Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Był kiedyś na dogo wątek małej suni, która oszczeniła się pod nieczynnym wychodkiem.
Zabrana do lecznicy i zamknięta w klatce zeszła na serce ze stresu.
Dzikie psy lepiej zostawić na wolności. Tylko jak tę sterylke zdalnie poprowadzić ?

Posted

Niestety nie znalazła się nadal;( Las i okolice przeczesane, ogłoszone;( Niestety ani śladu;( Pomysł póki co mamy taki, że zaczynamy już powoli łapać sunie na sterylki i sunię dla której dt ma dać Makila:loveu: Ja już jak coś mam transport!:) Także byłoby już coś ruszone!
Ponieważ psiaki jak pisała też Hałabajówka są w strasznym stanie psychicznym i wymagają dużo pracy, nikt nie chce dać dt ani pomagać;( (chodzi mi o ludzi innych niż Wy tutaj bo od Was mamy tyle pomocy, że mi się to w głowie przestajhe mieścić!);( Chcemy zmusić faceta póki co do zbudowania kojca i próbujemy załatwić duże solidne budy bo idzie chłód i nie wszystkie psiaki uda nam się odebrać;(

Posted

[quote name='Radek']Oj budy by się faktycznie w tej sytuacji przydały, noce będą coraz chłodniejsze:shake:[/QUOTE]

Niestety tak, a z drugiej strony niestety mieszkamy w tak zwierzolubnym województwie, że ludzie budy pchają nam drzwiami i oknami żeby pomóc;( Beznadzieja! Garstka ludzi pomagających, którzy musieli by być milionerami, żeby pomagać zawsze;( Całe świętokrzyskie;(

Posted

Sznurek i Łapa dopiero chyba na 3 dzień weszły do budy a tak spały obok w kącie, nawet chyba nie wiedziały że tam jest cieplej i milej niż na zewnątrz.

A szczeniaczki Linka i Lenka są coraz odważniejsze ;) i zaczynają się cieszyć że mnie widzą ;)

Na 25 października jestem umówiona z wetem przyjedzie je po szczepić akurat skończy się Sznurkowi okres o podaniu antybiotyku.

Posted

O super że szczeniory bardziej otwarte;) Dlatego ja po prostu nie ustąpię dopóki nie wyniosę stamtąd takiego puchatego szczeniaka! Bo on też wydaje się być taki jeszcze "nie-zepsuty". Nawet wydaje mi się że chciał do mnie podejść tylko reszta psów ruszyła na mnie z warczeniem i szczekaniem i on się cofnął:( Makila dziękuję!:*

[B]obiezyswiat[/B] jeżeli zostaną pieniądze to na pewno tak zrobimy, bo póki co transport nas czeka jeszcze dla suni i jeżeli pójdzie ok dla drugiej suni i szczeniora;) Ale myślę, że starczy na budę! Ja nawet poszukam osoby która by np zrobiła budę- może taniej by wyszło nawet. Póki co klatki które gmina kupuje już od tygodnia wiążą nam ręce;(

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247698-Rozliczam-bursztynkami-na-ratunek-psiakczkom-z-koszmaru-prawdziwego-6-10-14-10-g-22[/URL] z bazarenku będzie jeszcze 61 zl:loveu:od cioci Crys:modla:sciskam ogromnie ogromnie za wszystko ciociu Norkowa:iloveyou::iloveyou::modla::modla:

Posted

Niestety gmina nie zdecydowała jeszcze czy zakupi klatki ...:( Aż boję sie pomyśleć czy już nie urodziły sie szczenięta :( Kompletnie nie wiem co robić ... prawie codziennie sa naciski na gminę i ...ciągle zwlekaja ...:(

Posted

Linka jaka piękna :loveu: Hałabajówka dziękujemy całym sercem! Mortes zgłosi się do mnie po odbiór kasy za paliwo;)
Kochani póki co mnie trochę mało bo mam problemów trochę na każdym szczeblu życiowym;(
Ciociu Ewuniu baaaaaaardzo dziękuję :loveu:
Póki co władzę nad wątkiem ma Mortes i uzupełnia:)

Dziękuję za wszystko!:*

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247698-Rozliczony-zakonczony!-ratunek-psiakczkom-z-koszmaru-prawdziwego-6-10-14-10-g-22[/URL] proszę cioteczko , o potwioerdzenie na bazareczku ze wplynelo: 61 zl za bransolunie i 95zl za cegieleczki:bye:pozdrawiam