malawaszka Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 zerduszko napisał(a):No to super, że spokojnie została :) A rozpieszczonym jedynaczkom nic tak dobrze nie robi, jak konkurencja ;) Cudownie zaległy :loveu: no nie wszystkim :lol: Luna się do dzisiaj nie pogodziła z utratą jedynactwa :shake: Quote
stepelkaa Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 jaka piękna malutka ! ojej ale budowę to ma takiej niskiej kuleczki ;) Moja jest taka w miarę wysoka, szczuplutka i chuda, a Abi właśnie taka szeroka, faktycznie. A najsłodziej śpi ;) Quote
Saththa Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 malawaszka napisał(a):no nie wszystkim :lol: Luna się do dzisiaj nie pogodziła z utratą jedynactwa :shake: może za mało rozpieszczona była;) Quote
malawaszka Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Saththa napisał(a):może za mało rozpieszczona była;) pewnie tak... i zaniedbana :shake: Quote
brokatka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Brokaś na najfajniejszym kocyku i podusi:) On już chyba odczuwa dyskomfort gdy leży na twardszym:roll: to wybiera miękkie !! W końcu arystokratę dostałyśmy od Ciebie. :razz: Mają kudłate fryzurki:cool3: bo deszcz nas zlał na spacerku i było intensywne wycieranie! Edited November 6, 2013 by brokatka Quote
AnkaG Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Fajne te wasze psiaki takie kumplowskie. :) Quote
brokatka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Inka zawsze taka była:loveu: i zawsze przyzwyczajaliśmy ją do innych psów, a szanowny Brokaś się wyuczył ;) Quote
wilczy zew Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Mordziasta też nie znosi konkurencji :shake: Quote
Saththa Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 wilczy zew napisał(a):Mordziasta też nie znosi konkurencji :shake: to jak z zKOcykiem?? Tazz też nie znosił ale mu przeszło jak sie Fix pojawił;) Quote
wilczy zew Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Saththa napisał(a):to jak z zKOcykiem?? Tazz też nie znosił ale mu przeszło jak sie Fix pojawił;) Mordziasta polubiła Kocyka zanim zamieszkał w bloku ale i tak ma nieszczęsliwą minę jak głaszczę Kocyka. Wejście do naszego pokoju,to wyzsza sztuka a jak leży na materacu,to Mordziasta ma minę: ''już mnie nie kochasz :placz: :mad: ''. Quote
ania0112 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Abisiątko to mała zołza :) Poluje w parku na ptaki a jak obce psy są daleko to burczy jak stary odkurzacz ( jak pies jest blisko to już chojraka nie struga) Tak goniła te ptaki i nie słuchała wołania, że Inka jak to ona pies pasterski poleciała i zrobiła jej bure a ta na nią z warkotem i zębami:mad: łoszzzz jak mama wrzasnęła to Abi szybciutko wróciła skruszona swoim zachowaniem. i przepraszała i biedna psinkę strugała... Trzeba gałgana pilnować bo ona lub bronić siebie i tego co jej czyli np. mamy. taki zadziorny charakterek to ona ma wobec innych psów. No a poza tym to mały czołg! zero wyczucia czy gracji :evil_lol: na powitanie pazurem mi od oka poleciała a potem to przy głaskaniu to chyba szczęke chciała mi złamać bo tak głową mnie w brode uderzała... No i sterylka jutro o 18. trzymać kciuki! Quote
AnkaG Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 No będziemy trzymać mooocno za mały czołg :) Quote
wilczy zew Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Dobrze,ze to maly czolg a nie duży ;) Quote
Pysia Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Oczywiście ja też trzymam :) Będzie dobrze. Aby tylko nie schizowała potem ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Zniosła dobrze, wszystko poszło gładko - Danusia z Abi pojechały do domu koło 20 chyba było... szew śliczny wewnętrzny i teraz niech się szybciutko goi!!! Quote
brokatka Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) Dojechałyśmy do domku i dziewczyna teraz sobie śpi, czasem oczkiem łypnie , coś się poprawi i dalej śpi:sleep2::sleep2: niech śpi- sen to zdrowie :lol: Monika dzięki za pomoc- jak zawsze !:lol: Edited November 8, 2013 by brokatka Quote
Małgorzata Noga Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 A my dopiero doczłapaliśmy ake wsio nadrobione :) a Abi to taka jak Bubol krepa i malutki hi hi ale mordeczka cudna :loveu: Quote
Pysia Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 No! Teraz niech sie goi jak na psie i fruu do super domku :) Quote
Recommended Posts