Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mestudio spokojnie, na razie nic mi nie wysyłaj:) Zrobimy na ten cel jakiś bazarek, może coś się uzbiera. Zresztą nie pamiętam jaki jest koszt szczepienia na wirusówki więc to i tak muszę najpierw sprawdzić.
Za ogłoszenia dziękuję i czekam na telefony:)

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Moli!:)

Marysiu, kiedys dawalam wiklinowe koszyki z poduszkami Magdzie, poduszki zapewne juz sie zuzyly ale koszyki chyba nie. Moze Nutusia ma je jeszcze i moze podarowc Twoim psiakom.

Posted

Jeden koszyk mam (i to chyba nawet z poduszką!). Drugi poszedł sobie do DS razem ze Słomką ;) Chętnie podaruję, bo u mnie nie przetrwałby jednego dnia naszej nieobecności w domu...
Marysiu - u naszych Doktorów chip kosztuje 30 zł. Wirusówki 40 (przynajmniej dla mnie). Gdybyś chciała tam jechać - daj znać, żebym Ci dała "referencje". W razie czego weźmiemy "na zeszyt" i oddamy jak się uzbiera :)

Posted

Nutusiu dobrze, że o tym piszesz różnica w cenie czipa jest spora. Pojadę z Moli tam:) Swoją drogą klinikę już poznałam bo po Twoich opiniach byłam tam ze swoim kotem.
Z braniem "na zeszyt" nie będę kombinować, najwyżej wezmę na swój "zeszyt";)

Posted

Pikola dziękuję za deklarację pomocy:)
Moli ma się dobrze. Pogoda jest paskudna więc siedzimy sobie wszyscy w domu. Moli jest niestety z tych szczekających, a głos ma taki donośny, że nie zdziwiłabym się jakby ją było słychać w sąsiedniej wsi:evil_lol:

Posted

Kokota też mała,ale szczekająca jak ktoś się obcy pojawi i nie odpuści za nic. Ostatnio przyszedł pan od licznika wody to musiałam ją zgarnąć i zamknąć w domku gospodarczym bo amoku dostała w ogrodzie.

Posted

[quote name='Marysia O.']Tak, Moli jest zdecydowanie bardzo podobna do Kokoty i to nie tylko z wyglądu:eviltong:[/QUOTE]

No tak, kozienickie burki zmiksowane jak nie wiem. Szczekacze złośliwe. A takie to było cichutkie i zabiedzone pierwszego dnia.

Posted

[quote name='pikola']Tak,to niesamowite jak Pieski szybko sie zmieniaja.
Wystarczy im troche serca okazac..To niesamowite istoty.

Marysiu nie ma za co,ale nr.konta mi potrzebny.;)[/QUOTE]

Wysłałam pw:)

Posted

Zagladam do Moli, mamy sporo telefonow dotyczacych adopcji Fionki, jak bedzie jakis sensowny "domek" z ktorego propozycji nie skorzystamy to bede wysylac Moli, dostalam juz zdjecia i opis od Ewy.:)

Posted

[quote name='Ellig']Zagladam do Moli, mamy sporo telefonow dotyczacych adopcji Fionki, jak bedzie jakis sensowny "domek" z ktorego propozycji nie skorzystamy to bede wysylac Moli, dostalam juz zdjecia i opis od Ewy.:)[/QUOTE]

Dziękuję Elu:)
Co prawda pod względem powszechnie pojmowanej psiej urody Moli nie dorasta Fionce do pięt ale może ktoś się skusi;)
Z ogłoszeń jak na razie cisza.

Posted

U malutkiej wszystko dobrze, dzisiaj potfffory na dość długo zostały sam, po moim powrocie było troszkę narozrabiane ale to raczej nie dzieło Moli (ona tak wysoko nie sięga):eviltong:
Ale mam też inne wieści... jest rodzina zainteresowana "naszą" małą! Na razie więcej nie będę pisać, zobaczymy co z tego wyniknie:)

Posted

Marysia - weź moje dziewuchy zasiedziane, bo takiego ekspresu adopcyjnego jak u Ciebie - ze świecą szukać ;)
Napisz czy chcesz koszyk wiklinowy, o którym pisała Ellig. W poniedziałek będę jechać do lecznicy z "przymusową" tymczasowiczką - mogę podrzucić.