Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy po raz pierwszy
Ujrzałem świat
Nie był pokazany
Zza z metalu krat

Ale już niedługo
Innego nie znałem
I zapomniałem tamten
Który pokochałem

Siedząc tu, w zamknięciu
Oglądając Ciebie
Myślę tak: "Dlaczego
O wodzie i chlebie
Żyję tu w schronisku
Gdy inne stworzenia
Cieszą się z życia
Ze swego istnienia?"

(...)
Więc patrzę za Tobą
Zza krat z więzienia
A Ty się oddalasz
Zostają marzenia...

Natalia

Koksiu jest Pieskiem baaardzo grzecznym,jeszcze nigdy w schronisku,ani teraz na wolności nie zaszczekał nawet,bardzo wpatrzony w Tego Pana,we wszystkim Go słucha,a jak mnie widzi bo co dzień do Niego przychodzę,to wykonuje taniec radości,tak szaleje ze szczęścia,aż mi go żal w jakimś sensie,przecież nie wie,że jest tu tylko chwilowo,myśli pewnie,że tu zostanie i jeszcze,że ja mieszkam obok,więc jest szczęśliwy,bo mnie już kocha,a ja Jego,dlatego dla Jego dobra naprawdę pilnie potrzebny Prawdziwy Dom,bo będzie ciężko z rozstaniem.

[SIZE=4]Jeżeli wzrusza Cię cierpienie zwierząt i zapragnąłeś właśnie mieć koło siebie psiego przyjaciela, a może szukasz go od dawna pokochaj szczecińską Bursztynkę, ofiaruj jej dom na pogodną resztę życia. Niech urzeknie Cię jej uroda i charakter, a może w Twoim sercu już jest dla niej miejsce? Ona na Ciebie czeka!!!

kontakt w sprawie adopcji:
0-880-620-035, Marta

to może byc to na allegro...
ja wystawie dla gucia...musze tyko srawdzić poczte czy dostałam potwierdzenie zapłaty

Posted

Rotek,może być mój tekst,ale bez tego o Bursztynce:evil_lol:(no rozumiem,wiem,że padasz ze zmęczenia),no i żeby dodać o tym,że został wykupiony ze szczecińskiego schronu,bo bardzo źle go znosił i jest teraz w Domu Tymczasowym!!I mój email:[email protected]
To kto wystawi?

Posted

amelka0 napisał(a):
Rotek,może być mój tekst,ale bez tego o Bursztynce:evil_lol:(no rozumiem,wiem,że padasz ze zmęczenia),no i żeby dodać o tym,że został wykupiony ze szczecińskiego schronu,bo bardzo źle go znosił i jest teraz w Domu Tymczasowym!!I mój email:[email protected]
To kto wystawi?

upsss:oops: :evil_lol:
ja już chyba nie kontaktuję:evil_lol: