Nuncek Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Przenoszę moją stałą 20 zł z Majki na Grafiego, (na prośbę Till, skoro Maja już w domku, a Bafiś jest "bogaczem"):lol: Napisałem też na wątku Maji. I wczoraj poszła wpłata za grudzień do Malwy. Quote
Till Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Nuncek']Przenoszę moją stałą 20 zł z Majki na Grafiego, (na prośbę Till, skoro Maja już w domku, a Bafiś jest "bogaczem"):lol: Napisałem też na wątku Maji. I wczoraj poszła wpłata za grudzień do Malwy.[/QUOTE] o dziękujemy :), Grafi taki super pies, taki grzeczny i spokojny, no nie mogę się go nachwalić. Jest już odpchlony, odrobaczony, teraz będzie umawiana kastracja, może uda się na przyszły tydzień Quote
MALWA Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='kontaktogloszenia']Poleciało dzisiaj dla Grafisia *...jak on się czuje?[/QUOTE] Juz mam, pięknie dziękuję ! [quote name='RudyKas']Jeśli Messi trafi do swojego domku,to przenoszę moją deklarację-20zł-na Grafisia.[/QUOTE] Super, pięknie dziękuję ! [quote name='zozola77']ja przekazuje swoją stała 5 zł z Majki na Grafiego...[/QUOTE] Dziekuję! Wcześniej przekazałaś już 20 zł deklaracji z Messiego na Grafiego, czy to oznacza, że łącznie deklaracja będzie wynosić 25 zł ? [quote name='farmerka63']Przed chwilą puściłam przelew za listopad z obiecanym gratisem ;) Mam nadzieję, że jutro dotrze na konto Malwy.[/QUOTE] Dotarło 50 zł ! Pięknie dziękuję! [quote name='zozola77'][SIZE=4][B]zapraszam na bazarek w połowie dla Grafiego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249100-RYMOWANY-BAZAREK-ODKRYJ-SWÓJ-TALENT-!-CEGIEŁKOWY-na-3-PSIAKI-DO-10-12-do-22?p=21597207#post21597207[/URL][/B][/SIZE][/QUOTE] Dziękuję za bazarek! [quote name='gosiaczek1984']Dzisiaj polecialo 50zl dla Grafisia[/QUOTE] Juz mam, pięknie dziękuję ! [quote name='Nuncek']Przenoszę moją stałą 20 zł z Majki na Grafiego, (na prośbę Till, skoro Maja już w domku, a Bafiś jest "bogaczem"):lol: Napisałem też na wątku Maji. I wczoraj poszła wpłata za grudzień do Malwy.[/QUOTE] Dziękuję! Grafi ma teraz co najmniej 180 zł deklaracji! Po zapłaceniu kosztów za odrobacznie, dojazd zOlkusza do hotelu, i hotel za listopad na swoim koncie ma 154 zł! Quote
Till Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 to dobrze, zrobiło się u niego bezpieczniej jeśli chodzi o finanse :) Quote
gosiaczek1984 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ja swoje 10zl stalej z Majki przekazuje na Grafiego Quote
MALWA Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='gosiaczek1984']Ja swoje 10zl stalej z Majki przekazuje na Grafiego[/QUOTE] Pięknie dziękuję ! Quote
MALWA Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='zozola77']ja przekazuje swoją stała 5 zł z Majki na Grafiego...[/QUOTE] Ponawiam pytanie: czy teraz łączna deklaracja wynosi 25 zł? Wcześniej przekazałaś 20 zł z Messiego na Grafiego, a teraz z Majki na Grafisia........... Quote
zozola77 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='MALWA']Ponawiam pytanie: czy teraz łączna deklaracja wynosi 25 zł? Wcześniej przekazałaś 20 zł z Messiego na Grafiego, a teraz z Majki na Grafisia...........[/QUOTE] oj..nie zuwazyłam wczesniejszego pytania , przepraszam :oops: ano tak było, (kurcze zapomniałam zupełnie) ale sie cofneło, bo Messi wtedy nie poszedł do domu..ale chyba w przyszłym tygodniu sie wybiera..to zaraz..musze coś przemyslec, bo sie teraz zakreciłam z tymi deklaracjami troche zróbmy tak - zostawiam Grafisiowi stałą z Messiego czyli 20 zł - przepraszam za zamieszanie... Quote
MALWA Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='zozola77']oj..nie zuwazyłam wczesniejszego pytania , przepraszam :oops: ano tak było, (kurcze zapomniałam zupełnie) ale sie cofneło, bo Messi wtedy nie poszedł do domu..ale chyba w przyszłym tygodniu sie wybiera..to zaraz..musze coś przemyslec, bo sie teraz zakreciłam z tymi deklaracjami troche zróbmy tak - zostawiam Grafisiowi stałą z Messiego czyli 20 zł - przepraszam za zamieszanie...[/QUOTE] Wcześniej było jeszcze inaczej............. Pierwsza do DS poszła Majka, i wtedy prosiliśmy na watku Najki, by deklaracje płącone na nią przekazac na Bafika, bo on pierwszy był wyciągany z Olkusza. Po zabraniu Grafisia, i informacji, ze Messi idiz edo DS prosimy, by jego deklarcje przekazać na Grafisia. Jednocześnie ta sama prośba pojawiła się na wątku Majki, ponieważ Bafo ma juz "swoje" pieniądze, a GRafi w potrzebie, i każda złotówka tu istotna................. Quote
MALWA Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [U]Mam e-maila od Angeliki:[/U] "pogoda kiepska to i zdjęcia nie najlepsze ale na pewno coś do ogłoszeń da się wybrać wiek co najmniej 3-4 lata, tak zaniżając potrafi chodzić na smyczy, spokojny, choć trochę zaczyna nakręcać się na inne samce z suczkami ok waga 23-25 kg". Zdjęcia dostałam, tylko nie wstawię, bo nie umiem................ Quote
zozola77 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='MALWA']Wcześniej było jeszcze inaczej............. Pierwsza do DS poszła Majka, i wtedy prosiliśmy na watku Najki, by deklaracje płącone na nią przekazac na Bafika, bo on pierwszy był wyciągany z Olkusza. Po zabraniu Grafisia, i informacji, ze Messi idiz edo DS prosimy, by jego deklarcje przekazać na Grafisia. Jednocześnie ta sama prośba pojawiła się na wątku Majki, ponieważ Bafo ma juz "swoje" pieniądze, a GRafi w potrzebie, i każda złotówka tu istotna.................[/QUOTE] posprawdzałam i faktycznie dałam 5 na Bafiego i napisałam ,ze zwieksze na 10 jak MAjka pójdzie do ds...zapomniałąm, ze to u BAfiego , bo zostało mi wrazenie ze gdzies cos obiecałam i musze odszukac gdzie i dlatego wczoraj sie wolałam wycofać z tej piątki i zostawiłam Grafiemu 20 zł z Messiego no ale teraz juz wszystko wiem, zrobiłąm sobie liste zeby już sie nie pogubić... BAfi bogaty faktycznie to wystarczy mu moje 5 złotych, Garfiemu zostawiam 20 zł - wspomogę go jeszcze aktualnym bazarkiem a 5 zł płacone na MAjkę na razie wogóle wycofuję z deklaracji.... myslę, ze teraz jest jasnosc Quote
Till Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 u Grafisia wszystko dobrze, mam zdjęcia, ale wstawię później bo teraz muszę jechać do weta. Dzwoniła do mnie Pani Ania, która przekazywała stałą deklarację na Messiego i w związku z jego wyprowadzką przekazuje ją na Grafisia. Bardzo dziękujemy! :) Quote
MALWA Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='Till']u Grafisia wszystko dobrze, mam zdjęcia, ale wstawię później bo teraz muszę jechać do weta. Dzwoniła do mnie Pani Ania, która przekazywała stałą deklarację na Messiego i w związku z jego wyprowadzką przekazuje ją na Grafisia. Bardzo dziękujemy! :)[/QUOTE] Dziękuję pięknie, ja tez mam zdjęcia Grafisia, ale nie wstawię, bo nie umiem. Co do deklaarcji, to zaraz zapisuję! Yuppi! Quote
gluchypies Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='MALWA']Dziękuję pięknie, ja tez mam zdjęcia Grafisia, ale nie wstawię, bo nie umiem. Co do deklaarcji, to zaraz zapisuję! Yuppi![/QUOTE] Mogę wstawić fotki, jeśli wyślesz mi na maila :) Quote
ania68 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Pisałam już na wątku Bafiego, że proszę o nr konta, napiszę też tutaj bo bez odzewu, chcę przelać pieniążki z bazarku..... Quote
MALWA Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='ania68']Pisałam już na wątku Bafiego, że proszę o nr konta, napiszę też tutaj bo bez odzewu, chcę przelać pieniążki z bazarku.....[/QUOTE] Pięknie dziękuję. Konto prześlę wieczorem. Mam wpłatę 10 zł od mparsley. Pięknie dziękuję. Obecnie Grafi ma 174 zł. Quote
gluchypies Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='ania68']Pisałam już na wątku Bafiego, że proszę o nr konta, napiszę też tutaj bo bez odzewu, chcę przelać pieniążki z bazarku.....[/QUOTE] Ja mam konto do Malwy, prześlę Ci zaraz. Mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko. Quote
ania68 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='MALWA']Pięknie dziękuję. Konto prześlę wieczorem. Mam wpłatę 10 zł od mparsley. Pięknie dziękuję. Obecnie Grafi ma 174 zł.[/QUOTE] Dziękuję :) Jak dojdą pieniążki to proszę o potwierdzenie na wątku bazarku, później wstawię link. Rozumiem, że mogę wysłać jednym przelewem? [quote name='gluchypies']Ja mam konto do Malwy, prześlę Ci zaraz. Mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko.[/QUOTE] Ok. prześlij, bo wpłacę zaraz. Dzięki :) Quote
gluchypies Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Przelalam stałą za grudzień 10 zł (razem z deklaracją dla Bafiego i Azira). Quote
ania68 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Z tego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248791-ROZLICZAM-%21%21%21-Torebki-i-ksi%C4%85%C5%BCki-Szybki-bazarek-dla-Grafiego-i-Bafiego-do-24-XI-2013?p=21549384#post21549384"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post21549384[/URL] przelałam kwotę : 201.22 zł.:multi: Pieniądze już na koncie (ten sam bank) proszę o potwierdzenie na wątku bazarku :smile: Quote
Till Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='ania68']Z tego bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248791-ROZLICZAM-!!!-Torebki-i-książki-Szybki-bazarek-dla-Grafiego-i-Bafiego-do-24-XI-2013?p=21549384#post21549384"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post21549384[/URL] przelałam kwotę : 201.22 zł.:multi: Pieniądze już na koncie (ten sam bank) proszę o potwierdzenie na wątku bazarku :smile:[/QUOTE] Dziękujemy za wysiłek i pomoc dla Grafiego! :), dziękujemy również za deklaracje i jednorazowe wpłaty Quote
Till Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='gluchypies']Mogę wstawić fotki, jeśli wyślesz mi na maila :)[/QUOTE] jeśli mozesz to wklej, powiem Malwie żeby Ci przesłała bo ja wpadłam tylko na chwilkę, a jutra jadę na kilka dni do pracy i nie bedzie mnie na dogo Quote
ania75 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 potwierdzam też tu, że przenoszę swoją stałą (10zł) z Majki na Grafisia Quote
Recommended Posts