gibon301 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 zdaję sobie sprawę, że finansowe to ogromny problem, ale może warto byłoby spróbować. wydaje mi się, że dla Mongoła hotelik z socjalizacją (tylko chyba taki miałby sens) to jedyna szansa, a skoro on już tak strasznie długo czeka... tak tylko sobie głośno myślę bo strasznie mi tego psa szkoda, a przez jego strach na pewno ma małe szanse na znalezienie domu w takim stanie :-( jeśli byście się jednak zdecydowały pomyśleć o czymś takim to ja mogę zadeklarować jakąś stałą miesięczną wpłatę. Quote
Mysia_ Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 gibon, zgadzam się z Tobą, ale na dzień dzisiejszy poprostu się nie odważe :oops: Muszą jakieś nasze psiurki znaleźć domki i uciekać z tych hotelików, bo inaczej nie damy rady :-( Quote
gibon301 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jasne rozumiem, ale mi bardziej nawet chodziło o to, żeby go wsadzić w kolejkę tych które pójdą w drodze wyciągania ze schroniska do hotelu, żeby coś takiego zaplanować i oczywiście wyciągnąć dopiero wtedy kiedy się trochę 'rozluźni'? Quote
Mysia_ Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 coś adopcję stoją, a takich psiaków co muszą iść do hoteliku na już coraz więcej :-( ja tylko coś się ruszy to napewno o Mongołku pomyślę! Quote
gibon301 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 dziękuję! o to mi właśnie chodziło! nie długo skończą się wakacje a z nimi sezon 'ogórkowy' ;) więc mam nadzieję, że i adopcje się ruszą! trzymam kciuki! Quote
Mysia_ Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 oby, oby... tak bardzo bym chciała :roll: Quote
Mysia_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 czy nigdy nie dostanie szansy? :-( Quote
Bjuta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 To zdjęcie jest takie, że się serducho samo kroi na maleńkie kawałeczki... Quote
Mysia_ Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 już tak bardzo zrezygnowany jest :-( Quote
Bjuta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Musi być następny do hoteliku. Nie ma innego wyjścia... :shake: Tylko teraz w hotelikach mamy same trudnoadoptowalne... Quote
Mysia_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Bjuta napisał(a):Musi być następny do hoteliku. Nie ma innego wyjścia... :shake: Tylko teraz w hotelikach mamy same trudnoadoptowalne... no właśnie :-( Quote
Mysia_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 on chyba się już pogodził ze swoim losem :-( Quote
Sabina02 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Przez pomylke wyroznilam kodem od Niteczki Alegratke Mongolka zamiast Redisia: :oops: Alegratka Quote
niteczka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Sabina02']Przez pomylke wyroznilam kodem od Niteczki Alegratke Mongolka zamiast Redisia: :oops: Alegratka Masz odpuszczenie grzechów ciocia. ;) Niech chłopakowi się poszczęści. Quote
Sabina02 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='niteczka']Masz odpuszczenie grzechów ciocia. ;) Niech chłopakowi się poszczęści.[/quote] Dzieki Niteczko! :loveu: Ale by byly numery jakby Mongolek przez to znalazl dom... :p Quote
Recommended Posts