Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
Oj Ilona Ilona czemu dzis nie pojechalas do schronu?? Paulina Cie zabije:diabloti:
PS Foteczki prosimy:loveu:

Kochana dzisiaj szkola a co wy do schronu zamiast do szkoly? Nie ładnie nie ładnie :mad::mad::mad:

Posted

Nera- napisał(a):
Kochana dzisiaj szkola a co wy do schronu zamiast do szkoly? Nie ładnie nie ładnie :mad::mad::mad:

PO szkole:eviltong: Zreszta ja i tak nie jade bom chora:placz:A Ilona to juz zupelnie nie wiem czemu:roll:

Posted

psiulka napisał(a):

Zamawia ktoś coś ze mną w Animalii? Bo chciałam już pomyśleć o prezencie pod choinkę, a pewnie będzie to kula smakula itp. :lol:

Kiedy dokladnie skladasz zamowienie- mozliwe ze dorzucilabym się ;)

Posted

Nie chce mi się zdjęć dodawać. Jakieś tam zrobiłam, ale za dużo czasu zajmuje zgrywanie itp.... Sami wiecie. :diabloti:

Monia - po szkole jak przyszłam do domu to poszłam spać. :loveu: Jestem taka padnięta, niewyspana i przepełniona wszelką wiedzą (szczególnie z geografii), że mam już wszystkiego dość. Paulina mówiła, że jedzie tym wcześniejszym, więc byłabym tylko na pół godziny, to by mi się nie opłacało. Tak w ogóle to możecie jeździć w czwartki? Bo ja wtedy kończę 12:30 i byłoby mi łatwiej jechać, niż w piątek kiedy kończę o 14:30, a w schronisku jestem 15:15. ;)

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny! :multi:

Jak już pisałam, nie chce mi się zgrywać zdjęć, więc dodam takie trochę starsze. :eviltong:

Zamawia ktoś coś ze mną w Animalii? Bo chciałam już pomyśleć o prezencie pod choinkę, a pewnie będzie to kula smakula itp. :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witanko! Wasza galeria uzupelniona na stronie ;)

Super! Dziękujmy :loveu:

PS. Właśnie przeglądnęłam i widzę tam jedno zdjęcie jakiegoś białego pieska (westa?), a Czika to nie jest. :evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Super! Dziękujmy :loveu:

PS. Właśnie przeglądnęłam i widzę tam jedno zdjęcie jakiegoś białego pieska (westa?), a Czika to nie jest. :evil_lol:

wiem ze nie jest, zle sie zapisalo :P ale juz dobrze

Posted

ewatr, anitaaa i bartis - Dziękuję. :multi: Już 200 stron ze mną wytrzymaliście. :evil_lol:

Nowych zdjęć nie mam czasu zrobić, więc narazie raczej nie będzie. ;)