doris_day Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Moge wystawic allegro - dajcie tylko opis :) Śliczna mordeczka ... Quote
rotek_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Gdy po raz pierwszy Ujrzałem świat Nie był pokazany Zza z metalu krat Ale już niedługo Innego nie znałem I zapomniałem tamten Który pokochałem Siedząc tu, w zamknięciu Oglądając Ciebie Myślę tak: "Dlaczego O wodzie i chlebie Żyję tu w schronisku Gdy inne stworzenia Cieszą się z życia Ze swego istnienia?" (...) Więc patrzę za Tobą Zza krat z więzienia A Ty się oddalasz Zostają marzenia... Natalia Koksiu jest Pieskiem baaardzo grzecznym,jeszcze nigdy w schronisku,ani teraz na wolności nie zaszczekał nawet,bardzo wpatrzony w Tego Pana,we wszystkim Go słucha,a jak mnie widzi bo co dzień do Niego przychodzę,to wykonuje taniec radości,tak szaleje ze szczęścia,aż mi go żal w jakimś sensie,przecież nie wie,że jest tu tylko chwilowo,myśli pewnie,że tu zostanie i jeszcze,że ja mieszkam obok,więc jest szczęśliwy,bo mnie już kocha,a ja Jego,dlatego dla Jego dobra naprawdę pilnie potrzebny Prawdziwy Dom,bo będzie ciężko z rozstaniem. [SIZE=4]Jeżeli wzrusza Cię cierpienie zwierząt i zapragnąłeś właśnie mieć koło siebie psiego przyjaciela, a może szukasz go od dawna pokochaj szczecińską Bursztynkę, ofiaruj jej dom na pogodną resztę życia. Niech urzeknie Cię jej uroda i charakter, a może w Twoim sercu już jest dla niej miejsce? Ona na Ciebie czeka!!! kontakt w sprawie adopcji: 0-880-620-035, Marta to może byc to na allegro... ja wystawie dla gucia...musze tyko srawdzić poczte czy dostałam potwierdzenie zapłaty Quote
kiniaczeq Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Rotek - wielkie dzięki :multi::multi::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
rotek_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 qrcze...allegro jeszcze nie uregulowalo moej zapłaty:-( czekam.. a już chcialabym pomóc Quote
justine. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ja moge cos wystawic, tylko na kogo i jaki tekst? Quote
katarzyna kuczewska Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 hop hop :) domek pilnie potrzebny !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Rotek,może być mój tekst,ale bez tego o Bursztynce:evil_lol:(no rozumiem,wiem,że padasz ze zmęczenia),no i żeby dodać o tym,że został wykupiony ze szczecińskiego schronu,bo bardzo źle go znosił i jest teraz w Domu Tymczasowym!!I mój email:[email protected] To kto wystawi? Quote
doris_day Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ja :) zreszta im więcej tym lepiej :) http://www.allegro.pl/item220100642_koksik_sliczny_i_inteligentny_pies_szuka_domu.html Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Doris dzięki piękne,ale Ty zdolniacha jesteś:saeek:,super!! To dla Ciebie:modla::klacz::klacz: Quote
rotek_ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 amelka0 napisał(a):Rotek,może być mój tekst,ale bez tego o Bursztynce:evil_lol:(no rozumiem,wiem,że padasz ze zmęczenia),no i żeby dodać o tym,że został wykupiony ze szczecińskiego schronu,bo bardzo źle go znosił i jest teraz w Domu Tymczasowym!!I mój email:[email protected] To kto wystawi? upsss:oops: :evil_lol: ja już chyba nie kontaktuję:evil_lol: Quote
doris_day Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jak nasz Ulubieniec daje sobie rade w DT? Przywiazuje sie pewnie coraz bardziej... Quote
katarzyna kuczewska Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Koksiku na pierwsza strone :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
desdemona Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 czemu tak malo osob tu zaglada? podnosze Koksika! Quote
kiniaczeq Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no właśnie czemu tutaj tak mało osób zagląda ? hopaj :multi: Quote
Recommended Posts