pumcia02 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wczoraj miałam telefon o Brutusa. Pani się pytała czy on jeszcze dużo urośnie i że pies miałby być dla starszych ludzi do ogrodu :mad: Quote
Lemoniada Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 mariolka napisał(a):wczoraj miałam telefon o Brutusa. Pani się pytała czy on jeszcze dużo urośnie i że pies miałby być dla starszych ludzi do ogrodu :mad: Od razu widać, że czyta uważnie ogłoszenia:roll: Psa-uciekiniera do ogrodu, ludzie... Ale, ale, nie dostałam plakaciku w oryginalnych rozmiarach na meila :( Quote
pumcia02 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 siekowa jest dopiero w drodze do domu z nad morza Quote
mru Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 dostałam! :) PS: trzeba było powiedzieć, że wyrośnie z niego wodołaz Quote
pidzej Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 o drugi mój ulubiony:loveu: prawie zawsze biorę go na spacer. A jak nie mam czasu to przechodząc obok boksu nie mogę na niego patrzeć, tak sie cieszy i patrzy z nadzieją czy spacerek będzie:shake: kto mnie weźmie? Quote
Lemoniada Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzięki za plakat, jutro sobie druknę w pracy:) Brutus, chłopie, kawał przystojniaka z Ciebie:loveu: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 jeszcze nie wydrukowałam, bo od 2 tygodni moja drukarka jest w serwisie :/ i tam nie mogą się z nia ogarnąć jak tylko wróci to mogę zaczynać ;) Quote
ania_sami Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak bylam ost, z Brutusem to poszlam z nim do lasu :) I na chwile usiadlam na jakims pniu, Brytus podszedl do mnie usiadl obok mnie(opieral sie jedna lapka:P) i patrzyl w korony drzew na ptaki! Widac bylo ze sie rozmazyl:) Quote
mru Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ania_sami napisał(a):Jak bylam ost, z Brutusem to poszlam z nim do lasu :) I na chwile usiadlam na jakims pniu, Brytus podszedl do mnie usiadl obok mnie(opieral sie jedna lapka:P) i patrzyl w korony drzew na ptaki! Widac bylo ze sie rozmazyl:) ahahaha :) ojej, myslalam, ze on raczej rozbójnik ;) a tu prosze... Quote
pidzej Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 rozbójnik..dziś mi nie chciał wrócić do boksu. Śmiać mi się chce jak on pół dnia wodzi wzrokiem za człowiekiem, jak się kręcimy na terenie, wypatruje niecierpliwie czy idzie się ze smyczą a jak ją dostrzeże to cieszy się jak dzieciak:) Quote
ania_sami Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Siekowa jak pojdziesz z nami na spacer to zobaczysz:) i zdjecia Brutusowi porobisz. Widzicie w kazdm facecie jest cos z romantyka:P A pidzej powiedz,ktory sie nie cieszy... oprocz Fazy:) Quote
siekowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Brutus na gumtree http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Pi-kny-i-kochany-Brutus-we-fraku-szuka-domu-W0QQAdIdZ69382203 Quote
ania_sami Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Brutus mial ostatnio 3 spacery w ciagu jednego dnia! A ty pidzej wychodzisz ze swoim ulubiencem??:) Quote
siekowa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Miałam o tych spacerach napisać i zapomniałam :lol: Nawet jakieś zdjęcia mam może uda mi się je jutro wstawić. Quote
Lemoniada Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Jakie piękne zdjęcia. Rozmarzyłam się... Brutus, pies w jesieni życia, skąpany w jesiennym słońcu... I ten uśmiech od ucha do ucha:loveu: Widzę go leżącego na altanie oplecionej winoroślą, a po łebku gładzi go dłoń ukochanej pani wypoczywającej na bujanym fotelu. Dookoła piękna złota jesień, pszczoły brzęczące leniwie nad tacą z gruszkami i śliwkami. A nad tym wszystkim świergot ptaszków w cienistych koronach lip i zapach nagrzanej słońcem trawy. Brutus do domu marsz! Quote
siekowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ciężko mi uwierzyć, że tak wspaniały pies nadal bez domu :( a ja sobie nawet zrobiłam banerek azylowy z Brutuskiem :loveu: Quote
mru Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 śliczne foty te jesienne i taki roześmiany Brutus :):):) szkoda, że sam...:shake: edit: takie śliczne foty, że aż i jemu zrobiłam mini banerki ;) * * * * Quote
Lemoniada Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Brutus, czy ty wstydu nie masz? Tyle czasu minęło, a ty nadal w schronisku?:shake: Quote
siekowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Niestety nadal nikt się nim nawet nie interesuje. :( Quote
pidzej Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 nowa wolontariuszka szczególnie Brutusa ukochała, miał wczoraj dłuuugi spacer. Quote
pumcia02 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 i jest klikerowa :) fajnie fajnie, chociaz jedna osoba bedzie cwiczyla z psami. nawet raz na jakis czas im sie przyda Quote
pidzej Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 A właśnie ona jest dość często, przynajmniej na razie. Zawsze wychodzi z azylu ze łzami w oczach i powiedziała że prędzej czy później weźmie stąd jakiegoś psa:cool3: Quote
Recommended Posts