dorcia2 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Wczoraj dostałam od Hałabajówki wiadomośc że dziś lub jutro miały być juz wyniki .... więc pewnie będą jutro mam nadzieję, że wyniki będą dobre stała za marzec poleciała dla Królewny buziaczki przesyłam Kasieńce Quote
Mortes Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Dziękuję Dorciu :) A ja proszę wszędzie o pomoc bo sprawa pilna :( http://www.dogomania.com/forum/topic/146347-domek-dla-ma%C5%82ej-pilnie-poszukiwany/#entry16154832 Quote
Mortes Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Niestety :( W święta mi nie wypada ale po świętach się przypomnę u Hałabajówki ... Quote
AlfaLS Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Kochani, Kasji i Wam wszystkim wesołych Świąt! Quote
Mortes Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Dziękuję Shilomaniaczku serdecznie :) Dziś dostałam sms-a od Hałabajówki że winiki Kasji sa dobre . Tylko jeden parametr jest gorszy .. Dziś dostanę te wyniki na maila to wstawię na wątek . Niestety na ucho Kasja znowu dostała antybiotyk . Za wszystko Hałabajówka zapłaciła 120 zł . Jak tylko dostane rachunek to przeleje te pieniazki na konto Hałabajówki ze skarbonki Kasji Quote
Mortes Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Doszły od Hałabajówki wyniki Kasji na mojego maila. Niestety mam problemy ze wstawieniem ich. Może któraś Ciocia pomoże nam w tym temacie ? ;) Quote
dorcia2 Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Dziś dostałam sms-a od Hałabajówki że winiki Kasji sa dobre . Tylko jeden parametr jest gorszy .. Dziś dostanę te wyniki na maila to wstawię na wątek . Niestety na ucho Kasja znowu dostała antybiotyk .cieszę się, że wyniki dobre, tylko to biedne uszko znowu chore, kochana puchatka Quote
Olena84 Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Nic z tego:(, bo to w pdf a nie chce mi się zmienić na jpg;/ Quote
dorcia2 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 co lekarz powiedział na ten podwyższony parametr ? z jakiej przyczyny może być taki wysoki ? Quote
Mortes Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 co lekarz powiedział na ten podwyższony parametr ? z jakiej przyczyny może być taki wysoki ? Dorciu , podpytam Hałabajówke :) Quote
Mortes Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Poleciała stała dla Kasji :) Pięknie dziękuję :) Quote
Mortes Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 A ja z pewnym opóźnieniem , za co bardzo przepraszam , zabieram sie za rozliczenie . Wyczerpaliśmy w Białogonkowie limit internetu i prawie tydzień mogłam w zasadzie tylko przeczytać co się dzieje na wątkach . Jeżeli odpowiadałam na posty to tylko jak z doskoku siadłam przy komputerze w pracy ...nie sposób wtedy robić rozliczenia :( Jeszcze raz przepraszam . Cieszę się że nie zapominacie o Kasji , jestem ogromnie wdzięczna za Waszą troskę o nią , zainteresowanie i za pomoc w jej utrzymaniu w Fundacji . Od ostatniego rozliczenia wpłynęły wpłaty od następujacych Cioć : * Shilomaniak - 35 zł : ) * Beta1 - 50 zł : ) * Anetaks4 - 10 zł : ) * Yucca - kwiecień - 10 zł : ) * Głuchy pies - 10 zł : ) * Dorcia2 - kwiecień - 20 zł : ) * Agnieszka 103 - 10 zł : ) * Mdk8 - marzec - 10 zł : ) Zebraliśmy w tym miesiącu 155 zł deklaracji , z czego deklaracje Cioci Głuchypies ( 10 zł) i Cioci Mdk8 ( 10 zł) oddaję do koperty . Czyli mamy na kwiecień 135 zł ( tzn do 11 maja) Powinniśmy mieć 185 zł więc 50 zł pożyczam z koperty . Za chwilę robie przelew do Hałabajówki na kwotę 185 zł . Czyli mamy uregulowane do 11 maja2015 r :) Czekam jeszcze na fakturę od Hałabajówki do zapłaty ( 120 zł) za badania Kasji , wtedy przeleję tą kwotę na konto Hałabajówki . Czyli pewnie rozliczę tą kwotę w kolejnym rozliczeniu ;) ps. przypominam Ciociom że główne rozliczenie jest na stronie 1 w poście 3 Quote
Mortes Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Czekam na odpowiedź od Hałabajówki :) Quote
Ferox Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Serdecznie zapraszam na wątek kocich bied w potrzebie... http://www.dogomania.com/forum/topic/146685-koty-w-potrzebie-kt%C3%B3re-stan%C4%99%C5%82y-na-mojej-drodze/ Quote
Mortes Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Dostałam odpowiedź od Hałabajówki : Pan Doktor powiedział że jak na taką starowinkę i na takie ciężkie życie jakie miała to wyniki sa bardzo dobre . Nie bedzie już funkcjonowała jak młody pies bo to juz niestety mocno starszy wiek . Raczej trzeba sie skupić jnad tym nieszczęsnym uchem i ciągłym stanem zapalnym w nim . Czekam jeszcze na fakturę i prześlę Hałabajówce pieniązki za te badania . Quote
dorcia2 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Pan Doktor powiedział że jak na taką starowinkę i na takie ciężkie życie jakie miała to wyniki sa bardzo dobre . Nie bedzie już funkcjonowała jak młody pies bo to juz niestety mocno starszy wiek dziękuję Mortesiku Takie to nasze kochane starowinki Quote
dorcia2 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 wiadomo co wywołuje te stany zapalne uszka ? drożdże, grzyby, bakterie.. bo zakładam ,że wykluczono obecność jakiegoś obcego ciała ? Kasieńka ma uszka zakraplane płynem do pielęgnacji ? ja stosuję "Epi-Otic" jest bardzo dobry stała dla Królewny wpłacona :) Quote
Recommended Posts