edek Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Cioteczki, czy któraś z Was umiałaby zrobić bazarek imienny dla maluszków ? zawsze jakiś grosik wpadnie :oops: Quote
danyww Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jestem na zaproszenie [B]edek[/B]. Na razie mogę jednorazowo 20zł. Może w następnym m-cu coś też dorzucę ale nie obiecuję bo ciężko ostatnio z kasą. Podeślijcie konto. p.s. [B]ewu[/B] pamiętasz jak jeździłyśmy za Dropsem ? :evil_lol: Quote
black_dorian Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jestem na zaproszenie. Przykro mi, ale na razie finansowo nie dam rady pomóc :( Wspieram duchowo i trzymam kciuki za rodzinkę :) Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='ewa gonzales'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247192-Na-ratunek-dla-mamuni-z-maluszkami-od-Kyzi-srebro-i-cienie-cudne-od-18-9do24-9god22?p=21321217#post21321217[/URL] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:sciskamy ogromnie za rodzinke i zapraszamy z Kyzia na maluni bazarusiek:loveu::loveu::loveu:Kyziu kochana dziekujemy:buzi::modla:[/QUOTE] Dziękuję:) Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='obiezyswiat75']poleciała stówka[/QUOTE] Dziękuję:) Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='danyww']Jestem na zaproszenie [B]edek[/B]. Na razie mogę jednorazowo 20zł. Może w następnym m-cu coś też dorzucę ale nie obiecuję bo ciężko ostatnio z kasą. Podeślijcie konto. p.s. [B]ewu[/B] pamiętasz jak jeździłyśmy za Dropsem ? :evil_lol:[/QUOTE] Jasne ,że pamiętam:) Dziękuję za wsparcie i za to ,że tu jesteś:) Dobrze ,że Drops się znalazł:) Quote
Maruda666 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jestem na zaproszenie Ewuni. Dam radę tylko jednorazowo coś podesłać - proszę o nr konta. Rodzinka miała niesamowite szczęście ze trafiła na dobrych ludzi :loveu: - noce już takie zimne, że maluchy pewnie by nie przetrwały :-( Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Maruda666']Jestem na zaproszenie Ewuni. Dam radę tylko jednorazowo coś podesłać - proszę o nr konta. Rodzinka miała niesamowite szczęście ze trafiła na dobrych ludzi :loveu: - noce już takie zimne, że maluchy pewnie by nie przetrwały :-([/QUOTE] Dziękuję:) Marudko zaraz wyślę konto:) Quote
Awit Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Na stałe nie mogę zadeklarować, ale pod koniec miesiąca grosik mogę wysłać. Dobrze, że są pod dachem, najedzone, w cieple. Sunia na pewno szczęśliwa, że ktoś o nią i dzieciaczki dba. Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 (edited) [quote name='Awit']Na stałe nie mogę zadeklarować, ale pod koniec miesiąca grosik mogę wysłać. Dobrze, że są pod dachem, najedzone, w cieple. Sunia na pewno szczęśliwa, że ktoś o nią i dzieciaczki dba.[/QUOTE] Dziękuję:) Jak będziesz mogła to się upomnij o konto:):):) Edited September 18, 2013 by ewu Quote
Makila Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Lusia i kluseczki są do zjedzenia :) Sunia jest bardzo adopcyjna, non stop upomina się o głaski. Na moje oko to waży jakieś 6kg. Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Makila nie jedz ich:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A tak na poważnie to są obłędne:) Quote
Makila Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Malgoska']Jak się uda to zróbcie mamusi osobne zdjęcie; maluszki są cudne:)[/QUOTE] Postaram się zrobić jej fajne zdjęcia, ale jest ciężko, bo ona klei się do nóg żeby ją głaskać, a takie zdjęcia z góry są beznadziejne. Quote
Makila Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Dzisiaj kupiłam im w ciucholandzie trochę kocyków, ostatnio cięgle mi brakuje bo psy bardzo targają :shake: Quote
ewu Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Makila']Dzisiaj kupiłam im w ciucholandzie trochę kocyków, ostatnio cięgle mi brakuje bo psy bardzo targają :shake:[/QUOTE] A lepsze kocyki czy podkłady? Quote
edek Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Poleciał przelewik na rodzinkę mój prezent imieninowy hihihi i kaska od TZ :) Quote
ewu Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='edek']Poleciał przelewik na rodzinkę mój prezent imieninowy hihihi i kaska od TZ :)[/QUOTE] Dziękuję:):):):) Fajny TZ:):):):) Quote
ewu Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [SIZE=4][B] edek[/B][/SIZE] :tort::tort::tort::tort::tort::tort::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::cunao::cunao::cunao::cunao::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [SIZE=3][B]Rekompensata imieninowa:)[/B][/SIZE]:):) Quote
zebrazebra Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Rzućcie kontem, podeślę marny grosik. Quote
ewu Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='zebrazebra']Rzućcie kontem, podeślę marny grosik.[/QUOTE] Dziękuję:):):) Quote
zebrazebra Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Poszło 15 zł, więcej nie dam rady, w ogóle już nie daję rady. Lusia chyba w typie mojej Noeli, fotki twarzy by się przydały. Quote
Recommended Posts