Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
wczoraj miałam telefon o Brutusa. Pani się pytała czy on jeszcze dużo urośnie i że pies miałby być dla starszych ludzi do ogrodu :mad:

Od razu widać, że czyta uważnie ogłoszenia:roll: Psa-uciekiniera do ogrodu, ludzie...
Ale, ale, nie dostałam plakaciku w oryginalnych rozmiarach na meila :(

Posted

o drugi mój ulubiony:loveu: prawie zawsze biorę go na spacer. A jak nie mam czasu to przechodząc obok boksu nie mogę na niego patrzeć, tak sie cieszy i patrzy z nadzieją czy spacerek będzie:shake:

kto mnie weźmie?

• 2 weeks later...
Posted

jeszcze nie wydrukowałam, bo od 2 tygodni moja drukarka jest w serwisie :/ i tam nie mogą się z nia ogarnąć

jak tylko wróci to mogę zaczynać ;)

Posted

Jak bylam ost, z Brutusem to poszlam z nim do lasu :)
I na chwile usiadlam na jakims pniu, Brytus podszedl do mnie usiadl obok mnie(opieral sie jedna lapka:P) i patrzyl w korony drzew na ptaki!

Widac bylo ze sie rozmazyl:)

Posted

ania_sami napisał(a):
Jak bylam ost, z Brutusem to poszlam z nim do lasu :)
I na chwile usiadlam na jakims pniu, Brytus podszedl do mnie usiadl obok mnie(opieral sie jedna lapka:P) i patrzyl w korony drzew na ptaki!

Widac bylo ze sie rozmazyl:)

ahahaha :) ojej, myslalam, ze on raczej rozbójnik ;) a tu prosze...

Posted

rozbójnik..dziś mi nie chciał wrócić do boksu.
Śmiać mi się chce jak on pół dnia wodzi wzrokiem za człowiekiem, jak się kręcimy na terenie, wypatruje niecierpliwie czy idzie się ze smyczą a jak ją dostrzeże to cieszy się jak dzieciak:)

Posted

Siekowa jak pojdziesz z nami na spacer to zobaczysz:) i zdjecia Brutusowi porobisz.

Widzicie w kazdm facecie jest cos z romantyka:P

A pidzej powiedz,ktory sie nie cieszy... oprocz Fazy:)

• 2 weeks later...
Posted

Jakie piękne zdjęcia. Rozmarzyłam się... Brutus, pies w jesieni życia, skąpany w jesiennym słońcu... I ten uśmiech od ucha do ucha:loveu: Widzę go leżącego na altanie oplecionej winoroślą, a po łebku gładzi go dłoń ukochanej pani wypoczywającej na bujanym fotelu. Dookoła piękna złota jesień, pszczoły brzęczące leniwie nad tacą z gruszkami i śliwkami. A nad tym wszystkim świergot ptaszków w cienistych koronach lip i zapach nagrzanej słońcem trawy.

Brutus do domu marsz!

• 1 month later...
Posted

śliczne foty te jesienne
i taki roześmiany Brutus :):):)
szkoda, że sam...:shake:

edit: takie śliczne foty, że aż i jemu zrobiłam mini banerki ;)

* * * *

• 2 weeks later...
Posted

A właśnie ona jest dość często, przynajmniej na razie. Zawsze wychodzi z azylu ze łzami w oczach i powiedziała że prędzej czy później weźmie stąd jakiegoś psa:cool3: