w porządku Trudno będzie znaleźć Argusiowi inny dom, zwłaszcza taki, w którym będzie mógł przebywać przy człowieku Jakby na to nie patrzeć, dwukrotnie już ugryzł ... Pobyt w kojcu z kolei to dla niego źródło frustracji i kara ... Na razie to tylko "przymiarka" Zobaczymy, jak się sprawy potoczą Jeszcze nic nie jest przesądzone[/QUOTE] w razie problemów można się zgłosić do nas może zajęcia z obrony? Quote
DONnka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='andzia69']a moze...spróbować mu porobić nowe ogłoszenia? że do doświadczonego domu, bez dzieci, bez zwierząt?...sprobować przecież można[/QUOTE] [quote name='PaSja Hera']Ja mogę ogłaszać gdzie się da. Dajcie tylko znać i będę tworzyć.[/QUOTE] Ja nie widzę przeszkód ;) Ogłaszać zawsze można :) Dobrych domów nigdy za wiele i z pewnością się nie zmarnują ;) Quote
anett Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='DONnka']Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm: Wiem, że taki układ nie jest idealny dla psa z tego typu problemami, ale liczą się również ludzie, a Ci z Bytomia są w porządku ...[/QUOTE] DONnka wiem, że ludzie są w porządku ale to tylko pracownicy, w każdej chwili mogą się zmienić, szczególnie w dzisiejszych realiach, a Argo ma kilka lat życia przed sobą... [quote name='andzia69']a moze...spróbować mu porobić nowe ogłoszenia? że do doświadczonego domu, bez dzieci, bez zwierząt?...sprobować przecież można[/QUOTE] dokładnie:lol: tylko dobrze by mieć rzetelną ocenę behawioralną psa, czy jest taka z hoteliku? Ostatnio mieliśmy dwa psy z podobnymi incydentami w życiorysach i po pracy ze szkoleniowcem znalazły rewelacyjne domy szybciej niż te młode, miłe i bezproblemowe:cool3: Quote
PaSja Hera Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ta sunia ma czas do jutra :( Nie ma deklaracji,nie ma nic. Co z nią zrobić .... [URL]https://www.facebook.com/events/437789619699116/[/URL] Na kogo najlepiej ogłaszać Argo? Quote
anett Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 udostępniam, Skarpeta na pewno pomoże na początek, tylko co dalej... To chyba młodziutka sunia? ma takie bielutkie ząbki Quote
PaSja Hera Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='anett']udostępniam, Skarpeta na pewno pomoże na początek, tylko co dalej... To chyba młodziutka sunia? ma takie bielutkie ząbki[/QUOTE] No właśnie wygląda na młodziutką i mega zestresowaną :(... Quote
PaSja Hera Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Niko na Kraków. Pakiet ogłoszeń. [url]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/niko-owczarek-kontaktowy-chetny-do-pracy-adopcja-585016816?MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXmessageUrlMZhttp%3A%2F%2Fwww.gumtree.pl%2Fc-AdDetails%3FAdId%3D585016816%26Guid%3D1457a262-63c0-a20b-2673-2b2effffa3e0%26Location%3D3200208&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=13858229%3B585016816%3B13858229%3B3200208%3B9124%3B%3B%3B%3B%3B1397913693241&secev=AQAAAUVs%2B5wAAM0AAAABACIxNDU3YTI2MmMzOS5hMjBiMjY3LjFkNjlmLmZmZmZhOTNhAAAAAQAAAAAi3qXwAOOQQ2nzyljzjn%2BM0%2F0eVLU0UkSP&wmid=585016816[/url] Quote
PaSja Hera Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Wykończę się ....powiedzcie co zrobić :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252524-Dt-lub-śmierć!-Na-cito-potrzeba-pomocy-dla-onka!!!!kielce!!?p=22074959[/URL] Wydarzenie na fb [URL]https://www.facebook.com/events/240291569428654/240316752759469/?notif_t=plan_mall_activity[/URL] Quote
Doda_ Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Kochani, przecież pracownicy się zmieniają, co będzie jak przyjdą nowi ? Bałabym się dać psiaka do takiego 'domu' .... Quote
Recommended Posts