Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaSja Hera']Na jaki najlepiej zrobić?
Kraków albo Katowice....;)

[quote name='mag.da']Sonia polubiła piłkę :razz:

Mag.da jak chcesz ,żeby u Ciebie została to powiedz to wprost, bo ja zbyt bystra nie jestem, czasem subtelnych sugestii nie załapuję:oops::roll::eviltong: i kurcze tak kombinuję: ogłaszać czy nie ogłaszać.:evil_lol:

Posted

[quote name='PaSja Hera']

Savahna mówisz i masz[/QUOTE]
Poproszę jeszcze....przytulny,drewniany dom w pięknej okolicy z miłymi sąsiadami.Dziękuję.
PaSja a Ty widzisz gdzie na tej focie jest piłka?:roflt::roflt::roflt:Ona powinna raczej w szachy grać, bosheeee

Posted

[quote name='savahna']

Mag.da jak chcesz ,żeby u Ciebie została to powiedz to wprost, bo ja zbyt bystra nie jestem, czasem subtelnych sugestii nie załapuję:oops::roll::eviltong: i kurcze tak kombinuję: ogłaszać czy nie ogłaszać.:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='PaSja Hera']Mag.da to w końcu jak ,bo nie wiem co robić :lol:?

[/QUOTE]

Ależ żarciki się koleżanek trzymają :cool3: :eviltong:

Ogłaszać ogłaszać, bo to typ Lenkowy, czyli niechodliwy jest - czego akurat nie rozumiem :niewiem:

Posted

[quote name='erka']Czy ktoś ze "Zwierzaka" mógłby potwierdzić wpłatę z bazarku Kryzi?[/QUOTE]

Do tej pory na konto Zwierzaka wpłyneły dla Sary i jej synka następujące wpłaty:

Kryzia - 102 zł
Barbara O - 20 zł
Aldona T. 20 zł
Joanna W. 30 zl

Posted

Jeżeli ktoś jeszcze może wspomóc Sarę, to bardzo prosimy, bo do pokrycia miesiąca pobytu w hoteliku, który właśnie mija, brakuje jeszcze 280 zł.

Posted

[quote name='erka']Jeżeli ktoś jeszcze może wspomóc Sarę, to bardzo prosimy, bo do pokrycia miesiąca pobytu w hoteliku, który właśnie mija, brakuje jeszcze 280 zł.[/QUOTE]

Dodatkowo jest:
50 zł od Pani Joli S-P.
150zł od P.Gabrysi

Posted

Pierwsze 5 dzisiejszych fotek jest pięknych i one jak najbardziej do ogłoszeń się nadają :).
Właśnie mówiłam dzisiaj do savahny, że trzeba Sarze zrobić fotki, jak ma uszy klapnięte , bo wtedy ładniej wygląda niż z tymi radarami rozpostartymi:eviltong:.

Ale, jak znam życie, to savahna najchętniej wykorzysta tą fotkę:cool3:.

Posted

[quote name='erka']
Ale, jak znam życie, to savahna najchętniej wykorzysta tą fotkę:cool3:.

Błąd, tą

Mag.da a któreś z tych fot to nie są antydepresanty?:roflt::roflt::roflt:

Ta Sonia nie jest normalna raczej....

Posted

[quote name='PaSja Hera']Dodatkowo jest:
50 zł od Pani Joli S-P.
150zł od P.Gabrysi[/QUOTE]

Pasja - to dogadaj się z Erką jak dostarczyć te pieniążki, żeby można było dołożyć do hoteliku.

Posted

[quote name='andzia69']Do tej pory na konto Zwierzaka wpłyneły dla Sary i jej synka następujące wpłaty:

Kryzia - 102 zł
Barbara O - 20 zł
Aldona T. 20 zł
Joanna W. 30 zl

Prosiłabym jeszcze o potwierdzenie otrzymania w/w kwoty na bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/247280-ROZLICZAM-Ciuchy-na-kieleckie-psiaki-do-6-X
i jeszcze trzeba by te wpłaty umieścić w pierwszym poście, bo wg regulaminu bazarku, kwota z bazarku powinna być w pierwszym poście wątku celu - za co z góry dziękuję :)

Posted

To już trzecia prośba o potwierdzenie wpłaty do "Zwierzaka" z bazarku Kryzi .
Czy ktoś ze "Zwierzaka" mógłby to zrobić?

Poproście też założycielkę wątku,żeby umieściła wszystkie wpłaty dla Sary/Soni do "Zwierzaka"w pierwszym poście, bo chyba nie zagląda już na ten wątek.