Mattilu Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Cudny chlopak! Marysiu, jeden plakat powies koniecznie w sklepi, bo skoro tam koczowal to pewnie czest tam zostawal...po prostu sliczny prawie jamnior!:loveu: Quote
Nutusia Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Imię ten przystojniak jakieś ma (ciśnie się na usta "Gapcio" :)), że o wątku nie wspomnę??!??... ;) Quote
Marysia R. Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 Isadoro dzękuję, że zajrzałaś:) Założyłam mu wątek coby nie śmiecić dłużej u Luśki;) więc zapraszam wszystkich: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252364-Jamnik-szorstkowłosy-spod-wiejskiego-sklepu-Czy-ktoś-go-szuka[/URL] Quote
Marysia R. Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Ostatnie wiście były bodajże w środę, że wszystko jest dobrze i zmierza ku lepszemu:) A wczoraj moja babcia widziała się przelotnie z Panem-mężem-wnuczki i nic nie mówił a gdyby było coś nie tak to na pewno by przekazał więc po prostu brak informacji uznajemy za znak, że wszystko jest ok:) Quote
Marysia R. Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 (edited) U Lunki wszystko w najlepszym porządku:) Podobno już utyła;) Wybrała starszego Pana na swojego pana i do niego jest najbardziej przywiązana. Śpi z Nim w łóżku i chodzi na wspólne spacerki:) Mam obiecane zdjęcia w najbliższym czasie:) Myślę, że mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku. I mam pytanie do darczyńców:) Czy macie coś przeciwko, żeby pieniądze po Lunce przekazać na jamnika Bodo? Delikwent będzie potrzebował funduszy na kastrację. Edited April 15, 2014 by Marysia O. Quote
Nutusia Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Pięknie, pięknie, przepięknie! :) Nie powiem - czekam na fotki, żeby zobaczyć tę Pańciową fankę ;) Jeśli o mnie chodzi - przekazanie spadku po Lunce kolejnemu tymczasowiczowi jest naturalne i oczywiste. Quote
Marysia R. Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Też się nie mogę doczekać zdjęć:) Nutusiu dziękuję za twoją zgodę na przekazanie pieniędzy, uznaję brak sprzeciwu innych również za zgodę:) Quote
Nutusia Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Daj spokój... Odjajczaj chłopaka - na jaja okres w sam raz! ;) I niech spada na swoją chatę, a nie zadymy we wsi robi :) Quote
Mattilu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Lunka już naprawdę W DOMU! bardzo się cieszę :multi: Quote
Marysia R. Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Nie mam na razie świeżych wieści, jak tylko będą to napiszę:) Quote
Nutusia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Babcia musi wziąć Pana Małomównego na dywanik ;) Quote
Marysia R. Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Wieści od Lunki są takie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku:) Podobno dziewczynka już znacząco przytyła - to było do przewidzenia, mam nadzieję, że waga utrzyma się w granicach rozsądku;) Quote
Recommended Posts