Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.02.2022 o 07:02, Nadziejka napisał:
Wujciu to wyscie sie kapali o matko   w lodowni  

Nasze psiaki uwielbiają wodę i trudno im odmówić. Nawet jeżeli jest zimno. Po powrocie było intensywne suszenie. To znaczy suszenie Gajulki, bo blablador schnie błyskawicznie. 

Posted
Dnia 7.02.2022 o 21:42, guccio napisał:

Cudowna para.

I całkiem fajnie się dogadują. Pomimo namolności Igusia i charakterku Gajulki.

Posted

Cudne zdjęcia. Podziwiam hart Gajuni, moje nawet w lecie nie wejdą do wody. Poprzednie ONki i rottki uwielbiały wodę i pływanie. Mojej znajomej suki też się kąpią nawet w zimie.

Posted

Gajulka jak wyczuje wodę, natychmiast zaczyna tam ciągnąć. Nie chce przepuścić żadnej okazji do kąpieli. 
Wizyta kontrolna i omówienie USG się trochę opóźni. Nasza pani doktor jest na urlopie. Dopiero po niedzieli będziemy umawiać. 

Posted
Dnia 9.02.2022 o 17:11, Radek napisał:

Gajulka jak wyczuje wodę, natychmiast zaczyna tam ciągnąć. Nie chce przepuścić żadnej okazji do kąpieli. 
Wizyta kontrolna i omówienie USG się trochę opóźni. Nasza pani doktor jest na urlopie. Dopiero po niedzieli będziemy umawiać. 

To trzeba cierpliwie czekać.

Posted
Dnia 10.02.2022 o 16:51, Tyśka) napisał:

A co Ci da to denerwowanie się? 🙂

Blablador pięknie wydoroślał.

Nic nie daje. To samo się denerwuje 😉
Blablador wydoroślał jedynie z wyglądu, bo w głowie dalej pstro.

Posted
Dnia 10.02.2022 o 19:55, Radek napisał:

Nic nie daje. To samo się denerwuje 😉
Blablador wydoroślał jedynie z wyglądu, bo w głowie dalej pstro.

Blabladory chyba do końca życia mają pstro.Wychowany u mnie (kilka lat) labek córy ledwo łazi a co potrafi...no stary głupek kochany(11 lat)

Posted
Dnia 10.02.2022 o 20:15, guccio napisał:

Blabladory chyba do końca życia mają pstro.Wychowany u mnie (kilka lat) labek córy ledwo łazi a co potrafi...no stary głupek kochany(11 lat)

:))) To chyba prawda. Tak samo terriery mają, zawsze szczyle :). Ja tu  iby czekam aż mój trochę się ogarnie, ale większych zmian się nie spodziewam. 

Posted
Dnia 10.02.2022 o 20:42, Tyśka) napisał:

:))) To chyba prawda. Tak samo terriery mają, zawsze szczyle :). Ja tu  iby czekam aż mój trochę się ogarnie, ale większych zmian się nie spodziewam. 

Rozkoszne są z tą starą "głupawka"

Posted
Dnia 10.02.2022 o 20:15, guccio napisał:

Dnia 10.02.2022 o 20:42, Tyśka) napisał:

Dnia 10.02.2022 o 21:03, Aska7 napisał:

Pamiętaj Radek.

Zaczynam się obawiać 😉