Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie [B]edek[/B].
Na razie mogę jednorazowo 20zł. Może w następnym m-cu coś też dorzucę ale nie obiecuję bo ciężko ostatnio z kasą. Podeślijcie konto.

p.s. [B]ewu[/B] pamiętasz jak jeździłyśmy za Dropsem ? :evil_lol:

Posted

[quote name='ewa gonzales'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247192-Na-ratunek-dla-mamuni-z-maluszkami-od-Kyzi-srebro-i-cienie-cudne-od-18-9do24-9god22?p=21321217#post21321217[/URL] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:sciskamy ogromnie za rodzinke i zapraszamy z Kyzia na maluni bazarusiek:loveu::loveu::loveu:Kyziu kochana dziekujemy:buzi::modla:[/QUOTE]
Dziękuję:)

Posted

[quote name='danyww']Jestem na zaproszenie [B]edek[/B].
Na razie mogę jednorazowo 20zł. Może w następnym m-cu coś też dorzucę ale nie obiecuję bo ciężko ostatnio z kasą. Podeślijcie konto.

p.s. [B]ewu[/B] pamiętasz jak jeździłyśmy za Dropsem ? :evil_lol:[/QUOTE]
Jasne ,że pamiętam:) Dziękuję za wsparcie i za to ,że tu jesteś:)
Dobrze ,że Drops się znalazł:)

Posted

Jestem na zaproszenie Ewuni. Dam radę tylko jednorazowo coś podesłać - proszę o nr konta.
Rodzinka miała niesamowite szczęście ze trafiła na dobrych ludzi :loveu: - noce już takie zimne, że maluchy pewnie by nie przetrwały :-(

Posted

[quote name='Maruda666']Jestem na zaproszenie Ewuni. Dam radę tylko jednorazowo coś podesłać - proszę o nr konta.
Rodzinka miała niesamowite szczęście ze trafiła na dobrych ludzi :loveu: - noce już takie zimne, że maluchy pewnie by nie przetrwały :-([/QUOTE]
Dziękuję:) Marudko zaraz wyślę konto:)

Posted

Na stałe nie mogę zadeklarować, ale pod koniec miesiąca grosik mogę wysłać.
Dobrze, że są pod dachem, najedzone, w cieple.
Sunia na pewno szczęśliwa, że ktoś o nią i dzieciaczki dba.

Posted (edited)

[quote name='Awit']Na stałe nie mogę zadeklarować, ale pod koniec miesiąca grosik mogę wysłać.
Dobrze, że są pod dachem, najedzone, w cieple.
Sunia na pewno szczęśliwa, że ktoś o nią i dzieciaczki dba.[/QUOTE]
Dziękuję:) Jak będziesz mogła to się upomnij o konto:):):)

Edited by ewu
Posted

[quote name='Malgoska']Jak się uda to zróbcie mamusi osobne zdjęcie; maluszki są cudne:)[/QUOTE]

Postaram się zrobić jej fajne zdjęcia, ale jest ciężko, bo ona klei się do nóg żeby ją głaskać, a takie zdjęcia z góry są beznadziejne.

Posted

[quote name='Makila']Dzisiaj kupiłam im w ciucholandzie trochę kocyków, ostatnio cięgle mi brakuje bo psy bardzo targają :shake:[/QUOTE]
A lepsze kocyki czy podkłady?

Posted

[quote name='edek']Poleciał przelewik na rodzinkę mój prezent imieninowy hihihi i kaska od TZ :)[/QUOTE]
Dziękuję:):):):) Fajny TZ:):):):)

Posted

[SIZE=4][B] edek[/B][/SIZE] :tort::tort::tort::tort::tort::tort::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::cunao::cunao::cunao::cunao::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[SIZE=3][B]Rekompensata imieninowa:)[/B][/SIZE]:):)