sylwija Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1254075581278738/ Mona z Sielanki https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1254579521228344/ maluszki Mony :) Quote
sylwija Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 dzisiaj nawet Saymon wyszedł na dwór, bardzo się upierał, bo ja byłam przeciwna.. cały czas go obserwuję, a Saymon korzysta z pogody kwintesencja rudości i 'kotowości' - Marcel :) 1 Quote
bric-a-brac Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Jakie szkraby przecudne. Oby zdrowo rosły, precz kk itp. I szybko domki żeby się trafiły. Są cudne, te skrawki kolorów, to na łapkach, to na pysiu... cudne! Quote
sylwija Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 cudne i coraz lepiej sie cała rodzinka czuje :) już zapomniałam, jakie takie małe glutki to pociechy i śmieszne szkraby, niedługo się zrobią uciążliwe, ale teraz Mona wszystko ogarnia, suoer z niej mamusia :) Quote
sylwija Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1261893733830256/ a to Zula :) co Pani odeszła [*] a koty zostały.. :( Quote
Livka Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Zapraszamy na bazarek między innymi dla kociaków: http://www.dogomania.com/forum/topic/336872-jesienna-biblioteczka-sylwiji-na-potrzeby-bdt-do-2409-godz-2100/#comment-16906860 Quote
sylwija Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 bardzo potrzebna karma dla kocich maleństw - pierwsza karma, powinny jak najszybciej nauczyć się jeść same, bo Mona - ich mama - jak najszybciej musi być wysterylizowana Bardzo proszę o pomoc!!! Maluszki są trzy.. Quote
sylwija Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 a to trochę większe glutki ;) 1 Quote
róża35 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Oj,rudy coś niezadowolony-taka minka:):) 1 Quote
bric-a-brac Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Strachulec mały :) Lepiej jak ze strachu się płaszczy niż gdyby za wszelką cenę próbował wydostać się z kontenera :) Quote
Livka Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Dziękujemy za comiesięczną wpłatę poli53 i Livce :) Quote
sylwija Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 pięknie dziękuję :) wygląda, że uporaliśmy się z kocim katarem, i Gabriel z lasu, i maluchy z Sielanki - mają ładne oczka :) 1 Quote
sylwija Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 jak wracałam po podwiezieniu Toffika do Końskich, to takie mnie nieszczęście spotkało, czy ja spotkałam takie nieszczęście kot-desperat? nie wiem, niewykluczone ale raczej głód popchnął tego kociaka na środek drogi, skubał tam jakiś śmieć.. jak go zobaczyłam na przeciwległym pasie, którym z naprzeciwka pędził TIR.. no cóż.. żyje kociak, ja żyję, nie jest źle.. tyle, że nowe stworzenie 'na pokładzie'głodne tak, że całą saszetkę na raz zjadło, a potem jeszcze u weta karmę z próbki, na siłę chyba już, na zapas.. może ktoś ma pomysł na imię dla maleńkiej panienki? czy ktoś zna imię jakieś anielicy? ona najwyraźniej w wieku Gabriela i Rafaela :) jest propozycja Ani Sz. - Estera, co Wy na to? oczywiście świerzb, pchły, robale, brudna koszmarnie.. Quote
sylwija Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 słodka Estera, dzięki Ania Sz , już nie jest bezimienna :) jeszcze trójka z maluszków z Sielanki potrzebuje imion. ich mamusia to Mona - matka chrzestną została Ola Grabowska :) czekają na propozycje: czarna z białymi elementami - dziewczynka - ??czarny z białymi elementami - chłopiec - ?? trikolorka - dziewczynka - ?? gdyby ktoś nas mógł wesprzeć jedzonkiem, zabaweczkami, posłaniem czy drapakiem, będziemy wdzięczni.. jakimś cudem mam kocie przedszkole w domu.. Quote
sharka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Dora prosiła o wysłanie Ci linku do wątku szczebrzeszyniaków, niestety chyba masz zapchaną skrzynkę Przy okazji przesyłam pozdrowienia dla Ciebie i futrzaków - na bieżąco śłedzę co u Was ale siedzę cicho.. mały grosik posłałam do Livki Quote
róża35 Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Może dla maluszków Mony, imiona:1.Mika,2.Miłek,3.Mizia? Quote
sharka Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 albo jakoś od kwiatów: Malwa, Magnolia i dla chłopca hm ... M....Miłek? Miętus? Szafirek/Storczyk podoba mi się Poziomka :) Quote
sylwija Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 ta kolorowa została Mia, a - na M już mam: Milo, Mrunia, Marcel, Maurycy, Malwnika, Maja, no i teraz Mona i Mia dziękuję za propozycje, Poziomka i Storczyk, i Szafirek mi się bardzo podobajją, ale dogo nie dzialalo, w międzyczasie nazwałam te dwa czarno-biale - Evie i Gabor, nie wiem, czy nie wydumane jakoś, ale, wyraźnie się od reszty odróżniają brzmieniem i krótko a to starszaki aniołki z lasu - Gabriel i Rafael panienka 'TIRka' - Estera mleczko piją z Saymonem, on bardzo dobrze dogaduje się z maluchami, sam nadrabia stracone dzieciństwo.. nie jest łatwo..naprawdę.. bardzo proszę o wsparcie, choćby najmniejsze.. Quote
sylwija Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 https://www.facebook.com/runapomaga/videos/1274374619248834/ coś mi jednak do tych maluszków te imiona nie pasują.. sami zobaczcie, i z dnia na dzień coraz bardziej.. jak wchodzę do pokoju, to biegną do mnie i skrzeczą, i się wdrapują na mnie, jeden mi dzisiaj prawie aż na głowę się wdrapał.. i próbują się wymknąć między nogami, a jeszcze się chyboczą na łapinach// O 21.09.2016 o 17:54, róża35 napisał: Może dla maluszków Mony, imiona:1.Mika,2.Miłek,3.Mizia? róża35 pomóż, właśnie jakoś tak krótko, tylko nie na M już, na pewno masz pomysł :) Quote
Livka Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 O 21.09.2016 o 15:25, sharka napisał: Dora prosiła o wysłanie Ci linku do wątku szczebrzeszyniaków, niestety chyba masz zapchaną skrzynkę Przy okazji przesyłam pozdrowienia dla Ciebie i futrzaków - na bieżąco śłedzę co u Was ale siedzę cicho.. mały grosik posłałam do Livki Sharko wpłynęło Twoje 30 zł - ślicznie dziękujemy ! Quote
sylwija Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 bardzo dziękuję, szczególnie, że aniołki z lasu chore, miałam szczepić,a zaatakował ich chyba kk Rafael ma okropne oczy, mimo antybiotyku i kropli do oczu, w dodatku jest trudny w obsłudze. musze znow z nim do weta Quote
bric-a-brac Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Zaglądam i tu, chociaż ostatnio bliżej mi na fb ;) Maluchy rosną, niestety z kk trochę trzeba powalczyć. Jak tylko uda się wyleczyć, pozamykać odrobaczenia i szczepienia, to bąble będzie trzeba pilnie ogłaszać. Przeurocze maluchy łatwiej wyadoptować. A strach pomyśleć, że mogłyby zostać... to już jest spora gromadka. Quote
sylwija Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 koniecznie. już ponad trzydziestka jest... Klara wczoraj miała operację - amputację ogonka. nie udało się, mimo wielomiesięcznych starań, doszło do martwicy'. trzymajcie kciuki, proszę, bardzo się martwię, jak proces gojenia, czy Klara nie naruszy i w ogóle.. ja jestem chora koszmarnie, nei wiem, czy nie grypa mnie dopadła. postaram się w najbliższym czasie wrzucić faktury - też na psie wątki aa, no i małe aniołki się smarczą.. a cały czas na antybiotyku Quote
Recommended Posts