Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogoda w weekend była śliczna, w związku z tym wybraliśmy się na działkę:) W sobotę termometr wyglądał tak:

5d4d3d3ccd9eb4b7med.jpg

Powędrowaliśmy nad wodę, ale Pilica dla Gajulki była ciut za chłodna. To znaczy pływania nie było, bo brodzenie po brzuszek i owszem. Po brodzeniu powędrowaliśmy na długi spacer z lekko mokrą Gajką

c9cac8c911890fecmed.jpg

W niedzielę było cieplej i mała mordka już popływała. Po kąpieli wyglądała tak

354a99913d93a3f1med.jpg

Gajulec nie za bardzo lubi swoją karmę (Renal, bo wiadomo nerki). W związku z tym trzeba Gajkę karmić, najlepiej łyżeczką

e1a9b597ed4e2fbamed.jpg

Najbardziej zadowolony jest Iguś. Dzielnie towarzyszy, a w nagrodę może wylizać łyżeczkę:)

7849cf6ac47b1f21med.jpg

Psiska sobie śpią, a ja mogę nadrobić zaległości na Dogo;)

• Like 3
Posted

Pozdrawuiam tulinkam pempuszki oczka uszki

lapuszki i brzuszki

Gajunkowe Igusiowe

i Panciowe tez tez o jeż oooo jeeeż

• Like 1
Posted
20 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Ona się nie zmienia. Nadal śliczna:)

Śliczna i kochana wyjątkowo, chociaż czasem potrafi być niemożliwa;) A tak wygląda w wersji łożkowo-poduszkowej

49510b908743e59a.jpg

• Like 1
Posted

Weekend mamy nie działkowy, bo Iguś ma zajęcia. Dzięki temu Gajulka może sobie odpocząć od miłego kolegi. Żeby się zbytnio nie nudziła zrobiłem dzisiaj dłuższe wyjścia:) Piękna pogoda powodowała, że wcale nie chciało mi się wracać do domu. Po porannym wyjściu Gajulka spała prawie do wyjścia popołudniowego (trochę krótszego). Gajulec w jesiennej scenerii wygląda tak.

6ccd385c0bbf58f9.jpg

a28714a82024a6d7.jpg

• Like 2
Posted
8 godzin temu, Aska7 napisał:

Lubi czesanie ?

Pewnie że lubi. Chociaż z powodu wrodzonej niecierpliwości czesanie nie może trwać przesadnie długo:) 

• Like 1
Posted

O to jak mój :) Jak widzi szczotki i grzebienie (ma ich całą kolekcję) to kręci doopinką piruety, ale jak czeszę dłużej niż parę minut to dumnie wstaje i odchodzi. 

Gaja jest nieustająco piękna, te frędzle dodają jej uroku. Owieczka :)

• Like 2
Posted

Podobny obrazPozdrawiam lapenki Gajenki Igunia 

dziś tez mamy piękny dzioneczek 

korzystajmy z ciepełka 

i słoneczka jesiennego jeśli mamy tylko okazje do tego 

Posted
9 godzin temu, Nadziejka napisał:

dziś tez mamy piękny dzioneczek 

korzystajmy z ciepełka 

i słoneczka jesiennego  

Dzisiaj szedłem później do pracy, więc rano zrobiliśmy długi spacer z Gajulką. Całą okolicę obeszliśmy. Aż się wracać nie chciało. 

Posted

Szkoda, że weekend już się kończy. Dzięki pięknej pogodzie spędziliśmy go na działce. Przyjechaliśmy w piątek wieczór (a nawet w nocy), także jedyna aktywność Gajki wyglądała tak;)

3a601da1bb64aced.jpg

Krótki dzień nie sprzyjał aktywności w sobotę i niedzielę, ale i tak udało się Asi popracować z Gajulką i Igusiem

82611a305f21d82f.jpg

Lepsza Połowa poza kadrem.

Spacerki robiliśmy tylko higieniczne, a Gajulec miał fazę na siedzenia na kolanach.

a5153275d4488625.jpg

bb330db4f1e5f568.jpg

• Like 2