Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B]6 września - Moli pojechała do DT u Marysia O. Pięknie dziękujemy za pomoc.
[/B]
[B]19 września Moli pojechała do własnego domku :-).[/B]

Moli to młoda suczka, ma około 2-3 lat. Po odłowieniu na wsi trafiła do przytuliska kozienickiego. W poniedziałek 26 sierpnia została wysterylizowana i czeka .....no właśnie nie wiadomo na co. Na dt, ds czy może wywózkę do Radys.
Moli waży zaledwie 6 kg, widziałam tę kruszynkę, jest nieśmiała, ale bardzo miła. Suczka pilnie poszukuje kącika.
Niestety u mnie jest ciągle za dużo psów i więcej z przytuliska nie mogę zabrać, mam też kilka psów pod opieką w hotelach i dt.

Czy ktoś da szansę malutkiej Moli?

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-1IZ6M20S4C8/Uh3vRq68GLI/AAAAAAAASmY/up0h435U9zw/s599/1176202_615562578484401_448261446_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-LYh8b05Y8SI/Uh3vaszjkuI/AAAAAAAASnE/Z5uxfkNjuJQ/s480/1234898_615562521817740_435289095_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-80MFyVjOASQ/Uh3vbMbf1CI/AAAAAAAASnI/lJ0j7miDYGc/s598/1234934_615562545151071_482545743_n.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR]

Edited by mestudio
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia88']ale malizna , ciekawe jak ona do kotów ?[/QUOTE]

Co tam taka malizna wielkości kota może mieć do kotów, ja biorę jak leci z przytuliska, a mam 5 kotów i wszystkie muszą się zgadzać. 2-3 dni podchodów czasami i już jest ok.

Ale większość przytuliskowców nie zwraca uwagi na koty.

Posted

[quote name='asiuniab']a na miejsce Nutki, już chyba ktoś pojechał, bo Ona taka podobna do Nuteczki??[/QUOTE]

Na miejsce Nutki ? W jakim sensie ?
O Nutke nie było więcej zapytań.

Posted

Zagladam do Moli...Ciezko jest mi bardzo , ale nic wczoraj nie znalazlam dla suni, wiec trudno jest mi tu pisac nie optymistyczne wiadomosci.

Posted

[quote name='Ellig']Zagladam do Moli...Ciezko jest mi bardzo , ale nic wczoraj nie znalazlam dla suni, wiec trudno jest mi tu pisac nie optymistyczne wiadomosci.[/QUOTE]

Wiem Elu jak jest, też szukam w innych miejscach.
Kilka miesięcy temu dałam ogłoszenie, że szukam DT za karmę i dodatek 100 zł miesięcznie jako zarobek, ale nikt w tym mieście nie ma ochoty pomagać. Strasznie trudno widać zająć się niewielkim psiakiem nawet za pieniądze, to samo z miejscem w budzie. Dzięki Pani Dorocie mamy 1 dt za karmę i dokarmianie 3 psów przygarniętych przez tą panią, ale tam jest Pako więc zajęte.
Taki rejon.

Posted

Jestem u Moli.
I melduję, że wezmę ją do siebie na tymczas. Będę tylko potrzebowała wsparcia na zakup karmy i ew. koszty weta ale myślę że wspólnymi siłami uda nam się coś uciułać. Na tę chwilę mam jeszcze 1/3 worka Josery która została po Gapci i Ince. To jest co prawda karma dla szczeniaków ale nie wydaje mi się, żeby jej zaszkodziła:)

Posted

[quote name='Marysia O.']Jestem u Moli.
I melduję, że wezmę ją do siebie na tymczas. Będę tylko potrzebowała wsparcia na zakup karmy i ew. koszty weta ale myślę że wspólnymi siłami uda nam się coś uciułać. Na tę chwilę mam jeszcze 1/3 worka Josery która została po Gapci i Ince. To jest co prawda karma dla szczeniaków ale nie wydaje mi się, żeby jej zaszkodziła:)[/QUOTE]
Super wieści !

Posted

I melduję, że wezmę ją do siebie na tymczas. Będę tylko potrzebowała wsparcia na zakup karmy i ew. koszty weta ale myślę że wspólnymi siłami uda nam się coś uciułać. Na tę chwilę mam jeszcze 1/3 worka Josery która została po Gapci i Ince. To jest co prawda karma dla szczeniaków ale nie wydaje mi się, żeby jej zaszkodziła:)[/QUOTE]

Marysiu.................Nie mam slow.................:loveu:

Posted

Marysiu, pięknie Ci dziękuję :-), pomyślę nad przewiezieniem suni, może ktoś będzie jechał w stronę Warszawy.

Mi też została karma josera po szczeniaku i dwie małe sunie ją wcinają, są dość zadowolone, szczególnie jak im posmaruję jeszcze puszeczką :-).

W skarbonce przytuliskowej jest 80 zł, a niedługo otworzę duży bazarek dla psiaków przytuliskowych w dt.

Posted

super:)
a jeśli chodzi o karmę dla szczeniaków, to podobno jest bardzo tucząca, czy ma więcej białka, i nie powinny jej jeść dorosłe psy, ale pewnie jak niedługo będzie ją jeść to nic Jej nie będzie:)

Posted

[quote name='mestudio']Marysiu, pięknie Ci dziękuję :-), pomyślę nad przewiezieniem suni, może ktoś będzie jechał w stronę Warszawy.

Mi też została karma josera po szczeniaku i dwie małe sunie ją wcinają, są dość zadowolone, szczególnie jak im posmaruję jeszcze puszeczką :-).

W skarbonce przytuliskowej jest 80 zł, a niedługo otworzę duży bazarek dla psiaków przytuliskowych w dt.[/QUOTE]

Z Warszawy jak najbardziej ją odbiorę:) Daj znać czy jest jakiś transport na horyzoncie, jak nie będziemy kombinować;)

[quote name='asiuniab']super[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
a jeśli chodzi o karmę dla szczeniaków, to podobno jest bardzo tucząca, czy ma więcej białka, i nie powinny jej jeść dorosłe psy, ale pewnie jak niedługo będzie ją jeść to nic Jej nie będzie[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
Też tak myślę. Na pewno nie jest po pobycie w przechowalni zatuczona więc nic się nie stani jak troszkę przytyje;)

Posted

Ja moge podarowac 1 worek 15 kg karmy ale nie mam jak jej dostarczyc, czy ktos moze ja ode mnie odebrac z Żoliborza i zawiesc do Marysi, nie wiem gdzie mieszka Marysia.

Posted

[quote name='Ellig']Ja moge podarowac 1 worek 15 kg karmy ale nie mam jak jej dostarczyc, czy ktos moze ja ode mnie odebrac z Żoliborza i zawiesc do Marysi, nie wiem gdzie mieszka Marysia.[/QUOTE]

[B]Elu [/B]:loveu::loveu::loveu:

[B]Marysiu [/B]:loveu::loveu::loveu: