Elisabeta Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Freszko, jestem. :) Miudzioszko, zajrzałam, bo chciałam sprawdzic, czy tytuł wątku zgadza się z rzeczywistością... ;) Zgadza się. :D Freszka jest urocza, ma piękne oczy i czeka na Dom. Długo czeka... :( Fresia przypomina mi moją pierwszą sunię Dorę. :) Też schroniskowego Bezdomniaka... Dawno to było, ale żadnego psa się nie da zapomniec. Quote
miudzioszka Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Opis zmieniony, na wszystkich stronkach :) w opisie wpisałam zły wiek, ma być czteroletnia suczka :) juz zmieniłam w poscie. Quote
miudzioszka Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Freszko, jestem. :) Miudzioszko, zajrzałam, bo chciałam sprawdzic, czy tytuł wątku zgadza się z rzeczywistością... ;) Zgadza się. :D Freszka jest urocza, ma piękne oczy i czeka na Dom. Długo czeka... :( Fresia przypomina mi moją pierwszą sunię Dorę. :) Też schroniskowego Bezdomniaka... Dawno to było, ale żadnego psa się nie da zapomniec. dziękujemy za odwiedziny :) tak Fresia czeka na dom już bardzo długo.. w przyszłym tygodniu będzie miała nowe zdjęcia, pozmieniamy troszkę zdjęć na ogłoszeniach, zrobimy nową wizytówkę i może ktoś ją zauważy! mam nadzieje.. Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 U Fresi coraz lepiej! nie działała mi długo dogomania, nie mam pojęcia dlaczego - nadrabiamy to! zaczynamy od zwierzynali, Fresia była bardzo grzeczna w aucie, tylko tak jej ślinka ciekła, że wszystko było mokre :D ale było też wtedy ciepło więc pewnie dlatego xd więc zdjęcia z akcji mojej pięknej Fresiuni <3 Zmeczona xd Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 a teraz czwartkowy spacerek ;33 Freszka kocha się tarzac! taka szczęśliwa <3 ah jak cieplusiooo Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 bardzo dziękujemy również Beacie za piękne zdjęcia <3 Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 i mała zapowiedź sesji Freszki którą zrobiła jej Sandra. Zdjecia dodam wieczorkiem! i jeszcze jedna sprawa: nie mogę się powstrzymać no! :D Pani do mnie dzwoniła i chce zaadoptować Freszke <3 nie chcę zapeszać, ale mówiła, że weźmie ją jak wróci z wakacji w połowie lipca bo wyjeżdża za granicę i nie chce jej już na początku robić tego stresu, że ją zostawi z kimś innym na ten czas. TRZYMAJCIE KCIUKI :) jestem przeszczęśliwa! MOJA NAJPIEKNIĘJSZA MODELECZKA <3 1 Quote
Elisabeta Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Miudzioszko, piękne foty! :) A Dogo nikomu nie działało, bo znowu awaria była... Ja też mocno trzymam kciuki za Dom dla kochanej Freszki. Oby się wszystko dla Fresi szczęśliwie ułożyło. :) Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 a więc oczekiwane zdjęcia Fresi z sobotniej sesji :D bardzo dziękujemy Sandra! są piękne ;33 Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Gdy tylko widzę jej uśmiech i to, że jest szczęśliwa to aż sama się uśmiecham! :D mój najpiękniejszy Skarbuś :) DODATKOWO: właśnie pracuję nad filmikiem dla niej, myślę, ze może nawet dziś pojawi się tutaj, a jak nie to jutro. zależy czy się wyrobie :D 1 Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 nie umiem tutaj dodać tego filmiku więc łapcie link :D https://www.youtube.com/watch?v=1APO5_pg9QM Quote
Elisabeta Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Miudzioszko, wszystko jest w porządku. Jest filmik. :) Wzruszający... :wub: Historia Fresi musi się dobrze zakończyc. Sobotnia sesja jeszcze piękniejsza. Artystyczna. Moje ulubione zdjęcia to pierwsze na tej stronie, portrecik i to ostatnie. Cudne. :) Jak by je Pani zobaczyła, to by nigdzie nie wyjeżdżała, tylko pędziłaby do Schroniska po Twojego Skarbusia. ;) Quote
miudzioszka Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Miudzioszko, wszystko jest w porządku. Jest filmik. :) właśnie teraz widzę, że dodał się filmik a nie link, czyli w sumie tak jak chciałam :D Jak by je Pani zobaczyła, to by nigdzie nie wyjeżdżała, tylko pędziłaby do Schroniska po Twojego Skarbusia. ;) o jak słodko ^^ no może zdjęcia i filmik pojawią się na stronie schroniska i wtedy zobaczy :D Quote
maciaszek Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Freszka ma nową kartę na stronie schroniska. Na stronie Fundcji też dodałam i podmieniłam zdjęcia. Dodałam tam też filmik :) Quote
Natka28 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Ja również trzymam kciuki! Niech się w końcu Fresi poszczęści i znajdzie dobry domek Quote
Ancia9898 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Super wiadomość z tym domem, zasłużyła na kochającą rodzinę :) Quote
miudzioszka Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 no to Fresia poszła do domku! <3 boże strasznie się cieszę, poszła do tej Pani o której mówiłam! trzymajmy kciuki, aby wszystko było dobrze. Moja najcudowniejsza, najkochańsza! :) Fresia jest wyjątkowym psiakiem i wierzę, ze ta Pani to dostrzeże i zostanie z Fresią już zawsze! kiedyś na pewno wizyta poadopcyjna, ale teraz w myślach będę trzymać kciuki, ze Fresi jest cudownie w domku <3 1 Quote
Elisabeta Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Miudzioszko, mocno trzymam kciuki. :) Freszko, wszystkiego dobrego we własnym Domku. :wub: Quote
Recommended Posts