Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym proponowała zrobić foty, ogłosić, ktos się pewnie trafi i niemal każdy będzie lepszy niz to co ma teraz.... Facetowi flaszkę i juz.
Niech se ratlerka weźmie.:angryy:

Posted

PaSja Hera napisał(a):

Robię,robię nie denerwuj się :eviltong:

Nie będę , słowo, jak dasz radę jej dzisiaj zrobić na jakiś rejon. Ja bym jutro jakoś machnęła. No dasz radę, cłooooo???
Bo nie wiem czy się denerwować już czy trochę później....

Posted

beataczl napisał(a):
zagladam do suni-nr konta prosze cos wplace ..
czy juz po sterylce jest?

Beataczl, bardzo dziękujmy:).

Wpłaty na konto:

Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami "Zwierzak"
ul.Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

68 1240 1372 1111 0010 2812 7861

z dopiskiem dla Soni/Sary / bo jest nazywana raz tak, raz tak:)/

Norkowa, jabys mogła umieścić to konto w pierwszym poście, może ktos jeszcze wspomoże Sarę.

Na 24.10 dług wynosił 443 zł i cały czas rośnie.
A o Sarę nie było ani jednego telefonu:(, mimo tego, że to taka fajna , ładna sunia i zdjęcia też ma piękne.

Posted

erka napisał(a):
Beataczl, bardzo dziękujmy:).

Wpłaty na konto:

Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami "Zwierzak"
ul.Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

68 1240 1372 1111 0010 2812 7861

z dopiskiem dla Soni/Sary / bo jest nazywana raz tak, raz tak:)/

Norkowa, jabys mogła umieścić to konto w pierwszym poście, może ktos jeszcze wspomoże Sarę.

Na 24.10 dług wynosił 443 zł i cały czas rośnie.
A o Sarę nie było ani jednego telefonu:(, mimo tego, że to taka fajna , ładna sunia i zdjęcia też ma piękne.

dzieki -juz idzie przelew
trzymam kciuki za domek Sary niech sie pojawi szybciutko..

Posted

Słuchajcie a macie zdjęcia szczeniaka który został?? Ja myślę, że jakby mu zrobić właśnie ogłoszenia itd to może by facet za flaszkę góra dwie oddał, albo małego "wykupić" czymś innym. Bo tam będzie jak Sarka latał po ulicy, a on jest inny niż Sara- ona sobie radziła, ale on jest taki nerwowy i myślę, że jak się wda w jakąś psią bójkę czy pogoni nieodpowiednią osobę to może się to źle skończyć:|

Ratlerka to nie:D Ale ja bym mu zaproponowała hodowlę świerszczy- mało wymagające, głaskać i karmić nie trzeba! A była może któraś z Was podpatrzeć co u małego?? Jak z jedzeniem od faceta?? I czy czasem nie zrobił z niego diabła??

Kochane ja strasznie przepraszam, że tak rzadko i rozumiem te niektóre posty u góry, że nie zglądam:| obiecuję poprawę ale wzięłam se na głowę tyle psich spraw, że chyba powoli zaczyna mi się wszystko kołować:D Raz jeszce przepraszam!:) Gdyby coś trzeba było a by mnie nie było długo proszę o PW!:) Już zamieszczam konto!:)

Posted

Bardzo prosimy o pomoc finansową dla Sary.
Domku niestety nie widać, ani jednego telefonu o sunię nie było, a dług za hotelik wynosi już ponad 500 zł:(.

Posted (edited)

[quote name='beataczl']nie wplynelo nic ode mnnie jeszcze? cos dlugo...

31.10 zaksięgowano 150 zł od Beataczl :loveu:

czyli - kopiując z 1 postu:

"Rozliczenie:

Z bazarku organizowanego przez Kryzię - 102 zł
Barbara O - 20 zł
Aldona T. 20 zł
Joanna W. 30 zl
50 zł od Pani Joli S-P.
150zł od P.Gabrysi
150 zł Beataczl

Kupiona została również karma za 150 zł Purina dla szczeniaka który został na podwórku dawnych właścicieli Soni vel Sary Także również uzupełniam "

to wychodzi mi, że łącznie uzbierano: 522 zł minus 150 zł na karmę dla szczeniaka to zostało 372 zł

Edited by andzia69
Posted (edited)

Beataczl, bardzo dziękujemy!:)
Po Twojej wpłacie dług zmniejszył sie do 443 zł.

Norkowa, jabys mogła uzupełnić w pierwszym poście wydatki :

750 zł - hotelik / 15.09-3.11/
65 zł - szczepienie
20,35 zł - Augmentin
11 zł - probiotyk
50 zł - transport z hoteliku na sterylkę i odbiór po południu/140 km/

Razem: 896,35 zł

Saldo: 896,35 - 372 = - 524,35 zł

Edited by erka
Posted

O Sarze chyba wszyscy zapomnieli, a już niedługo minie drugi miesiąc pobytu w hoteliku. Jak na razie nawet nie ma na zapłacenie faktury za pierwszy miesiąc pobytu.

Bardzo prosimy o wsparcie i wpłaty na Sarę na konto "Zwierzaka":).

Bardzo tez proszę o pomoc w jej ogłaszaniu, bo savahna ma niestety problemy z netem.

Posted

[quote name='Kryzia']Jeśli ktoś ogłosi Sarę na tablicy, to ja zapłacę za wyróżnienie na miesiąc.
Ja jakoś nie mam przekonania do wyróżnień, wolę częściej ogłaszać...trochę szkoda pieniążków według mnie. Głupio tak trochę, ale może lepiej kasiorkę na jej dług przeznaczyć.:roll:
No ale to jest moje zdanie a ja tu tylko sprzątam.:oops:;)
Może się ktoś jeszcze wypowie.:cool3:

Ogłosiłam Sonię/Sarę na Warszawę
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/srodmiescie/sonia-duza-przyjazna-wesola-lagodna-sterylizowana-suczka-adopcja-542228154

PaSja weno, weno się uaktywnij ogłoszeniowo.:lol:

Posted

savahna napisał(a):
Ja jakoś nie mam przekonania do wyróżnień, wolę częściej ogłaszać...trochę szkoda pieniążków według mnie. Głupio tak trochę, ale może lepiej kasiorkę na jej dług przeznaczyć.:roll:
No ale to jest moje zdanie a ja tu tylko sprzątam.:oops:;)
Może się ktoś jeszcze wypowie.:cool3:

Nie upieram się :) Pomyślałam, że może ma większą szanse zostać zauważona, jak ogłoszenie będzie wyróżnione.
W takim razie zamiast na ogłoszenie, przeleję na Zwierzaka, ale niestety nie będzie tego dużo, bo tylko 25 zł.

Posted

sliczny ten Soniak i taki radosny ...:)
ja bym byla za wyroznieniem i jesli Ciocie ogloszeniowe sie zdecyduja np tablice wyroznic to zaplace /chyba ze lepszy inny portal ?
fajne fotki ma Sonia jest z czego wybierac na szczescie