Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdaję sobie sprawę, że finansowe to ogromny problem, ale może warto byłoby spróbować. wydaje mi się, że dla Mongoła hotelik z socjalizacją (tylko chyba taki miałby sens) to jedyna szansa, a skoro on już tak strasznie długo czeka...
tak tylko sobie głośno myślę bo strasznie mi tego psa szkoda, a przez jego strach na pewno ma małe szanse na znalezienie domu w takim stanie :-(
jeśli byście się jednak zdecydowały pomyśleć o czymś takim to ja mogę zadeklarować jakąś stałą miesięczną wpłatę.

Posted

gibon, zgadzam się z Tobą, ale na dzień dzisiejszy poprostu się nie odważe :oops: Muszą jakieś nasze psiurki znaleźć domki i uciekać z tych hotelików, bo inaczej nie damy rady :-(

Posted

jasne rozumiem, ale mi bardziej nawet chodziło o to, żeby go wsadzić w kolejkę tych które pójdą w drodze wyciągania ze schroniska do hotelu, żeby coś takiego zaplanować i oczywiście wyciągnąć dopiero wtedy kiedy się trochę 'rozluźni'?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='niteczka']Masz odpuszczenie grzechów ciocia. ;) Niech chłopakowi się poszczęści.[/quote]

Dzieki Niteczko! :loveu:

Ale by byly numery jakby Mongolek przez to znalazl dom... :p