Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu,
dzisiaj Ulka jest w domu, bo nie poszla na klasowe ognisko (jest wegetarianka i wszyscy sie z niej smieja, ze nie je kielbasy), wiec beda nowe zdjecia dziewczynek, moze tez przy rowerze.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Twoje Sunie są piękne, na zdjęciach poproszę "ludzkie tło" również.;)
O otoczeniu, nie wspomnę:razz:.

Ja sie przyłączam do wniosku o ludzkie tło i otoczenie :eviltong:;)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Agusiu,
dzisiaj Ulka jest w domu, bo nie poszla na klasowe ognisko (jest wegetarianka i wszyscy sie z niej smieja, ze nie je kielbasy), wiec beda nowe zdjecia dziewczynek, moze tez przy rowerze.

Wiedziałam, że Ulka to bratnia dusza:cool3:
Ciekawa jestem jak wygląda ten wysięgnik i czyjej jest produkcji, jeszcze nie widziałam takiego ustrojstwa (tylko o nim czytałam).
Widzę, że Kostaryka już obrosła całkiem sporo. A moja collka linieje intensywnie:roll:

Posted

Moja corka Ulka (tez lysolek z niebieskimi oczami na poprzednich stronach) jest 100% wegetarianka. Ja tak na 88%, czasami mi plaster szynki zapachnie :eviltong:

Wysiegnik jest produkcji Trixie i przykreca sie go do roweru, pies bezpiecznie biegnie obok nie wpadajac pod kola. Chociaz roznie to bywa, bo pod kola roweru nie wejdzie, ale z obrozy moze wyjsc jak to zrobila wczoraj Kostaryka jak zobaczyla pedzace do niej dzieci z wyciagnietymi rekami do glaskania. Kostaryka nie lubi dzieci, denerwuje ja ich halasliwosc.

Kurcze, gdzie ta Ulka ze zdjeciami :???:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kostaryka jak zobaczyla pedzace do niej dzieci z wyciagnietymi rekami do glaskania. Kostaryka nie lubi dzieci, denerwuje ja ich halasliwosc.

Kurcze, gdzie ta Ulka ze zdjeciami :???:

Moja ma dokładnie tak samo. Biedne te Lessi, ciągle się do nich czepiają.
Ja to szynki w domu nie miewam:cool3:

Posted

Tak, raczej tak. Casablanka+Ulka, Ja+Kostaryka.

Casablanka dosc szybko sie nauczyla tuptac przy rowerze, nie wolno tylko gwaltownie hamowac i skrecac. Na razie jezdzimy na 'pierwszym biegu', powolutku.

A ten wysiegnik to wspaniala rzecz dla psow, ktore lubia ruch i musza sie wybiegac. Kupilam go na allegro, nie kosztuje duzo. Jeszcze kilka miesiecy temu w Karusku kosztowal ponad 100 pln, teraz juz ok. 60. Na allegro 50,-pln. Polecam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie zawiesilam watku, ale schronisko, ogloszenia i strona mnie pochlaniaja zupelnie, od kompa schodze po 22, a przeciez pracuje od 7 rano...czasami wiec padam na pysk, a dziewczynek nie moge tez zaniedbac :cool3:

Bitwa o wygodniejsze łóżko cd....

cz.1 Casablanka

cz.2 Kostaryka (po kapieli, cielątko sie wypapralo i trza bylo prac ;) )

Posted

Agusiu,
to jest RYSZARD :diabloti: Kocurek (bezjajeczny oczywiscie). Zwany w domu chuliganem :evil_lol: On mysli, ze jest psem i dlatego chodzi z nami na spacery :cool3:

Posted

Piękny ten Wasz zwierzyniec.
Mnie "chodzi po glowie" kocio, ale wiem, że nie jest to dobry pomysł, nie mamy warunków.
W moim domu rodzinnym były psy koty, ptaki, rybki...