Mattilu Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Marysiu, moze Lunke zacznij prowadzac na szkolenia Dogline?...wiem, wiem, brak czasu :shake: Quote
Nutusia Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ech... czas... wieczny deficyt... Po znajomości zaproszę na Czwarty Regał ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251357-CZWARTY-Rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-Filonka-do-8-03-godz-21-00[/url] Quote
Kejciu Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Zaglądam do Lunki :) Maryś jak koteczka?już dogadala się z pieskami? Quote
Marysia R. Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='kejciu']Zaglądam do Lunki :smile: Maryś jak koteczka?już dogadala się z pieskami?[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedziny:) Koteczka, no cóż nadal uważa szafę za najbezpieczniejsze miejsce ale pracujemy nad tym:) [quote name='Nutusia']Cisza na Lunkowym horyzoncie domkowym?...[/QUOTE] Jak makiem zasiał:roll: Quote
Nutusia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Co się dzieje, jak pragnę podskoczyć! :( Chociaż na Piąty Regał zaproszę... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251527-PI%C4%84TY-Rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-BDT-Kwiaciarenki-do-17-03-godz-21?p=21944160#post21944160[/url] Quote
Marysia R. Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Zobaczcie jaki sobie ładny banerek sprawiłam:lol: Quote
Marysia R. Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 A wczoraj Lunka była na wycieczce w [I]stolycy[/I]:razz: Zachowywała się naprawdę nieźle (nie licząc zarzygania mi po raz kolejny samochodu:diabloti:), początkowo była trochę zestresowana ale potem zdecydowanie się rozluźniła. I muszę ją pochwalić, że bardzo ładnie chodzi na smyczy - nie ciągnie, nie zostaje z tyłu, no czasem owinie się komuś wokół nóg ale przecież każdemu może się zdarzyć;) A mnie dzisiaj w osłupienie wprawiła moja znajoma z roku. Zapytała mianowicie czy myślę, że ona mogłaby sobie wziąć skądś psa na okres wakacji żeby się nim "poopiekować". Tylko żeby był miły, ładny i grzeczny bo ona mieszka w wynajmowanym mieszkaniu więc żeby nie niszczył. Zasugerowałam jej, żeby może ew. rozejrzała się za kimś kto szuka opieki dla swojego psa na czas wyjazdu etc. Ale nie powiem, szczęka mi opadła... Wydział nauk o zwierzętach i takie kwiatki:roll: Quote
Mattilu Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Pluszaka moze jej pozyczymy? Cos wynajde u Zosi i przesle ;) Quote
Nutusia Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ja bym jej dała z pięć pluszaków, żeby się dziewczyna... nie nudziła! :) Hmmm... może skoro jest na wydziale nauki o zwierzętach, jest nadzieja, że się czegoś... nauczy (czy się mylę?)? Quote
Marysia R. Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='Nutusia'][...] Hmmm... może skoro jest na wydziale nauki o zwierzętach, jest nadzieja, że się czegoś... nauczy (czy się mylę?)?[/QUOTE] Pozostaje mieć nadzieję, że tak:roll: Choć biorąc pod uwagę podejście niektórych wykładowców - "starych zootechników", w szczególności hodowców zwierząt futerkowych - do zwierząt, czasem mam wątpliwości. Ale na szczęście nie wszyscy tacy są więc trzeba być dobrej myśli;) Quote
Mattilu Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 A na uczelni wsrod prawdziwych zwierzolubnych nie znalazlby sie amator Lunki? Quote
ania75 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 [quote name='Mattilu']A na uczelni wsrod prawdziwych zwierzolubnych nie znalazlby sie amator Lunki?[/QUOTE] oby nie taki wakacyjny :crazyeye: Quote
Marysia R. Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 [quote name='Mattilu']A na uczelni wsrod prawdziwych zwierzolubnych nie znalazlby sie amator Lunki?[/QUOTE] Sporo osób ode mnie z roku wie, że ją mam ale zainteresowania niestety specjalnego nie ma. Ale może muszę pomyśleć o jakichś plakacikach:) Quote
Nutusia Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Myśl, myśl - myślenie ma ponoć wieeeeelką przyszłość ;) :) Quote
ania75 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 [quote name='Nutusia']Myśl, myśl - myślenie ma ponoć wieeeeelką przyszłość ;) :)[/QUOTE] e......to jakieś zabobony :razz: Quote
Ziutka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Marysiu, wykupiłam na swoim i kejciu bazarku - dwa pakiety dla Lunki na różne woj ;) Kombinuj tekst i slij :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251587-Og%C5%82oszeniowy-3z%C5%82-przy-5-pakietach-6-pakiet-GRATIS%21%21%21%21%21[/url] Quote
Marysia R. Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='Ziutka']Marysiu, wykupiłam na swoim i kejciu bazarku - dwa pakiety dla Lunki na różne woj ;) Kombinuj tekst i slij :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251587-Ogłoszeniowy-3zł-przy-5-pakietach-6-pakiet-GRATIS!!!!![/URL][/QUOTE] Kochana Ziutko pięknie dziękujemy:buzi: Muszę zabrać się za redagowanie tekstów i jak tylko coś stworzę to zaraz podeślę:) Quote
Nutusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Zapraszam na SZÓSTY Regał - tym razem pod hasłem "komuno, wróć!" ;) [SIZE=2][COLOR=#a52a2a]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251701-SZ%C3%93STY-Rega%C5%82-pod-has%C5%82em-komuno-wr%C3%B3%C4%87!-na-Nu%C5%9Bk%C4%99-i-BDT-Kwiaciarenki-do-22-03-21-00?p=21965630#post21965630[/COLOR][/SIZE] Maryś, do kiedy Luniastej starczy żarła, bo ten plusik w rozliczeniu taki mizerniutki, a ja już mam materiał na Siódmy Regał i szukam beneficjentów ;) Quote
Marysia R. Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Nutusiu jestem pod wrażeniem jak trzaskasz te kolejne regały. Podziwiam:) Karmy starczy nam myślę na jakieś 1,5 do 2 tygodni:) Bardzo dziękuję Wam wszystkim za pamięć o Lunce:lol: Lecę się zameldować na nowym regale. A w wolnej chwili zajrzyjcie proszę, cudna sunia pilnie potrzebuje domu, jej opiekunka musi do końca miesiąca opuścić mieszkanie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250450-Dramatyczna-sytuacja-Pani-Uli-i-jej-zwierzaków-pomocy?p=21961579#post21961579[/URL] Quote
Nutusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Przekaz przyjęty - w siódmym regale, który ruszy najdalej za tydzień, Lunka będzie uwzględniona ;) A regały trzaskam nie sama - bez pomocy Amigi, a przy siódmym regale jola_li - guzik bym zdziałała. Że nie wspomnę o pomocy mojego Małża, jeśli chodzi o "trzymanie kasy" oraz o naszego zaprzyjaźnionego pracowego listonosza, który wspiera ogoniaste, przejmując ode mnie przesyłki, bym nie traciła życia na poczcie :) No i oczygwizdek bez darczyńców, wybitnych nałogowych zbieraczy książkowych, nie byłoby nawet pół regaliku ;) Quote
Marysia R. Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='Nutusia']Przekaz przyjęty - w siódmym regale, który ruszy najdalej za tydzień, Lunka będzie uwzględniona ;) A regały trzaskam nie sama - bez pomocy Amigi, a przy siódmym regale jola_li - guzik bym zdziałała. Że nie wspomnę o pomocy mojego Małża, jeśli chodzi o "trzymanie kasy" oraz o naszego zaprzyjaźnionego pracowego listonosza, który wspiera ogoniaste, przejmując ode mnie przesyłki, bym nie traciła życia na poczcie :) No i oczygwizdek bez darczyńców, wybitnych nałogowych zbieraczy książkowych, nie byłoby nawet pół regaliku ;)[/QUOTE] Dziękuję:oops: Taka zgrana ekipa bazarkowa to skarb:) Gdybym kiedyś też mogła się do czegoś przydać to służę pomocą:) Quote
Nutusia Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 W zgranym zespole zawsze łatwiej - w każdych działaniach ;) Dzięki za propozycję pomocy, będę pamiętać :) Quote
Recommended Posts