Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejny bazarek ksiazkowy dla Argo !!!
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252061-KSI%C4%84%C5%BBKI-KUPUJESZ-ZA-ILE-CHCESZ!!!-dla-Argo-Nikusa-z-problemem!-Do-12-04?p=22014301#post22014301[/url]

DONka, bardzo prosze napisz mi na pw na ktore konto maja byc przelewy z mojego poprzedniego bazarku. Musze porozsylac pw z danymi do wplat.

Posted

[quote name='Doda_']kolejny bazarek ksiazkowy dla Argo !!!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252061-KSIĄŻKI-KUPUJESZ-ZA-ILE-CHCESZ!!!-dla-Argo-Nikusa-z-problemem!-Do-12-04?p=22014301#post22014301[/URL]

DONka, bardzo prosze napisz mi na pw na ktore konto maja byc przelewy z mojego poprzedniego bazarku. Musze porozsylac pw z danymi do wplat.[/QUOTE]

[B]Doda_[/B], dzięki wielkie :loveu:
Zaraz ślę PW :)

Posted

[quote name='Doda_']ok, porozsylam kupujacym :) prosze bys mi na pw lub na bazarku (poprzednim) pisala czyje wplaty doszly, to powysylam.[/QUOTE]

Dobrze, będę potwierdzać :)

[SIZE=3][B]A póki co potwierdzam wpłatę 135 zł od andzia69 - wielkie dzięki[/B][/SIZE] :loveu:
[B]Zaraz opłacę fakturkę za badania i kastrację
Na hotel ciągle zbieramy ...[/B]

Posted

dziekuje :)
zajrzyjcie prosze tez na bazarek ciuchowy i nowe poszewki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252058-Ciuchy-poszewki-!!-Dla-staruszka-KAJKA-!!-do-12-04[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Mamy 114 zl z tego bazarku:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251800-Rozliczamy%21dla-owczarkow-Dziewczynkowo[/url]

W zalozeniu polowa miala byc dla Nikusia, ale skoro jego potrzeby sa spore, to moze calosc przeznaczymy dla niego. Decyzje zostawiam DONnce;)

Posted

DONnka w straszliwym niedoczasie z powodow prywatnych, przekazala mi, ze Argus juz ustabilizowany na tyle, ze moze zaczac treningi przed ewentualna powtorna adopcja do Bytomia. Dzis rozmawialam z jednym z panow, maja ustalic termin takich zajec w przyszlym tygodniu. Trzymajmy kciuki, zeby wszystko poszlo dobrze.

Posted

[quote name='egradska']DONnka w straszliwym niedoczasie z powodow prywatnych, przekazala mi, ze Argus juz ustabilizowany na tyle, ze moze zaczac treningi przed ewentualna powtorna adopcja do Bytomia. Dzis rozmawialam z jednym z panow, maja ustalic termin takich zajec w przyszlym tygodniu. Trzymajmy kciuki, zeby wszystko poszlo dobrze.[/QUOTE]Ewa! To są świetne wieści:-)

Posted

Dziewczyny nie chcę robić zamieszania ale czy decyzja o powrocie do Bytomia jest dobrym rozwiązaniem dla Argo?
Dla psa po tylu przejściach najważniejsza jest stabilizacja, spokój, jeden właściciel, jasne zasady wszystko to co buduje poczucie bezpieczeństwa i stabilność emocjonalną a tam Argo ma opiekunów na zmiany, zaburzony rytm dnia, być może rotację pracowników, nie mówiąc o podstawowych zastrzeżeniach co do takich adopcji - co w przypadku gdy zmieni się sytuacja firmy? co gdy pan, który podpisuje umowę zostanie zwolniony?

Posted

[quote name='anett'][B]Dziewczyny nie chcę robić zamieszania, ale czy decyzja o powrocie do Bytomia jest dobrym rozwiązaniem dla Argo?[/B]
Dla psa po tylu przejściach najważniejsza jest stabilizacja, spokój, jeden właściciel, jasne zasady wszystko to co buduje poczucie bezpieczeństwa i stabilność emocjonalną a tam Argo ma opiekunów na zmiany, zaburzony rytm dnia, być może rotację pracowników, nie mówiąc o podstawowych zastrzeżeniach co do takich adopcji - co w przypadku gdy zmieni się sytuacja firmy? co gdy pan, który podpisuje umowę zostanie zwolniony?[/QUOTE]

Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm:
Wiem, że taki układ nie jest idealny dla psa z tego typu problemami, ale liczą się również ludzie, a Ci z Bytomia są w porządku
Trudno będzie znaleźć Argusiowi inny dom, zwłaszcza taki, w którym będzie mógł przebywać przy człowieku
Jakby na to nie patrzeć, dwukrotnie już ugryzł ...
Pobyt w kojcu z kolei to dla niego źródło frustracji i kara ...

Na razie to tylko "przymiarka"
Zobaczymy, jak się sprawy potoczą
Jeszcze nic nie jest przesądzone

Posted

[QUOTE]Dziewczyny nie chcę robić zamieszania ale czy decyzja o powrocie do Bytomia jest dobrym rozwiązaniem dla Argo?
Dla psa po tylu przejściach najważniejsza jest stabilizacja, spokój, jeden właściciel, jasne zasady wszystko to co buduje poczucie bezpieczeństwa i stabilność emocjonalną a tam Argo ma opiekunów na zmiany, zaburzony rytm dnia, być może rotację pracowników, nie mówiąc o podstawowych zastrzeżeniach co do takich adopcji - co w przypadku gdy zmieni się sytuacja firmy? co gdy pan, który podpisuje umowę zostanie zwolniony? [/QUOTE]
Mam takie same obawy ale [QUOTE]Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm:
Wiem, że taki układ nie jest idealny dla psa z tego typu problemami, ale liczą się również ludzie, a Ci z Bytomia są w porządku
Trudno będzie znaleźć Argusiowi inny dom, zwłaszcza taki, w którym będzie mógł przebywać przy człowieku

Jeszcze nic nie jest przesądzone [/QUOTE] na bezrybiu i rak ryba,choć mam obawy,by nie bylo powtorki z "rozrywki".Ta rotacja dla psiaka niestabilnego jest najgorsza ...

Posted

[quote name='DONnka']Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm:

Jeszcze nic nie jest przesądzone[/QUOTE]

w razie problemów można się zgłosić do nas
może zajęcia z obrony?

Posted

[quote name='andzia69']a moze...spróbować mu porobić nowe ogłoszenia? że do doświadczonego domu, bez dzieci, bez zwierząt?...sprobować przecież można[/QUOTE]

[quote name='PaSja Hera']Ja mogę ogłaszać gdzie się da. Dajcie tylko znać i będę tworzyć.[/QUOTE]

Ja nie widzę przeszkód ;) Ogłaszać zawsze można :)
Dobrych domów nigdy za wiele i z pewnością się nie zmarnują ;)

Posted

[quote name='DONnka']Póki co inne rozwiązanie nie przychodzi mi do głowy :hmmmm:
...[/QUOTE]

DONnka wiem, że ludzie są w porządku ale to tylko pracownicy, w każdej chwili mogą się zmienić, szczególnie w dzisiejszych realiach, a Argo ma kilka lat życia przed sobą...

[quote name='andzia69']a moze...spróbować mu porobić nowe ogłoszenia? że do doświadczonego domu, bez dzieci, bez zwierząt?...sprobować przecież można[/QUOTE]

dokładnie:lol: tylko dobrze by mieć rzetelną ocenę behawioralną psa, czy jest taka z hoteliku?
Ostatnio mieliśmy dwa psy z podobnymi incydentami w życiorysach i po pracy ze szkoleniowcem znalazły rewelacyjne domy szybciej niż te młode, miłe i bezproblemowe:cool3:

Posted

[quote name='anett']udostępniam, Skarpeta na pewno pomoże na początek, tylko co dalej...
To chyba młodziutka sunia? ma takie bielutkie ząbki[/QUOTE]

No właśnie wygląda na młodziutką i mega zestresowaną :(...

Posted

Niko na Kraków. Pakiet ogłoszeń.

[url]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/niko-owczarek-kontaktowy-chetny-do-pracy-adopcja-585016816?MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXmessageUrlMZhttp%3A%2F%2Fwww.gumtree.pl%2Fc-AdDetails%3FAdId%3D585016816%26Guid%3D1457a262-63c0-a20b-2673-2b2effffa3e0%26Location%3D3200208&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=13858229%3B585016816%3B13858229%3B3200208%3B9124%3B%3B%3B%3B%3B1397913693241&secev=AQAAAUVs%2B5wAAM0AAAABACIxNDU3YTI2MmMzOS5hMjBiMjY3LjFkNjlmLmZmZmZhOTNhAAAAAQAAAAAi3qXwAOOQQ2nzyljzjn%2BM0%2F0eVLU0UkSP&wmid=585016816[/url]

Posted

Wykończę się ....powiedzcie co zrobić :(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252524-Dt-lub-śmierć!-Na-cito-potrzeba-pomocy-dla-onka!!!!kielce!!?p=22074959[/URL]

Wydarzenie na fb

[URL]https://www.facebook.com/events/240291569428654/240316752759469/?notif_t=plan_mall_activity[/URL]