Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz kochany mały żebrak jutro jedzie na wizytę kontrolną i konsultacje. Na 20. Nerwy się już u mnie uruchomiły 😕

f6ffbb65c31fcce8.jpg

Tak wygląda mina "daj smaczka" 🙂

• Like 3
Posted
Dnia 17.02.2022 o 22:03, Radek napisał:

Nasz kochany mały żebrak jutro jedzie na wizytę kontrolną i konsultacje. Na 20. Nerwy się już u mnie uruchomiły 😕

f6ffbb65c31fcce8.jpg

Tak wygląda mina "daj smaczka" 🙂

I jak Ty dajesz radę oprzeciec się takiemu spojrzeniu?

Posted
Dnia 18.02.2022 o 10:04, guccio napisał:

I jak Ty dajesz radę oprzeciec się takiemu spojrzeniu?

Jest bardzo ciężko. Pewnie dlatego odchudzanie trwa dłużej niż powinno. 

Posted

Z całego serca dziękujemy za kciuki i wsparcie.
Wyniki krwi, moczu i USG dzisiaj skonsultowaliśmy z naszą panią doktor. Jest nieźle. Nie widać pogorszenia stanu zdrowia. Zmniejszyła się ilość szczawianów. Dostaliśmy nowe leki i za 8 dni mamy powtórzyć badanie moczu.
Gajulka podczas wizyty w lecznicy przechodziła samą siebie. Nie dość, że żebrała w recepcji, to jeszcze żebrała u naszej pani doktor. I udało jej się wysępić kilka kaczych smaczków 🙂

• Like 3
Posted

Skąd ja znam takie żebranie, moje szczxurki też ciągle żebrzą o przysmaki. Szczurkami nazywam swoje pinczery bo po potężnych rottkach psy bez podszerstka, z długimi pyszczkami i cienkimi ogonkami to jak szczurki przy misiu.

Posted
Dnia 18.02.2022 o 23:43, Radek napisał:

Z całego serca dziękujemy za kciuki i wsparcie.
Wyniki krwi, moczu i USG dzisiaj skonsultowaliśmy z naszą panią doktor. Jest nieźle. Nie widać pogorszenia stanu zdrowia. Zmniejszyła się ilość szczawianów. Dostaliśmy nowe leki i za 8 dni mamy powtórzyć badanie moczu.
Gajulka podczas wizyty w lecznicy przechodziła samą siebie. Nie dość, że żebrała w recepcji, to jeszcze żebrała u naszej pani doktor. I udało jej się wysępić kilka kaczych smaczków 🙂

❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️

Dnia 19.02.2022 o 14:08, dwbem napisał:

Skąd ja znam takie żebranie, moje szczxurki też ciągle żebrzą o przysmaki. Szczurkami nazywam swoje pinczery bo po potężnych rottkach psy bez podszerstka, z długimi pyszczkami i cienkimi ogonkami to jak szczurki przy misiu.

❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️

• Like 1
Posted
Dnia 19.02.2022 o 14:08, dwbem napisał:

Szczurkami nazywam swoje pinczery bo po potężnych rottkach psy bez podszerstka, z długimi pyszczkami i cienkimi ogonkami to jak szczurki przy misiu.

Naszą Saruśkę czasem nazywaliśmy szczurkiem, bo gdy kładła się spać z nami, zaraz po dotarciu do nas, to leżała wyciągnięta na całą długość i bardzo widoczny był ogon.

Posted
Dnia 20.02.2022 o 00:02, Radek napisał:

Naszą Saruśkę czasem nazywaliśmy szczurkiem, bo gdy kładła się spać z nami, zaraz po dotarciu do nas, to leżała wyciągnięta na całą długość i bardzo widoczny był ogon.

Mój Buli też cichcem włazi.Ogona nie ma,tylko taki krótki "pypek"

Pies z adopcji-nie wiadomo czy obcięty,czy taki ma być.

Posted

Gajulka rzadko z nami śpi, trochę poleży, a później schodzi. Może za gorąco? Za to bardzo lubi z rana leżeć z nami, a najlepiej żeby jeszcze mizianie było. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj, już za chwilkę, mała mordka jedzie z Lepszą Połową do lecznicy, gdzie będzie przeprowadzana operacja. Zobaczymy, czy dziś wyznaczą termin. 
W sobotę, zgodnie z zaleceniem, jeszcze powtarzaliśmy mocz. Omówienie wyników z naszą panią doktor dzisiaj.