Maruda666 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Miałam nadzieję, że sunia się znalazła:( Dejzi, gdzie ty jesteś? Quote
auraa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 przerazenie jest większe niż ból i głód:shake: Quote
Mazowszanka13 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Był kiedyś na dogo wątek małej suni, która oszczeniła się pod nieczynnym wychodkiem. Zabrana do lecznicy i zamknięta w klatce zeszła na serce ze stresu. Dzikie psy lepiej zostawić na wolności. Tylko jak tę sterylke zdalnie poprowadzić ? Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Cholera, też miałam nadzieję, że sunieczka wróci... Quote
Radek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Smutno czytać, że się sunia nie znalazła:( Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 :-(:-(:-( ech zycie zycie ... sciskamy całym sercem za psiaczkowo:modla::iloveyou: Quote
mdk8 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Radek']Smutno czytać, że się sunia nie znalazła:([/QUOTE] a może już się gdzieś oszczeniła i pilnuje dzieci? Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 może ... serce peka jak czlek pomyśli a noce zimne :-(:shake::shake::shake::shake:ij malunia malunia Quote
malagos Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='mdk8']a może już się gdzieś oszczeniła i pilnuje dzieci?[/QUOTE] I ja tak myślę.... Quote
Norkowa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Niestety nie znalazła się nadal;( Las i okolice przeczesane, ogłoszone;( Niestety ani śladu;( Pomysł póki co mamy taki, że zaczynamy już powoli łapać sunie na sterylki i sunię dla której dt ma dać Makila:loveu: Ja już jak coś mam transport!:) Także byłoby już coś ruszone! Ponieważ psiaki jak pisała też Hałabajówka są w strasznym stanie psychicznym i wymagają dużo pracy, nikt nie chce dać dt ani pomagać;( (chodzi mi o ludzi innych niż Wy tutaj bo od Was mamy tyle pomocy, że mi się to w głowie przestajhe mieścić!);( Chcemy zmusić faceta póki co do zbudowania kojca i próbujemy załatwić duże solidne budy bo idzie chłód i nie wszystkie psiaki uda nam się odebrać;( Quote
Radek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Oj budy by się faktycznie w tej sytuacji przydały, noce będą coraz chłodniejsze:shake: Quote
Norkowa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Radek']Oj budy by się faktycznie w tej sytuacji przydały, noce będą coraz chłodniejsze:shake:[/QUOTE] Niestety tak, a z drugiej strony niestety mieszkamy w tak zwierzolubnym województwie, że ludzie budy pchają nam drzwiami i oknami żeby pomóc;( Beznadzieja! Garstka ludzi pomagających, którzy musieli by być milionerami, żeby pomagać zawsze;( Całe świętokrzyskie;( Quote
Makila Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ja się mało odzywam na wątkach, ale podczytuję w wolnych chwilach ;) Oczywiście moja propozycja DT jest nadal aktualna Quote
obiezyswiat75 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Jeżeli sterylki sfinansuje gmina, to moze z zebranych pieniędzy choc jedna budę kupić ? Quote
zerojeden Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Sznurek i Łapa dopiero chyba na 3 dzień weszły do budy a tak spały obok w kącie, nawet chyba nie wiedziały że tam jest cieplej i milej niż na zewnątrz. A szczeniaczki Linka i Lenka są coraz odważniejsze ;) i zaczynają się cieszyć że mnie widzą ;) Na 25 października jestem umówiona z wetem przyjedzie je po szczepić akurat skończy się Sznurkowi okres o podaniu antybiotyku. Quote
Norkowa Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 O super że szczeniory bardziej otwarte;) Dlatego ja po prostu nie ustąpię dopóki nie wyniosę stamtąd takiego puchatego szczeniaka! Bo on też wydaje się być taki jeszcze "nie-zepsuty". Nawet wydaje mi się że chciał do mnie podejść tylko reszta psów ruszyła na mnie z warczeniem i szczekaniem i on się cofnął:( Makila dziękuję!:* [B]obiezyswiat[/B] jeżeli zostaną pieniądze to na pewno tak zrobimy, bo póki co transport nas czeka jeszcze dla suni i jeżeli pójdzie ok dla drugiej suni i szczeniora;) Ale myślę, że starczy na budę! Ja nawet poszukam osoby która by np zrobiła budę- może taniej by wyszło nawet. Póki co klatki które gmina kupuje już od tygodnia wiążą nam ręce;( Quote
Nadziejka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247698-Rozliczam-bursztynkami-na-ratunek-psiakczkom-z-koszmaru-prawdziwego-6-10-14-10-g-22[/URL] z bazarenku będzie jeszcze 61 zl:loveu:od cioci Crys:modla:sciskam ogromnie ogromnie za wszystko ciociu Norkowa:iloveyou::iloveyou::modla::modla: Quote
Mortes Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Niestety gmina nie zdecydowała jeszcze czy zakupi klatki ...:( Aż boję sie pomyśleć czy już nie urodziły sie szczenięta :( Kompletnie nie wiem co robić ... prawie codziennie sa naciski na gminę i ...ciągle zwlekaja ...:( Quote
zerojeden Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Linka [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8958/dkdj.jpg[/IMG] Quote
Mazowszanka13 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Śliczny pyszczek :) Jak ja lubię takie sunie Quote
Norkowa Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Linka jaka piękna :loveu: Hałabajówka dziękujemy całym sercem! Mortes zgłosi się do mnie po odbiór kasy za paliwo;) Kochani póki co mnie trochę mało bo mam problemów trochę na każdym szczeblu życiowym;( Ciociu Ewuniu baaaaaaardzo dziękuję :loveu: Póki co władzę nad wątkiem ma Mortes i uzupełnia:) Dziękuję za wszystko!:* Quote
Mortes Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Linka :loveu: słodziak :) Dzięki Magduś ; Dalej nic w sprawie klatek :( ... Quote
Nadziejka Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Zagladam z kciukami za wszystkie serdunka:calus::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Lineczka cudo Quote
Nadziejka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247698-Rozliczony-zakonczony!-ratunek-psiakczkom-z-koszmaru-prawdziwego-6-10-14-10-g-22[/URL] proszę cioteczko , o potwioerdzenie na bazareczku ze wplynelo: 61 zl za bransolunie i 95zl za cegieleczki:bye:pozdrawiam Quote
Recommended Posts