Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][SIZE=6][I][FONT=garamond][COLOR=#cc0000][IMG]http://s14.postimg.org/exkpg9ju9/walentynki_serduszka_208x208.jpg[/IMG]
Z najlepszymi życzeniami Walentynkowymi dla Wszystkich przyjaciół Tuni od Tuni : )[/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][COLOR=#ff0033][SIZE=5](Chciałam, żeby się uśmiechnęła, ale niestety widok aparatu wzbudza przerażenie. Na co dzień Tunia jest bardzo wesoła psinką.)

[IMG]http://s14.postimg.org/s5fhvgrzl/P1220290.jpg[/IMG]
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/SIZE][/B]
[B][SIZE=6][I][FONT=garamond][COLOR=#ff0033][SIZE=5][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/SIZE][/B]
[IMG]http://s14.postimg.org/exkpg9ju9/walentynki_serduszka_208x208.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Dzwoniła Pani od Tuni i już sie nie może doczekać na mała ...jest bardzo ostrożna i zadaje bardzo dużo pytań ... staram sie niczego nie ukrywac ...Pani wie że Tunia potrzebuje wiecej czasu niż zwykły piesek ... Pani już powiedziała swojemu pieskowi że będzie miał przyjaciółke :)

Posted

Moi Drodzy przyszła Pani Tuni nie jest zmotoryzowana wiec cały transport spada na nas ... Nie wiem co o tym myślicie ale ja nie wyobrażam sobie zebym nie zawiozła Tuni osobiście i nie pomogła jej w nowym miejscu choć ze 2 godzinki ... pochodzimy z nia razem z pania , posiedzimy razem przy niej i może jakos uda mi sie niespostrzezenie uciec jak juz Tunia odrobine sie oswoi ... Niestety to jest 180 km od Kielc...:(

Posted

Ja jednak jestem zwariowana cioteczka, bo zamiast się cieszyć na całego, że Tunia jedzie do domu, to martwię się jak ona da sobie radę bez Ciebie. Dobrze, że możesz i chcesz ją odwieźć.
A na koszty podrózy może dobrze byłoby zrobić bazarek kilometrowy - bazarek dla Tuni na drogę do domu!
Ja nigdy nie robiłam bazarków, ale gdyby któraś ciocia zrobiła to pomogę i zaopiekuję się bazarkiem.
Co wy na to?

Posted

Jolantina ja oczywiście chcę bardzo zawiezć Tunię ale ...nie mam czym ... maje autko w takiej długiej trasy może nie wytrzymac ...Często pomagała mi w takich dłuższych transportach siostra ale po ostatnim razie gdy wiozłysmy Gizmo i Naj i dostała mandat to nie wiem czy sie zgodzi ... Na razie mysle jak to ogarnac ...

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Bardzo dobry pomysł - ja też, jeśli mogę, wolę zawozić osobiście tymczasy. A domek zgłasza chęć i możliwość dorzucenia się do kosztów transportu?...[/QUOTE]

No cóż ...wspomniałam Pani że my to wszystko z prywatnych pieniazków i że miło jest jak przyszły domek może pare złotych dorzucić ....ale pani nie pociągneła tematu. Wydaje mi się że zrozumiała o co chodzi i jak Tunia do niej dojedzie to być może Pani da pare groszy... ale konkretnie nic nie mówiła

A bazarek na drogę do nowego domku bardzo by się przydał :) Ja niestety mam teraz mocno ograniczony dostęp do komputera ( córka przyjechała na miesiąc i sa bitwy o komputer ;(

Edited by Mortes
Posted

Beatko, Tunie muszę raczej zawieżć sama i pomóc jej jakoś przeżyć ten pierwszy strach. Czyli z tym problemem muszę poradzić sobie sama.
Natomiast po 23 lutego bardzo potrzebujemy transportu dla Białogonki Rudzi z Kielc do Poznania.
Na początku marca potrzebujemy też transportu dla nie dużej suczki z białogardu do krakowa.

Posted

Beatko, Tunie muszę raczej zawieżć sama i pomóc jej jakoś przeżyć ten pierwszy strach. Czyli z tym problemem muszę poradzić sobie sama.
Natomiast po 23 lutego bardzo potrzebujemy transportu dla Białogonki Rudzi z Kielc do Poznania.
Na początku marca potrzebujemy też transportu dla nie dużej suczki z białogardu do krakowa.

Posted

Jestem po rozmowie z siostrą :) Zgodziła się zawieżć Tunię :) za zwrot pieniazków za paliwo . Jak patrzyłam na mapie to jest 180 km od Kielc czyli w dwie strony 360 km . Potrzebujemy na paliwo ok 170 zł :(

Posted

Mattilu, ślicznie dziękuję.:-)

Kochani, plany się trochę zmieniły, zadzwoniła Pani od Tuni, ze już nie może się doczekać na mała i dlatego już w tą niedzielę jedziemy zTunieczką do Pani.:-) Trzjcie kciuki.

Posted

U Lusi zmian ciąg dalszy. Wczoraj tak się cieszyła na spacer,że dostała "głupawki" na łóżku, zabrała Maksiowi gumowego zajączka i podrzucała go sobie mając mordkę pełną uśmiechu. Potem poszłyśmy w gości.I co...było super! Wpakowała się pierwsza do mieszkania,zrobiła rekonesans po mieszkaniu,sprawdziła psie miski i czy łóżeczko jest wygodne.Potem zjadła suchą karmę,dała się wygłaskać gospodarzom (nawet facetowi!),bawiła się , przeciągała aż w końcu zmęczona wrażeniami zasnęła. Byłam zachwycona jej zachowaniem! Dzielna dziewczyna!