Majkowska Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 A nie poszłyście do tego szkoleniowca? Może warto? Quote
Oscar Patric Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='agutka'] a tak w ogóle to mięsko w końcu jest w drodze, jutro ma być :razz:[/QUOTE] u Nas tak samo,brat ma mięcho dostarczyć Quote
Pani Profesor Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 dawaj agutka foty mięsiwa w środku, czy też takie fajne jak u Robo no i napisz koniecznie jak doszło, ile się rozmroziło, itd., to może w końcu też ruszę dupę i zamówię większą ilość.. na razie nie mam za co :razz: Quote
agutka Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Majka tak mieliśmy iść ale jeszcze przeczekam , Unikatowy - ja na temięso czekam już drugi tydzień ;) PP- no koniecznie opisze wygląd tego mięsa i stan w jakim do mnie dojechało ;) dostałam maila z przeprosinami bo coś się im pomyliło i sranie w banie ale niby 17.06 pieniądze doszly gdzie jest to bzdurą :diabloti: Quote
agutka Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 a teraz fotki nowego nabytku mojej znajomej;) cudowne małe aniele :loveu: [IMG]http://oi57.tinypic.com/2we9d9j.jpg[/IMG][IMG]http://oi61.tinypic.com/10zssqq.jpg[/IMG][IMG]http://oi59.tinypic.com/2e3wk9h.jpg[/IMG] Quote
Majkowska Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Cuuuudowne ! A to białe to nie Ledzin, bo ma czarną łatkę na tyłku :P:P Quote
agutka Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 no nie to nie Ledzin ;) To Ledzinki koleżanka , jakiś czas temu spacerowały ;) Quote
Pani Profesor Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 ale pluszak :loveu: ja nie kocham DA jakoś wyjątkowo, ale małe wszystko śliczne ;) Quote
agutka Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='Majkowska']Szczerze? Myślałam że to ona :P[/QUOTE] że co? że Leda?:evil_lol: ale do szczeniaka musi się zacząć przyzwyczajać bo rok szybko zleci ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Jakie słodkości :) W pierwszym momencie też myślałam, że to Leda :oops: I zaczęłam się zastanawiać, od kiedy ona ma czarne znaczenie na dupsku :D Quote
agutka Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Gops- też jestem tego zdania ;) ale uszka zostaną :) Madzia -nhe,he te plamki są dobre ;) w dodatku dożka się trafiła także z plamką na doopsku:evil_lol: taaaaa daaam mięso byłoby już u mnie o godzinie 9 lecz kurier zadzwonił że podczas transportu paczka została przygnieciona i dostawca odmówił mi przyjęcia:mdleje: przyjęłabym tą paczkę bo bardzo zależy mi na tym mięsie ale z pewnością ponad połowa już jest odmrożona:placz: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='gops']Fajny dzieciak ! ale ciachnęłabym uszy :lol:[/QUOTE] Obowiązkowo :diabloti: DA z klapiakami to juz nie TO. Ale to decyzja właściciela. Chociaż uszy można ciąć w zasadzie przez całe życie, to może zmienią zdanie :eviltong: Fajne ryło- taka sucza się wydaje. Gratulacje dla koleżanki i niech się zdrowo chowa :lol: Quote
agutka Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Kasia- może by się zdecydowali ale nie sądzę, sucza bardzo uległa i nawet mogę powiedzieć bojaźliwa ale to dobrze ponieważ ułatwi to w przyszłości kontakt z bulką ;) co do uszu to akurat DA wyglądają mniej groźnie ... duuużo mniej :cool3: Magda - no mam strasznego pecha, żeby 2 tygodnie zabawiać się w mięso to kpiny :angryy: słuchajcie dziś zauważyłam u Ledy jak z cipska zwisa jej przeźroczysty śluz, bardzo gęsty.... to normalne? nie mogę się dodzwonić do mojego weta Quote
Ty$ka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 O raaaany, jaki słodziak z papisia :loveu: Ale masz przeboje z mięsem.... :( Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='agutka'] słuchajcie dziś zauważyłam u Ledy jak z cipska zwisa jej przeźroczysty śluz, bardzo gęsty.... to normalne? nie mogę się dodzwonić do mojego weta[/QUOTE] A ona jest ciachnięta? Tora kiedyś takie coś miała, to się okazało, że hormony się uspokajają po cieczce i dlatego ;) Ale czy u Ledy to hormony, to nie wiem :shake: Quote
Majkowska Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='magdabroy']W pierwszym momencie też myślałam, że to Leda :oops: I zaczęłam się zastanawiać, od kiedy ona ma czarne znaczenie na dupsku :D[/QUOTE]A ja stwierdziłam że jest upaprana jakimś smarem, a skoro jest upaprana to musi być Leda![QUOTE]A ona jest ciachnięta? Tora kiedyś takie coś miała, to się okazało, że hormony się uspokajają po cieczce i dlatego Ale czy u Ledy to hormony, to nie wiem [/QUOTE]Mi się coś takiego zdarzyło u sterylizowanej suki i też to był "ten" powód. Quote
Robokalipsa Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 (edited) Fajny DA ale bym uszy :diabloti: Edited June 26, 2014 by Robokalipsa Quote
mar....ka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='Robokalipsa']Fajny DA ale bym uszy :diabloti:[/QUOTE] no co Wy dziewczyny, piekne są te klapsiate uszka :)))chociaż oklapnięty scooby doo, to już pewnie dla mnie byłby szok:diabloti: weszłam w zeszłym tygodniu - afera mięsna- wchodzę w tym c.d. Agutka to nawet nie pech - to mięsne fatum:evil_lol: Quote
agutka Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Madzia tak jest sterylna... ktoś mi kiedyś zasugerował źle wycięte jajniki gdy chmara psów chciała mi ją zgwałcić:roll: Tyśka, Majoka- nic mi już nie mówcie na temat mięsa:shake: Majka- poważnie myślałaś że to Ledosław? Robo- wiem... ja też ;) :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 na temat mięsa nic nie powiem DA lepiej wyglądają z uchem ciachniętym Quote
agutka Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 DA lepiej wyglądają z uchem ciachniętym[/QUOTE] no nie ;) Quote
Recommended Posts