Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu spóżnione Dobry wieczór :p

a u mnie sypało twardym gradem :p dostałam po twarzy kilka strzałów także dziękuję :)   o chyba nawet teraz po dachu ciśnie :p

chcę jeszcze śnieg, chcę wprowadzić Norkę na wp  ale fajnie by było przy minimalnym obciążeniu czyli saneczki i mój chrześniak :p 

Posted

Hej !

U nas dziś rano biało-i to tak bajkowo,wszystko oblepione.Ale już teraz jedna wielka rzeka z tego płynie :(

Góry też nam się marzą.Z mężem poznalismy się prawie w górach bo pod Babią-i tam mieszkalismy i pracowali jakiś czas.Choć jak z Krk a On z Poznania ;)

Najchętniej to w Bieszczady bysmy wybyli :)

Posted

do ciepła bliżej niż dalej :p przetrwamy ;)

co do pogody dziś bylo tak pięknie rano...nawet sucho ale teraz wieczorem czar prysł :( deszczysko wstrętne a jutro ma byc umówiony spacerek :/

Posted

hej,hej 

Sagacik ok, troszkę ustąpił i przestał terroryzować w szczególności Norę. 

Dziewczyny co u Alicji? nie widzę tematu Ozziego a widzałam papisia na fb. Ktoś da link do nowego tematu jeżeli  powstał?

Posted (edited)
9 godzin temu, agutka napisał:

hej,hej 

Sagacik ok, troszkę ustąpił i przestał terroryzować w szczególności Norę. 

Dziewczyny co u Alicji? nie widzę tematu Ozziego a widzałam papisia na fb. Ktoś da link do nowego tematu jeżeli  powstał?

kurcze z fotami to cięzko , bo jak biorę aparat to zaraz mam nosek w obiektywie :) ...no i nie wiem czy zakładać gamoniowi nowy temat czy pisać u Ozzulka

Edited by Alicja
link
Posted

mam już was Aluś ;) foty faktycznie siężko się robi u piesa który nie usiedzi =D Jak już wprowadziłaś srula do tematu to może faktycznie koontynuuj? ;)

Posted
O 24.02.2016o08:06, Alicja napisał:

kurcze z fotami to cięzko , bo jak biorę aparat to zaraz mam nosek w obiektywie :) ...no i nie wiem czy zakładać gamoniowi nowy temat czy pisać u Ozzulka

zależy jak Ci serce podpowiada, mieszkanie chciałaś nowe już z młodzikiem, a galeria...???? :) Tak czy siak i tak nas nie wypędzisz ze swojego wątku heheh