Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gotowane kości są odradzane, zwłaszcza drobiowe.
A Sagat ma wyżerkę, niemal jak w psim raju :D

Posted

Sagat nie widział co by z tym zrobić ;) lLeda niestety nawet tego nie zauważyła bo byłyby tylko strzępy ;)

wiele kilogramów jest zamrożone  , starczy na bardzo długo mimo że kilka kilogramów musiałam odsprzedać

Posted

witamy wszystkich. Jak już wcześniej pisałam u nas wszystko ok a nawet podejrzanie sielankowo  :evil_lol:  było kilka bliskich spotkań z piesami  i Ledą w roli głównej czyli zaskakujący spokój mojej psicy , mam nadzieję że w końcu wbiła sobie do łba że musi mieć w sobie trochę kultury. 

wrzucę dla przypomnienia moje futerkowce podczas spaceru nad jeziorkiem

25z4arn.jpg29ly4xg.jpg1zqcvf9.jpg

Posted

jeziorko i miejscówka na prawdę godne uwagi, zero ludzi latem żurawie niedaleko rodzina bobrów na które moje mordercze psy chciałyby zapolować  :-D choć jest ponad 100 km od domu warto tam jechać nawet w zimną jesień ;)

Posted

znajoma tylko mięso podaje ;)

A to poważny błąd, same mięso też szkodzi ;)

Pięknie tam u Was! :loveu:

Posted

no mnie też  się zimno robiło jak widziałam je zanurzone po pachy  :evil_lol:

Tyska- wiesz ja nie będę ludzi uświadamiać skoro zawsze mają  swoje racje ;)

dziś wróciliśmy z błotnego spaceru ,Ledzion nie domyta wygląda jak piegowata Pipi....jak tak ma być to niech już  śnieg i mróz

Posted

Dzisiaj wchodze na prognozę a tam "środa - opady śniegu" :crazyeye: oczywiście żaden serwis tego nie potwierdza, to jedynie fanaberia wyszukiwarki. :D

Agata! Raszpla mi ostatnio zdziczała i postanowiłam raz w tygodniu zabierać ją między ludzi - tzn w miasto i na bulwar, trochę ją połańcuchować, żeby się uspokoiła... 

Pomyślałam o Tobie i o... Ledzie. :D

Posted

Hej

Że Sagat z takim futrem się zanurzył to jeszcze-choć potem dłużej mu mokro ;) ale Ledzik? mnie dreszcze przeszły ;). Super miejsce,muszę też jakiś fajnych "wyjazdówek" poszukać ale to raczej z wiosną.

Posted

Onomato- wiesz ja wielkich nadziei co do socjalizacji Ledy nie mam ale założę szelki i możemy lecieć na miasto ;)

Jak psy towarzyszące na smyczach to  jakoś mój szajbus przecierpi ;)

Zuzka- one z takim podnieceniem tam latają że  wysychają w mig ;)

Aluś-  szczurasek jest słodki, sama wetka powiedziała że patrząc na nią nabiera chęci na taką istotkę ;)

słoninka za każdym wyjściem nęci tak samo mimo że jakoś dziwnie obeschła 

Posted

sama jesteś fuj .

Wiem :D
Nie zmienia to faktu, że zima jest fajna, ale na święta... a nie kiedy muszę stać i marznąć na przystanku :<

Posted

łoł to gdzie ty mieszkasz że już śnieg pada?? :shock:

śnieg i mróż jest fajny ale jak zamiast wiosny widzę zdechły śnieg to nie powiem szlag mnie trafia :pissed: