psiulka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 No ja też myślałam że one są takie milusie ale przestałam tak myśleć jak kiedyś sobie taką większą złapałam i tak trzymałam a onazaraz wystawiła mi język i chyba chciała dziabnąć :crazyeye::evil_lol: To była oznaka jej miłości do Ciebie. :lol: Psiulka piekne zdjecia :loveu: Oczywiście zapraszamy razem z Lux-em :multi: Na pewno skorzystamy z zaproszenia. Tylko pogoda musi być ładna. :razz: Lux piękny, Czika piękna:loveu:I sie na patrzec nie mozna więc prosimy więcej fotek:grins: Narazie to muszę jeszcze powstawiać schroniskowe i te Sarci. ;) kurcze ale piekne zdjecia robisz! Dziękuję. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Zapewne miłości :evil_lol: Co tam u was ? Quote
olekg89 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Piękne foty ,tłusty pies :evil_lol::lol: Czika nie chciała pogonić sarenki ani liska?:cool3: Quote
psiulka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Zapewne miłości :evil_lol: Co tam u was ? Czika ma cieczkę i dom jest otoczony przez napalone samce. :evil_lol: Piękne foty ,tłusty pies :evil_lol::lol: Czika nie chciała pogonić sarenki ani liska?:cool3: Za niedługo zaczniemy misję odtłuszczającą, tylko niech jej ta cieczka minie. :razz: Nieee, ona sie takich boi. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Bryyyyy Ilonka :multi: Luxowe fotki piękne, ale coś mało ich tu ogólnie dajesz, ojjj mało :mad: Quote
Moniek193 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No jak na naszą Ilone to i tak sporo:loveu: Quote
Kaya93 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Moniek193 napisał(a):No jak na naszą Ilone to i tak sporo:loveu: Hah:diabloti: sporo sporo ale mogłaby sie bardziej postarać:diabloti: prawda:razz: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Sluchaj na mojej stronie WWW ( Sherry i Niunia ) mam dzial przyjaciol, moge Was tam dodac? ;) zobacz ze podpisuje kto wlascicielem zdjeci itd ;) Quote
psiulka Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Bryyyyy Ilonka :multi: Luxowe fotki piękne, ale coś mało ich tu ogólnie dajesz, ojjj mało :mad: Kogo ja widzę! :crazyeye: :loveu: No jak na naszą Ilone to i tak sporo:loveu: Hah:diabloti: sporo sporo ale mogłaby sie bardziej postarać:diabloti: prawda:razz: Co za dużo, to nie zdrowo. :cool3: Sluchaj na mojej stronie WWW ( Sherry i Niunia ) mam dzial przyjaciol, moge Was tam dodac? ;-) zobacz ze podpisuje kto wlascicielem zdjeci itd ;-) Jasne. :) Sarcia, u której byłam w odwiedzinach. :loveu: Quote
Pestka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://lh6.ggpht.com/psiulka/SQOltnL4h1I/AAAAAAAAHY0/_hor6kQNd3M/s640/09.JPG Jaki obśliniony pycholek :loveu: Quote
Kaya93 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kochana Sarulka:loveu::loveu::loveu: ......... Ilona mogłabyś taż dodać nowe foty Cziki:mad: Quote
Rinuś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 śliczny boksiu :loveu: a jaki zaśliniony :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Sarcia cud miód, ale Czikulca też chętnie bym pooglądała :razz: Quote
psiulka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Cziki zdjęć nie mam, bo nie mam ładnego światła w pokoju. A na podwórko się nie da z nią wyjść praktycznie, bo występują pewne problemy.. Np. Pan Napalony nr 1 Lub Pan Napalony nr 2 (zdjęcia robione przez okno :evil_lol:) Cała zgraja Napalonych :diabloti: Quote
psiulka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 RCookie napisał(a):Czyżby adoratorzy Cziki? :cool3: Tak, dom jest otoczony. :evil_lol: Tylko w nocy się udaje wyjść na dłuższy spacer, bo wtedy ich nie ma, a tak to tylko na szybkie załatwienie potrzeb i do domu, przy tym trzeba zawsze brać miotłe. :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 o współczuję dlatego własnie nie chcieliśmy suki :evil_lol: śliczni Ci adoratorzy Quote
psiulka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):o współczuję dlatego własnie nie chcieliśmy suki :evil_lol: śliczni Ci adoratorzy A ja mam znowu odwrotnie. :cool3: Dziś jak wyszłam z domu to Pan nr 2 zaczął na mnie skakać. :evil_lol: Udało mi się jakoś odwrócić jego uwagę, ale Max z innym kolegą szli mnie odprowadzić i wstydu mi narobili, bo wyli do mnie po drodze i ludzie się dziwnie patrzyli. :diabloti: Quote
Recommended Posts