mar....ka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 hej, a u mnie śnieg sypie, możesz sobie nad morze pożyczyć :P Quote
agutka Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Madziu spóżnione Dobry wieczór :p a u mnie sypało twardym gradem :p dostałam po twarzy kilka strzałów także dziękuję :) o chyba nawet teraz po dachu ciśnie :p chcę jeszcze śnieg, chcę wprowadzić Norkę na wp ale fajnie by było przy minimalnym obciążeniu czyli saneczki i mój chrześniak :p Quote
mar....ka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 a ja chcę wiosnę i ciepełko (chociaż to nieekonomiczne ze względu na skład opału Damiana). Mimo, iż zimno dostarcza mi kasę, to ciepło daje mi wolność i radość :P Quote
Erykowa Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Hej ! U nas dziś rano biało-i to tak bajkowo,wszystko oblepione.Ale już teraz jedna wielka rzeka z tego płynie :( Góry też nam się marzą.Z mężem poznalismy się prawie w górach bo pod Babią-i tam mieszkalismy i pracowali jakiś czas.Choć jak z Krk a On z Poznania ;) Najchętniej to w Bieszczady bysmy wybyli :) Quote
agutka Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 do ciepła bliżej niż dalej :p przetrwamy ;) co do pogody dziś bylo tak pięknie rano...nawet sucho ale teraz wieczorem czar prysł :( deszczysko wstrętne a jutro ma byc umówiony spacerek :/ Quote
mar....ka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 a u nas od wczoraj leje i podobno jutro ma lać dalej :( Quote
agutka Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 a u nas brzydko choc chwilę na odwiedzeniedziałki było :p Leda pięknie okazuje jak bardzo lubi patyczki :p Quote
*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Jaka pogarda w oczach, na widok patyczka :D 1 Quote
mar....ka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 7 minut temu, magdabroy napisał: Jaka pogarda w oczach, na widok patyczka :D hehehe Quote
agutka Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Nora mnie dziś wyprowadza z równowagi :p szczeka, lata jak ze sraczką niech słońce się już zjawia!!!!! wypad na ogród wszystkie zrobią :p Quote
kropi124 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ale superowe zdjęcia ! :D Oj słońce by się przydało, ja tez już mam dość deszczu i wiatru... Quote
Erykowa Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Pogoda okropna. Dziewczyny wyglądają na super już zgrane.A co tam u pana S.? dalej do "męczą"? dziewczyny Quote
agutka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 hej,hej Sagacik ok, troszkę ustąpił i przestał terroryzować w szczególności Norę. Dziewczyny co u Alicji? nie widzę tematu Ozziego a widzałam papisia na fb. Ktoś da link do nowego tematu jeżeli powstał? Quote
Alicja Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) 9 godzin temu, agutka napisał: hej,hej Sagacik ok, troszkę ustąpił i przestał terroryzować w szczególności Norę. Dziewczyny co u Alicji? nie widzę tematu Ozziego a widzałam papisia na fb. Ktoś da link do nowego tematu jeżeli powstał? kurcze z fotami to cięzko , bo jak biorę aparat to zaraz mam nosek w obiektywie :) ...no i nie wiem czy zakładać gamoniowi nowy temat czy pisać u Ozzulka Edited February 24, 2016 by Alicja link Quote
agutka Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 mam już was Aluś ;) foty faktycznie siężko się robi u piesa który nie usiedzi =D Jak już wprowadziłaś srula do tematu to może faktycznie koontynuuj? ;) Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 O 24.02.2016o08:06, Alicja napisał: kurcze z fotami to cięzko , bo jak biorę aparat to zaraz mam nosek w obiektywie :) ...no i nie wiem czy zakładać gamoniowi nowy temat czy pisać u Ozzulka zależy jak Ci serce podpowiada, mieszkanie chciałaś nowe już z młodzikiem, a galeria...???? :) Tak czy siak i tak nas nie wypędzisz ze swojego wątku heheh Quote
Recommended Posts