Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

te 4 nr sa juz od dlugiego czasu a w zakladce kontakt troszke sie zmienilo

w kazdym razie wazne zeby kontakt adopcyjny potrafil rozmawiac z czlowiekiem i dobrze dobral zwierze a nie zeby jego nr wisial aby wisiec albo co gorsza aby taka osoba gadala glupoty bo nie ma pojecia

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ktoś robił papierowe ogłoszenia Brutuska o ile dobrze pamięta. Można wkleić je tu raz jeszcze? Rozwiesiłabym gdzieś w Warszawie. I jak to w ogóle jest z tymi ogłoszeniami, żeby mi ktoś mandatu nie wlepił - gdzie wolno, a gdzie nie wolno przyklejać?

• 2 weeks later...
Posted

plakacik ma zrobiony taki

siekowa napisał(a):

Gdzies mam na poczcie większy rozmiar więc jak znajdę to wyśle na Twój email. Wiem tylko, że nie można naklejać na przystanki więc chyba najlepiej wieszać na słupach w miejscach gdzie kręci się więcej ludzi i na tablicach z ogłoszeniami w sklepach czy lecznicach.

Bardzo Ci dziękuję za pomoc dla Brutusa :loveu:

Posted

Dzięki :loveu: O ile dobrz pamiętam to plakat robiła ursa81 tylko muszę zlikwidować te podkreślenia błędów. Z takiego małego rozmiaru dobrze wyszły wydruki? :) Nie no na słupach raczej wolno wieszać.

Posted

siekowa napisał(a):
Dzięki :loveu: O ile dobrz pamiętam to plakat robiła ursa81 tylko muszę zlikwidować te podkreślenia błędów. Z takiego małego rozmiaru dobrze wyszły wydruki? :) Nie no na słupach raczej wolno wieszać.

Jeszcze nie wyszły, bo nie mam drukarki w domu. Wydrukuję sobie nielegalnie w pracy i dopiero wtedy zobaczę;) Jakby co, to podeślesz na maila większy rozmiar? [email protected]