Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zresztą od Pasiaka usłyszałam w tym tygodniu, że ten jeden pojechał do schroniska, bo "musiała się zgadzać ilość". Pewnie chodzi o umowy z gminą.

Kolejna znajdka:

[TABLE="width: 738, align: center"]
[TR]
[TD="width: 30%, align: center"][URL="http://www.siedlce.pl/components/download/send.php?pos_id=1835"][IMG]http://www.siedlce.pl/data/images/psy/10_2013/10,2013---Daszy%C5%84skiego_m.jpg[/IMG][/URL][/TD]
[TD][B]suka beagle tricolor ok. 5 m-cy[/B] / SM
Miejsce znalezienia: ul. Daszyńskiego
Znaleziono dnia: 2013-10-17
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='cancer43']Na FB nie można podawać do publicznej wiadomości prywatnego konta,ale abierać można,rozsyłając nr konta na priv . Gorzej że niekoniecznie ludzie chca na takie konto wpłacać .Od wczoraj apeluje o opmoc,póki co - bez odzewu.
Prosze,udostepniajcie ten apel wśrod znajomych fejsbukowych,bo koszty rosną w tempie zastraszającym[/QUOTE]

Dokładnie tak jak piszesz, dlatego ja na fb zbierałam zawsze na użyczone fundacyjne.

Posted

[quote name='cancer43']Zmontowałam na cito bazarek na FB,jeżeli ktoś chętny,może fant jakowyś dorzucić,ale najważniejsza jest reklama,jako że to dźwignia handlu :lol:,a więc reklamujcie :modla::modla:proszę

[URL]https://www.facebook.com/danuta.kubiak/media_set?set=a.629697660403376.1073741827.100000894435703&type=1[/URL][/QUOTE]

Super :) już udostępniam

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Dokładnie tak jak piszesz, dlatego ja na fb zbierałam zawsze na użyczone fundacyjne.[/QUOTE]
My też tak zbieraliśmy, ale w przypadku gdy mieliśmy ponieść jakieś wydatki. Tutaj nie mogliśmy czekać.

Posted

Czyli temu kalekiemu szczeniaczkowi sie nie udało pomóc :(.
Na fb jakiś pan ze Ślaska mi pisał że chciał by go wziać ale jak napisałam o wizycie pa i umowie to sie nie odezwał.

Posted

[quote name='Dogo07']Czyli temu kalekiemu szczeniaczkowi sie nie udało pomóc :(.[/QUOTE]
Nie zawsze schronisko oznacza śmierć, te szczeniaki które zabieraliśmy wcześniej z Ostrowi, miały się dobrze. Miejsce bezpieczne, ale to zawsze schronisko.

Posted

Jestem nareszcie po koszmarze przeprowadzki.
Jutro niestety znowu muszę wyjechać i wracam 27-go.
Dostałam smutne info o parwo i umierałam tam z nerwów.
Jestem bardzo zmartwiona ,że rudy szczeniaczek nie znalazł pomocy.
Kurcze to przez to cholerne parwo....Stracił bdt i w końcu po chorobie wylądował w schronie:(
Nie wiem co ro bić, jak coś trzeba wymyślić....

Posted

[quote name='ewu']Aniu na koncie siedleckim mam jakieś pieniądze mam jakieś pieniądze , które Ci zaraz wyślę.[/QUOTE]
Dziękuję Basiu :)

Kombinuję powrót surowicy od dziewczyn z Lublina, ich szczylki są zdrowe. Zachorowały na razie wszystkie ze strony UM Siedlce, które były długo u Pasiaka, te zabrane z gminy są zdrowe.
Niedługo powinnam wiedzieć więcej o stanie zdrowia małej.

Posted

Który? W momencie transportu były 2 zarezerwowane szczeniaki, chyba właśnie ten rudy i jeden z gminy. Rudy pojechał do Ostrowi, ten drugi siedzi w lecznicy, bo tgo prywatna akcja weta. Takie informacje miałam w zeszłym tygodniu jak dzwoniłam poinformować o parwo i zapytać o białą sunię.

Posted

[quote name='an1a']Który? W momencie transportu były 2 zarezerwowane szczeniaki, chyba właśnie ten rudy i jeden z gminy. Rudy pojechał do Ostrowi, ten drugi siedzi w lecznicy, bo tgo prywatna akcja weta. Takie informacje miałam w zeszłym tygodniu jak dzwoniłam poinformować o parwo i zapytać o białą sunię.[/QUOTE]
Czyli ten po parwo jest w lecznicy?

Posted

[IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/Ostrow_Maz_szczeniaki/zb5.jpg[/IMG]
Ten był zarezerwowany i jednak został bez ds, co z nim?