Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Freszko, jestem. :)

Miudzioszko, zajrzałam, bo chciałam sprawdzic, czy tytuł wątku zgadza się z rzeczywistością... ;)

Zgadza się. :D

Freszka jest urocza, ma piękne oczy i czeka na Dom. 

Długo czeka... :(

Fresia przypomina mi moją pierwszą sunię Dorę. :) Też schroniskowego Bezdomniaka... 

Dawno to było, ale żadnego psa się nie da zapomniec.

Posted

Freszko, jestem. :)

Miudzioszko, zajrzałam, bo chciałam sprawdzic, czy tytuł wątku zgadza się z rzeczywistością... ;)

Zgadza się. :D

Freszka jest urocza, ma piękne oczy i czeka na Dom. 

Długo czeka... :(

Fresia przypomina mi moją pierwszą sunię Dorę. :) Też schroniskowego Bezdomniaka... 

Dawno to było, ale żadnego psa się nie da zapomniec.

dziękujemy za odwiedziny :)

tak Fresia czeka na dom już bardzo długo..

w przyszłym tygodniu będzie miała nowe zdjęcia, pozmieniamy troszkę zdjęć na ogłoszeniach, zrobimy nową wizytówkę i może ktoś ją zauważy! mam nadzieje..

• 2 weeks later...
Posted

U Fresi coraz lepiej!

nie działała mi długo dogomania, nie mam pojęcia dlaczego - nadrabiamy to!

zaczynamy od zwierzynali, Fresia była bardzo grzeczna w aucie, tylko tak jej ślinka ciekła, że wszystko było mokre :D ale było też wtedy ciepło więc pewnie dlatego xd

więc zdjęcia z akcji mojej pięknej Fresiuni <3

20150614_145213.jpg

20150614_145219.jpg

Zmeczona xd

20150614_145427.jpg

20150614_152516.jpg

20150614_152625.jpg

Posted

i mała zapowiedź sesji Freszki którą zrobiła jej Sandra. Zdjecia dodam wieczorkiem! i jeszcze jedna sprawa:

nie mogę się powstrzymać no! :D Pani do mnie dzwoniła i chce zaadoptować Freszke <3

nie chcę zapeszać, ale mówiła, że weźmie ją jak wróci z wakacji w połowie lipca bo wyjeżdża za granicę i nie chce jej już na początku robić tego stresu, że ją zostawi z kimś innym na ten czas. TRZYMAJCIE KCIUKI :) jestem przeszczęśliwa!

MOJA NAJPIEKNIĘJSZA MODELECZKA <3

20150620-DSC_0482.jpg

• Upvote 1
Posted

Miudzioszko, piękne foty! :)

A Dogo nikomu nie działało, bo znowu awaria była...

Ja też mocno trzymam kciuki za Dom dla kochanej Freszki.  Oby się wszystko dla Fresi szczęśliwie ułożyło. :)

Posted

20150620-DSC_0498.jpg

20150620-DSC_0485.jpg

Gdy tylko widzę jej uśmiech i to, że jest szczęśliwa to aż sama się uśmiecham! :D

mój najpiękniejszy Skarbuś :)

DODATKOWO:

właśnie pracuję nad filmikiem dla niej, myślę, ze może nawet dziś pojawi się tutaj, a jak nie to jutro. zależy czy się wyrobie :D

• Upvote 1
Posted

Miudzioszko, wszystko jest w porządku. Jest filmik. :)

Wzruszający...  :wub:  Historia Fresi musi się dobrze zakończyc.

Sobotnia sesja jeszcze piękniejsza. Artystyczna.

Moje ulubione zdjęcia to pierwsze na tej stronie, portrecik i to ostatnie. Cudne. :)

Jak by je Pani zobaczyła, to by nigdzie nie wyjeżdżała, tylko pędziłaby do Schroniska po Twojego Skarbusia. ;)

Posted

Miudzioszko, wszystko jest w porządku. Jest filmik. :)

właśnie teraz widzę, że dodał się filmik a nie link, czyli w sumie tak jak chciałam :D

Jak by je Pani zobaczyła, to by nigdzie nie wyjeżdżała, tylko pędziłaby do Schroniska po Twojego Skarbusia. ;)

o jak słodko ^^ no może zdjęcia i filmik pojawią się na stronie schroniska i wtedy zobaczy :D

• 3 weeks later...
Posted

no to Fresia poszła do domku! <3

boże strasznie się cieszę, poszła do tej Pani o której mówiłam!

trzymajmy kciuki, aby wszystko było dobrze.

Moja najcudowniejsza, najkochańsza! :) Fresia jest wyjątkowym psiakiem i wierzę, ze ta Pani to dostrzeże i zostanie z Fresią już zawsze!

kiedyś na pewno wizyta poadopcyjna, ale teraz w myślach będę trzymać kciuki, ze Fresi jest cudownie w domku <3

• Upvote 1