Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
No to super, że spokojnie została :) A rozpieszczonym jedynaczkom nic tak dobrze nie robi, jak konkurencja ;) Cudownie zaległy :loveu:

no nie wszystkim :lol: Luna się do dzisiaj nie pogodziła z utratą jedynactwa :shake:

Posted

jaka piękna malutka ! ojej ale budowę to ma takiej niskiej kuleczki ;) Moja jest taka w miarę wysoka, szczuplutka i chuda, a Abi właśnie taka szeroka, faktycznie. A najsłodziej śpi ;)

Posted (edited)

Brokaś na najfajniejszym kocyku i podusi:) On już chyba odczuwa dyskomfort gdy leży na twardszym:roll: to wybiera miękkie !! W końcu arystokratę dostałyśmy od Ciebie. :razz:
Mają kudłate fryzurki:cool3: bo deszcz nas zlał na spacerku i było intensywne wycieranie!

Edited by brokatka
Posted

Saththa napisał(a):
to jak z zKOcykiem??

Tazz też nie znosił ale mu przeszło jak sie Fix pojawił;)

Mordziasta polubiła Kocyka zanim zamieszkał w bloku ale i tak ma nieszczęsliwą minę jak głaszczę Kocyka. Wejście do naszego pokoju,to wyzsza sztuka a jak leży na materacu,to Mordziasta ma minę: ''już mnie nie kochasz :placz: :mad: ''.

Posted

Abisiątko to mała zołza :) Poluje w parku na ptaki a jak obce psy są daleko to burczy jak stary odkurzacz ( jak pies jest blisko to już chojraka nie struga) Tak goniła te ptaki i nie słuchała wołania, że Inka jak to ona pies pasterski poleciała i zrobiła jej bure a ta na nią z warkotem i zębami:mad: łoszzzz jak mama wrzasnęła to Abi szybciutko wróciła skruszona swoim zachowaniem. i przepraszała i biedna psinkę strugała... Trzeba gałgana pilnować bo ona lub bronić siebie i tego co jej czyli np. mamy. taki zadziorny charakterek to ona ma wobec innych psów. No a poza tym to mały czołg! zero wyczucia czy gracji :evil_lol: na powitanie pazurem mi od oka poleciała a potem to przy głaskaniu to chyba szczęke chciała mi złamać bo tak głową mnie w brode uderzała... No i sterylka jutro o 18. trzymać kciuki!

Posted (edited)

Dojechałyśmy do domku i dziewczyna teraz sobie śpi, czasem oczkiem łypnie , coś się poprawi i dalej śpi:sleep2::sleep2: niech śpi- sen to zdrowie :lol:
Monika dzięki za pomoc- jak zawsze !:lol:

Edited by brokatka