Gonitwa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='iczing']ON posiwieje a my razem z nim ....:evil_lol:[/quote] Racja.. Ale zawsze jest Garnier kolor naturals:) Quote
GoniaP Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Tak się złożyło, że znalazł się wspaniały dom pod Poznaniem, i Kajan już w nim jest!!!! Quote
Hakita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ojej!!! :multi: Hurrra!!! :multi: Kajanku szczęścia i miłości jak najwięcej!!! :loveu: Quote
bumerang Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a jak Kajanek zareagował na zmiany?? czy troszkę więcej wiadomości możesz napisać - tak dla uspokojenia mojego serduszka??? Quote
GoniaP Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zbyt szybko sie cieszyliśmy... Kajan wrócił do Agaty :shake: Quote
GoniaP Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='halbina']a dlaczego?... i tak szybko?...[/quote] pani sie go bała, bo on ma takie "świdrujące oczy i jak patrzy to mu widać białka"... No comments. Quote
supergoga Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No to dom rzeczywiście okazał się rewelka. Gosik, a ten dom w środku Poznania. Ja nic nie proponowałam, może napisz, że Kajan szuka domu. Co za ludzie swoja drogą, Goniu - zaproponowałaś pluszaka?:shake: Quote
GoniaP Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='supergoga']No to dom rzeczywiście okazał się rewelka. Gosik, a ten dom w środku Poznania. Ja nic nie proponowałam, może napisz, że Kajan szuka domu. Co za ludzie swoja drogą, Goniu - zaproponowałaś pluszaka?:shake:[/quote] Jest jeszcze parę domów chętnych i do sprawdzenia - ale daleko... (jednej wspanialej Pani dziś napisałam, że nic z tego tylko po to, by napisać do niej ponownie, że jednak odwołuję :shake:) I Goniu, dla Kajana szukamy domu z ogrodem, bo on na długie spacery się nie nadaje, a w domu duszno.... Dlatego myśl intensywnie nad tym domkiem, i błagam odpisz, żeby się nie zmarnował, bo przecież dobrych domków jest jak na lekarstwo... A ja w tym domku, do którego pojechał Kajan nie byłam, a Agata jest za uprzejma, więc tylko zwinęła Kajana i już... Quote
supergoga Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No to szkoda, że nie usłyszeli litanii na ten temat. Do tego domku pisałam, ale brak odpowiedzi. Quote
Gonitwa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cudownie po prostu- ale dobrze że zobaczyli"te świdrujące białka" w porę i nie oddali go znowu do schroniska. Dziewczyny nie łamcie się- znajdzie się ten właściwy dom! Quote
wanda szostek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Taki pies musi znaleźć dom. Ale transport, to kłopot. Trzeba szukać w pobliżu. Quote
Gonitwa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Tak- dom musi być odpowiedzialny- pies nie jest całkiem zdrowy do tego duży i po przejściach... Ale znajdzie się! Nie ma innej opcji! Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 O Matko...:placz: :placz: :placz: Co za ludzie...:placz: :placz: :placz: Brak słów... :angryy: :angryy: :angryy: Kajanku, znajdziesz swój ukochany domek, napewno!!! Quote
elapieczus1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dawno tu nie byłam myślałam ze już Kajanek ma domek a tu lipa:)Kajanku życzę ci szybkiego znalezienia domku Quote
Peter Beny Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wiec ja napiszę że kilka ludzi z Owczarka też było zainteresowanych :shake: , ale wasza winna że odrzucacie pomoc,ja się starałem , pewnie już dawno by miał dom :-( , transport idzie załatwić , to nie problem , przebierajcie(pewnie że potrzebna mądra decyzja ) i w końcu bedzie żle , psów przybywa, niestety okres wakacji :placz: Quote
GoniaP Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Peter Beny']Wiec ja napiszę że kilka ludzi z Owczarka też było zainteresowanych :shake: , ale wasza winna że odrzucacie pomoc,ja się starałem , pewnie już dawno by miał dom :-( , transport idzie załatwić , to nie problem , przebierajcie(pewnie że potrzebna mądra decyzja ) i w końcu bedzie żle , psów przybywa, niestety okres wakacji :placz:[/quote] Dlaczego mówisz, że odrzucamy pomoc? Kto z owczarka do mnie dzwonił czy pisał? Quote
werbena520 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czy Kajan ma domek?Intersuje się Kajanem moja koleżanka-starsza Pani/55l/której marzeniem jest posiadanie owczarka niemieckiego.Pani mieszka w 40 m mieszkaniu wśród zieleni/parki przyszpitalne/.Jest osobą samotną.Wyraziła chęć zaadoptowania Kajana z wszystkimi Jego problemami zdrowotnymi.Mieszkanie ma wprawdzie niewielkie ale jak powiedziała,że 40 m buda wystarczy na nas dwoje.Wiem,że nie zepchnie Kajana z tapczana.gdy tam postanowi odpoczywać.Kajan miałby być dla niej druhem,kompanem do naszych długich spacerów.Co mam jej odpowiedzieć? Quote
Recommended Posts