Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję się ze SKARPETY OWCZARKOWEJ
Znowy tyle owczarkowatych w potrzebie :shake:
Chcielibyśmy pomóc wszystkim, ale póki co skupimy się na Lakim
Jeśli Laki trafi do DT wspomożemy karmą lub w inny dostępny dla nas sposób
Trzymamy z całych sił kciuki, aby udało się znaleźć dla niego/niej bezpieczne miejsce :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Czekamy na wieści !!!

Posted

Laki ma propozycję. Jest osoba która chce opłacić mu hotel pod Krakowem. Podobno współpracowała z Bezdomniakami Szydłowieckimi i pomagała już tak On-kom. Nie bardzo wiem jak delikatnie zweryfikować. Wtedy Lakus bylby bezpieczny. Miałby kontakt z behawiorystom.

Posted

[quote name='ocelot']Laki ma propozycję. Jest osoba która chce opłacić mu hotel pod Krakowem. Podobno współpracowała z Bezdomniakami Szydłowieckimi i pomagała już tak On-kom. Nie bardzo wiem jak delikatnie zweryfikować. Wtedy Lakus bylby bezpieczny. Miałby kontakt z behawiorystom.[/QUOTE]

To bardzo dobra opcja :happy1:
Myślę, że bez behawiorysty się nie obejdzie :roll:
Podaj mi na PW namiary na ten hotelik
Postaram się czegoś dowiedzieć

Posted

[quote name='ocelot']Miejsce by nam sie bardzo przydało... A czy mógłby przyjechac inny psiak jesli się uda Lakiemu?[/QUOTE]
Mógłby , tylko musiałybyśmy uzgodnić najlepiej telefonicznie.

Posted

Aniu jest szansa na wyprowadzenie Harrego następnym razem i lepsze zdjęcia ? Jest cudny , a nikt się nim ani tu , ani na fb nie interesuje , kupiła bym mu ogłoszenia , uwielbiam takie giganty , ale one najmniej adopcyjne :(

Posted

Będziemy w sobotę próbować zabrać je na spacer

I dobra wiadomość Mania i Gandalf już w Fundacji Bernardyn:):)

Natomiast resztą psiaków nikt się nie interesuje:( Tylko Lakim jeszcze.

Posted

[quote name='ocelot']Będziemy w sobotę próbować zabrać je na spacer

I dobra wiadomość Mania i Gandalf już w Fundacji Bernardyn:):)

Natomiast resztą psiaków nikt się nie interesuje:( Tylko Lakim jeszcze.[/QUOTE]

Mania czyli Marylka-rotka? a co z Basia?

Posted

[quote name='Gdarin']A ten labek Lobo? Popularna rasa, a pies w typie. Tylko co mu dolega?[/QUOTE]
Labki już wiedzą. Nie wiemy co mu jest:( Może w sobotę Doktor Dominika nam powie, bo jedzie z nami

Posted

[quote name='beataczl']A Husky Adopcje tez wiedza o psiaku czy gdzies Ich szukac?[/QUOTE]
Jak możesz to szukać.

Kochani możliwe, że będzie miejsce dla dwóch psiaków. Niestety to płatny dt - 300 zł. plus karma.
Jest również miejsce u Gajowej koszt 10-12 zł. doba.

Niestety nie mamy deklaracji:(

Posted

Ja miałabym 1 wolne miejsce w domowym dt dla malej/średniej suni, ale niestety u mnie też płatny dt ( koszt tak max 150 zł.). I raczej taka, która zgadza się z innymi suniami. Gdyby co, to podaję tel. 514-100-950

Posted

[quote name='DONnka']Czy Laki pojechał do hoteliku w Krakowie ? Ma tego sponsora ?
[B]Ocelot[/B], czy to Ty jesteś osobą decyzyjną w sprawie Lakiego ?[/QUOTE]
Laki jedzie dzisiaj. Od dzisiaj decydować będzie opiekunka Lakiego o jego losie, choc myślę, że będziemy w stałym kontakcie. Wydaje mi się, że dziewczyna jest też z dogo dopytam.

Teoretycznie mamy miejsca dla 4 psów, ale brak pieniążków:(