Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

Posted

Cudne króweczki - Kostaryka znowu długowłosa:cool3:.
Kotek tyz pikny.
Moja kocica (bardzo do Ryszarda podobna) chodziła za nami na spacery (jak mieszkaliśmy w mieście) i udawała, że nas nie zna. Jak ją wołaliśmy, zachowywała się jak dziki kot i uciekała. Po czym była w domu pół minuty po nas.:roll: Teraz w ogóle przestała wychodzić.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiu,
jeszcze mielismy taka koteczke - SISSI [']

Jesli chcialabys sie dokocic, to polecam koteczki, sa milsze niz kocurki.

Oryginalnie Kostaryka powinna wygladac tak , juz niedlugo odrosnie futro:

Ziew Kostaryki :

Posted

Pracujemy z Ulka nad Rodzicami....
... z tym, ze ja mam teraz naprawde ciezki okres w pracy, czasami nie wiem w co rece wlożyc...tak źle jeszcze nie bylo :roll: dzisiaj byłam o włos od rzucenia papierami ...więc cala opieka nad zwierzakami spadlaby na Rodziców.

Posted

Hi, hi, widzę, że mamy dużo wspólnego.
Ja ostatnio też czuję w domu niedosyt kotów, szczególnie po tym jak odwiedził nas mały słodki i bardzo odważny koteczek i już p r a w i e urobiłam męża, ale koteczek niestety chyba był czyjś, bo nie wraca:shake:
Gorzej chyba byłoby urobić kotkę - rezydentkę.
[SIZE=2]Pięknie obrastają Twoje panny na zimę - to był dobry posł z tym strzyżeniem. A moje linieją:roll:

Posted

ciotka dawno mnie nie bylo czasu nie mam na neta praca i praca

weszlam dzis i od razu na watek nowosci widze duzo zdjec cala masa. Suczki piekne :multi: nic dodac nic ujac :loveu:

myslalam o takim wysiegniku kiedys dla moich ale boje sie, ze mnie zabija. Mysle, ze moze jak wrice do domu to wtedy sprobujemy.

pozdrawiam i caluski od moich kropiastych. :p

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dzisiaj troche bylo zamieszania w domu zwiazane z ubieraniem choinki, w zwiazku z czym dziewczynki musialy posiedziec troche dluzej na podworku.
Kostaryka chyba troche zmarzla, bo wykorzystala otwarte drzwi do swiezo wymytego samochodu :eviltong:
Szukalysmy jej dobra chwile, dopiero po chwili sie królewna obudzila i zdziwiona patrzyla co sie dzieje :evil_lol:

Co chcecie? Przeciez ja nic nie zrobilam :diabloti:

Posted

Fajne takie brykanie po śniegu :multi::multi::multi: a sunieczki cuuuuuudne
a z tym samochodem to juz szczyt inteligencji :eviltong:;)

a przyszłam sie pochwalic nowym spaniem Arnika ;)

ooooooooooo prosze jak mu przypasowało :

i czekamy na zdjecia dziewczyn pod choinką !!!!

Posted

I jak obie śliczności po Sylwestrze?
Nie bały się huku petard??

U nas nie najlepiej. U Maszy całkowity luz. Niestety z Dotty średnio. Nie chce praktycznie schodzic z kanapy, nie chce wieczorami wychodzic na dwór, bo jeszcze i dziś strzelają. To jest silniejsze od niej :-(.

Posted

Kostaryka panikara, nie pomogl nawet Sedalin, przespala sie max 20 minut i potem usilowala chodzic na chwiejacych sie nogach. Bardzo sie boi petard, trzesie sie, slini....
A Casablanka jakby nigdy nic :p W ogole sie nie boi :cool3: