Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']a dlaczego?... i tak szybko?...[/quote] pani sie go bała, bo on ma takie "świdrujące oczy i jak patrzy to mu widać białka"... No comments.

Posted

No to dom rzeczywiście okazał się rewelka.
Gosik, a ten dom w środku Poznania. Ja nic nie proponowałam, może napisz, że Kajan szuka domu.

Co za ludzie swoja drogą, Goniu - zaproponowałaś pluszaka?:shake:

Posted

[quote name='supergoga']No to dom rzeczywiście okazał się rewelka.
Gosik, a ten dom w środku Poznania. Ja nic nie proponowałam, może napisz, że Kajan szuka domu.

Co za ludzie swoja drogą, Goniu - zaproponowałaś pluszaka?:shake:[/quote] Jest jeszcze parę domów chętnych i do sprawdzenia - ale daleko... (jednej wspanialej Pani dziś napisałam, że nic z tego tylko po to, by napisać do niej ponownie, że jednak odwołuję :shake:) I Goniu, dla Kajana szukamy domu z ogrodem, bo on na długie spacery się nie nadaje, a w domu duszno.... Dlatego myśl intensywnie nad tym domkiem, i błagam odpisz, żeby się nie zmarnował, bo przecież dobrych domków jest jak na lekarstwo...
A ja w tym domku, do którego pojechał Kajan nie byłam, a Agata jest za uprzejma, więc tylko zwinęła Kajana i już...

Posted

Cudownie po prostu- ale dobrze że zobaczyli"te świdrujące białka" w porę i nie oddali go znowu do schroniska.
Dziewczyny nie łamcie się- znajdzie się ten właściwy dom!

Posted

O Matko...:placz: :placz: :placz:
Co za ludzie...:placz: :placz: :placz:
Brak słów... :angryy: :angryy: :angryy:

Kajanku, znajdziesz swój ukochany domek, napewno!!!

Posted

Wiec ja napiszę że kilka ludzi z Owczarka też było zainteresowanych :shake: , ale wasza winna że odrzucacie pomoc,ja się starałem , pewnie już dawno by miał dom :-( , transport idzie załatwić , to nie problem , przebierajcie(pewnie że potrzebna mądra decyzja ) i w końcu bedzie żle , psów przybywa, niestety okres wakacji :placz:

Posted

[quote name='Peter Beny']Wiec ja napiszę że kilka ludzi z Owczarka też było zainteresowanych :shake: , ale wasza winna że odrzucacie pomoc,ja się starałem , pewnie już dawno by miał dom :-( , transport idzie załatwić , to nie problem , przebierajcie(pewnie że potrzebna mądra decyzja ) i w końcu bedzie żle , psów przybywa, niestety okres wakacji :placz:[/quote] Dlaczego mówisz, że odrzucamy pomoc? Kto z owczarka do mnie dzwonił czy pisał?

Posted

Czy Kajan ma domek?Intersuje się Kajanem moja koleżanka-starsza Pani/55l/której marzeniem jest posiadanie owczarka niemieckiego.Pani mieszka w 40 m mieszkaniu wśród zieleni/parki przyszpitalne/.Jest osobą samotną.Wyraziła chęć zaadoptowania Kajana z wszystkimi Jego problemami zdrowotnymi.Mieszkanie ma wprawdzie niewielkie ale jak powiedziała,że 40 m buda wystarczy na nas dwoje.Wiem,że nie zepchnie Kajana z tapczana.gdy tam postanowi odpoczywać.Kajan miałby być dla niej druhem,kompanem do naszych długich spacerów.Co mam jej odpowiedzieć?