Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadoro dzękuję, że zajrzałaś:) Założyłam mu wątek coby nie śmiecić dłużej u Luśki;) więc zapraszam wszystkich: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252364-Jamnik-szorstkowłosy-spod-wiejskiego-sklepu-Czy-ktoś-go-szuka[/URL]

Posted

Ostatnie wiście były bodajże w środę, że wszystko jest dobrze i zmierza ku lepszemu:) A wczoraj moja babcia widziała się przelotnie z Panem-mężem-wnuczki i nic nie mówił a gdyby było coś nie tak to na pewno by przekazał więc po prostu brak informacji uznajemy za znak, że wszystko jest ok:)

Posted (edited)

U Lunki wszystko w najlepszym porządku:)
Podobno już utyła;) Wybrała starszego Pana na swojego pana i do niego jest najbardziej przywiązana. Śpi z Nim w łóżku i chodzi na wspólne spacerki:) Mam obiecane zdjęcia w najbliższym czasie:)
Myślę, że mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku.

I mam pytanie do darczyńców:) Czy macie coś przeciwko, żeby pieniądze po Lunce przekazać na jamnika Bodo? Delikwent będzie potrzebował funduszy na kastrację.

Edited by Marysia O.
Posted

Pięknie, pięknie, przepięknie! :) Nie powiem - czekam na fotki, żeby zobaczyć tę Pańciową fankę ;)

Jeśli o mnie chodzi - przekazanie spadku po Lunce kolejnemu tymczasowiczowi jest naturalne i oczywiste.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wieści od Lunki są takie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku:) Podobno dziewczynka już znacząco przytyła - to było do przewidzenia, mam nadzieję, że waga utrzyma się w granicach rozsądku;)