DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę :) Wyżłuś bardzo lubi wylegiwać się na słonku :evil_lol: Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wyżłuś musi znaleźć domek! Podnosze na pierwszą stronkę :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dzisiaj wyżłuś ładnie zjadł drugi posiłek. Okazało się, źże wyżłuś nie cierpi witamin. Dzisiaj dostał samą puszkę i suche i zjadł z apetytem. Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj wyżłuś ładnie zjadł drugi posiłek. Okazało się, źże wyżłuś nie cierpi witamin. Dzisiaj dostał samą puszkę i suche i zjadł z apetytem. Oj Wyżłuś. Nie ładnie. Ty witaminki musisz jeść :) Hopaj na pierwszą stronkę po domek :) Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wyżłuś ma prawo mieć swoje upodobania, przecież to "myśliwiec":razz: . Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Co prawda, to prawda :) Hopamy na pierwszą stronkę po domek :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Moje psiaki też nie znoszą witamin w jedzonku.:lol: Gdy tylko im coś dosypie patrzą na mnie z takim wyrzutem jakbym dała im najgorsze paskudztwo. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Mam wyżłusiowe plakaty. Ktoś chce? Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Mam wyżłusiowe plakaty. Ktoś chce? Ja chcem !!! Rozwiesze, koło dworca i manhatanu i alfy i starego miasta :) Zostaw jak mozesz w schronisku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Nie ma sprawy zostawię w piątek razem z plakatami Lorda. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Wyżłusiowe plakaty będą czekały u Grzażyny razem z plakacikami Lorda i Lękusia Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Muszę pochwalić dzisiaj Wyżłusia. Chłopak był na spacerku, a potem zjadł całą miskę pysznego jedzonka :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 No dzielny chłopak. Jutro zawiozę mu ryż do mięska. Mam nadzieję, że zje. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dzisiaj Wyżłuś był na spacerku z przyjaciółmi. Po spacerze grzecznie zjadł całą miskę ryżu z puszką i suchą puriną. Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Wyżłuś był na spacerku z przyjaciółmi. Po spacerze grzecznie zjadł całą miskę ryżu z puszką i suchą puriną. To super. Wyżłuś - głodomorek szuka ciepłrgo i kochającego domku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dzisiaj Wyżłuś był na krótkim spacerku i pięknie zjadł całą miskę mięska. :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Wyżłuś potrzebuje domku i swojego człowieka. On tragicznie znosi samotność. Kto pokocha uroczego staruszka? Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Rozwieszamy plakaty o Wyżłusiu. Może Pan go rozpozna? Quote
tanitka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Rozwieszamy plakaty o Wyżłusiu. Może Pan go rozpozna? ale gdzie? tam gdzie został znaleziony? jaka to była miejscowość? teraz są wakacje, jeśli jego właściciele rzeczywiście są z Warszawy, to może sa na letnisku. Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 tanitka napisał(a):ale gdzie? tam gdzie został znaleziony? jaka to była miejscowość? teraz są wakacje, jeśli jego właściciele rzeczywiście są z Warszawy, to może sa na letnisku. Z tego, co wiem, okolice Stawigudy... Do schroniska nikt nie telefonował, nie szukał go. Quote
tanitka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 jeśłi ktos moze powiesic ogłoszenie w w Stawigudzie, na poczcie, sklepie, moze..... Quote
Recommended Posts