Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dawaj agutka foty mięsiwa w środku, czy też takie fajne jak u Robo no i napisz koniecznie jak doszło, ile się rozmroziło, itd., to może w końcu też ruszę dupę i zamówię większą ilość.. na razie nie mam za co :razz:

Posted

Majka tak mieliśmy iść ale jeszcze przeczekam ,

Unikatowy - ja na temięso czekam już drugi tydzień ;)

PP- no koniecznie opisze wygląd tego mięsa i stan w jakim do mnie dojechało ;)
dostałam maila z przeprosinami bo coś się im pomyliło i sranie w banie ale niby 17.06 pieniądze doszly gdzie jest to bzdurą :diabloti:

Posted

a teraz fotki nowego nabytku mojej znajomej;) cudowne małe aniele :loveu:
[IMG]http://oi57.tinypic.com/2we9d9j.jpg[/IMG][IMG]http://oi61.tinypic.com/10zssqq.jpg[/IMG][IMG]http://oi59.tinypic.com/2e3wk9h.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Majkowska']Szczerze? Myślałam że to ona :P[/QUOTE]
że co? że Leda?:evil_lol: ale do szczeniaka musi się zacząć przyzwyczajać bo rok szybko zleci ;)

Posted

Gops- też jestem tego zdania ;) ale uszka zostaną :)

Madzia -nhe,he te plamki są dobre ;) w dodatku dożka się trafiła także z plamką na doopsku:evil_lol:

taaaaa daaam mięso byłoby już u mnie o godzinie 9 lecz kurier zadzwonił że podczas transportu paczka została przygnieciona i dostawca odmówił mi przyjęcia:mdleje: przyjęłabym tą paczkę bo bardzo zależy mi na tym mięsie ale z pewnością ponad połowa już jest odmrożona:placz:

Posted

[quote name='gops']Fajny dzieciak ! ale ciachnęłabym uszy :lol:[/QUOTE]

Obowiązkowo :diabloti: DA z klapiakami to juz nie TO. Ale to decyzja właściciela. Chociaż uszy można ciąć w zasadzie przez całe życie, to może zmienią zdanie :eviltong:

Fajne ryło- taka sucza się wydaje. Gratulacje dla koleżanki i niech się zdrowo chowa :lol:

Posted

Kasia- może by się zdecydowali ale nie sądzę, sucza bardzo uległa i nawet mogę powiedzieć bojaźliwa ale to dobrze ponieważ ułatwi to w przyszłości kontakt z bulką ;)
co do uszu to akurat DA wyglądają mniej groźnie ... duuużo mniej :cool3:

Magda - no mam strasznego pecha, żeby 2 tygodnie zabawiać się w mięso to kpiny :angryy:

słuchajcie dziś zauważyłam u Ledy jak z cipska zwisa jej przeźroczysty śluz, bardzo gęsty.... to normalne? nie mogę się dodzwonić do mojego weta

Posted

[quote name='agutka']
słuchajcie dziś zauważyłam u Ledy jak z cipska zwisa jej przeźroczysty śluz, bardzo gęsty.... to normalne? nie mogę się dodzwonić do mojego weta[/QUOTE]

A ona jest ciachnięta?
Tora kiedyś takie coś miała, to się okazało, że hormony się uspokajają po cieczce i dlatego ;)
Ale czy u Ledy to hormony, to nie wiem :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']W pierwszym momencie też myślałam, że to Leda :oops: I zaczęłam się zastanawiać, od kiedy ona ma czarne znaczenie na dupsku :D[/QUOTE]A ja stwierdziłam że jest upaprana jakimś smarem, a skoro jest upaprana to musi być Leda![QUOTE]A ona jest ciachnięta? Tora kiedyś takie coś miała, to się okazało, że hormony się uspokajają po cieczce i dlatego Ale czy u Ledy to hormony, to nie wiem [/QUOTE]Mi się coś takiego zdarzyło u sterylizowanej suki i też to był "ten" powód.

Posted

[quote name='Robokalipsa']Fajny DA ale bym uszy :diabloti:[/QUOTE] no co Wy dziewczyny, piekne są te klapsiate uszka :)))chociaż oklapnięty scooby doo, to już pewnie dla mnie byłby szok:diabloti:

weszłam w zeszłym tygodniu - afera mięsna- wchodzę w tym c.d. Agutka to nawet nie pech - to mięsne fatum:evil_lol:

Posted

Madzia tak jest sterylna... ktoś mi kiedyś zasugerował źle wycięte jajniki gdy chmara psów chciała mi ją zgwałcić:roll:
Tyśka, Majoka- nic mi już nie mówcie na temat mięsa:shake:

Majka- poważnie myślałaś że to Ledosław?

Robo- wiem... ja też ;) :diabloti: