Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może spisał z poprzedniej książeczki, tylko czemu samo odrobaczanie?Może nie mogli dać starej, bo tam dane właścicielki.Nie wyglądała na psa który siedziałby rok w schronisku.

Posted

to i tak niewiadomo bo mogła być pod opieką jednego weta, albo to wet schroniskowy - ja myślałam, że ona krótko tam była bo na fb ją wstawili 15 stycznia, ale przecież to nie musi oznaczać, że dopiero co trafiła :o shiiit

Jest tylko po 1 wpisie.Jedno odrobaczanie, jedno zakraplanie i po jednej szczepionce.No i sterylka wpisana.I data urodzenia 1 styczeń 2007, też dziwna, jeżeli pies miał właścicielkę.

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa chyba kwarantannę miała pod koniec roku, sprawdź w tych dokumentach co poszły do Ciebie.Także chyba krótko była, tylko skąd te wpisy z lutego?

Posted

A mi dzisiaj Ciupeczka mała zareagowała w końcu na cmoknięcie i na stój.Bez smaczków.Chyba zostanę behawiorystą :P..

Gratuluję Tobie i suczynce. :)

Z tego co piszesz, to nie wydaje się bardzo problemowa.

Posted

Inka też przynosi ale nie oddaje :P

Bardzo mozliwe ze jest tak jak piszesz ze w schronie przepisali ksiazeczke. bo jezeli w schronie byla krótko to watpie zeby miała ciagle tego samego weta  schroniskowego).

A na Dingula nie  reaguje?

hahah faktycznie było by dobrze by reagowała na cos innego niż Ciupka :P

Posted

Na Dingula reaguje tak średnio, sama nie wiem.

W samochodzie nie ślini się, nie rzyga, nie sika i kupy też nie robi.Trochę się wierci, ale da się przeżyć.

U teściów grzeczna, widać, że nikt jej krzywdy nie robił.Do ludzi śmiała, tylko ciągle "surykatkę robiła" i sępiła.

Posted

Nadaje się dla osoby starszej, ale aktywnej.Nie ważne czy zakładam gacie czy skarpetki, ona leci bo myśli, że idziemy na spacer.Uwielbia wychodzić i nigdy się nie zdarzyło, żebym ją musiała wołać na dwór.Ja buty w ręce a ona już biegnie.

Posted

Fajna tylko ostatnio i Leosia czasem próbuje zmolestować, zdominować.Wczoraj ją opitolił ;P.Przedwczoraj nawet na mnie nogę podniosła jakby chciała obsikać.Nie wiem co to znaczy , że jestem jej :)?Fajnie jakby poszła do innego pieska, bo wtedy nie rozrabia za mocno.

Dziś mam w planach zrobić jej SPA, więc na dniach jakieś fotki może będą.

Posted

no coź... suki jak dostają dobry dom to przeważnie chcą się rozmnazac i cieczke dostaja... Dingula po prostu pokazuje jeszcze jeden krok rozmnazania :P hahah

Nie przejmuje się pewnie jej przejdzie jak trochę hormonów z niej wyparuje :)

Czekamy na fotki, pozycje surykatki tez!

Wymyslamy nowe imie do ogłoszeń? ;)